:) özelliklerinden bişiler hatırlasan. mesela bulaşık 4mü 5 mi programı ve kaşık çatal için ayrıca bir rafı varmı spetlimiBuzdolabı çamaşır ve bulaşık makinası canım yadur kurcalayayım
baya baktım ya bir kaç özellik hatırlarsan hemen buluruzBuzdolabı çamaşır ve bulaşık makinası canım yadur kurcalayayım
canım birde geçen bir hali vardı patchworklü sen göstermiştin sanırım onu. resimi bana özelden atarmısınBuzdolabı çamaşır ve bulaşık makinası canım yadur kurcalayayım
Masallah cok guzel olmus uzerine :) peki straplez mi dusunyorsun gelinligi kol da cok yakisabilir buna. Bir de etegindeki dantelini degistirebiliyorsun degil mi daha hos bir sey olursa mis gibi olur :)Kizlar bosch'a gittim. Taksitli fiyatla pesin arasinda 300tl fark var. 9ay taksit yapiyolarmis. Ben daha fazla inerler diye dusunmustum. Modeller sunlar;
KDN56AL32N - Buzdolabi
SMS68L18TR - bulasik makinesi
WAT24480 TR - Camasir makinesi
daha onemlisi ben gelinlik bakmaya gittim kadikoye
toplam 4 yerde giydim gelinlik, begendim gibi oldu. Bu kadar cabuk begenmem normal mi bilmiyorum
Ilk giydiklerimi hic begenmedim yakistiramadim kendime. ust bedenim bacak boyuma oranla daha uzundur benim. O nedenle modellerde bel kismi cok dusuk kaldi veya oturmadi bana. A kesim onermediler prenses onerdiler bana hep. Sonra iste son yere girdim bi tane giydim gorevli kadin da farketti senin belin daha yuksek olacak dedi. Asil vitrinde begendigim ikinci modeli giydim annem ablam begendik hepimiz. Fotosunu cektim albume eklicem. fiyat da fena degil.
Simdi sizce yarin gidip anlasayim mi yoksa umraniye fatih biraz daha gezeyim mi?
Masallah cok guzel olmus uzerine :) peki straplez mi dusunyorsun gelinligi kol da cok yakisabilir buna. Bir de etegindeki dantelini degistirebiliyorsun degil mi daha hos bir sey olursa mis gibi olur :)
Hahah gayet zarif durmussun gelinlikle bence masallah :) cok da guzel bi gelin olucaksin :) asamalari merakla bekliyoruz hadi bakalim. Icine sindiyse al eger aklimda baska modeller kalir dersen de acele etme bak bence. Ama cok hos olmussunKol olucak mutlaka straplez sevmiyorum da giyemem de. Etegindeki danteli bende soyledim alternatifleri varmis degisebilir.
Hortlak gibiyim fotodaartik yorulmustum zaten ten rengim de sapsari kansizliktan. Makyajli fena degilim ama
Bende beğendimmm üzerine çok iyi oturmuş modeli falan güzel gayet dediğiniz gibi etek uçları daha zarif olursa dahada güzel olur :)Kizlar bosch'a gittim. Taksitli fiyatla pesin arasinda 300tl fark var. 9ay taksit yapiyolarmis. Ben daha fazla inerler diye dusunmustum. Modeller sunlar;
KDN56AL32N - Buzdolabi
SMS68L18TR - bulasik makinesi
WAT24480 TR - Camasir makinesi
daha onemlisi ben gelinlik bakmaya gittim kadikoye
toplam 4 yerde giydim gelinlik, begendim gibi oldu. Bu kadar cabuk begenmem normal mi bilmiyorum
Ilk giydiklerimi hic begenmedim yakistiramadim kendime. ust bedenim bacak boyuma oranla daha uzundur benim. O nedenle modellerde bel kismi cok dusuk kaldi veya oturmadi bana. A kesim onermediler prenses onerdiler bana hep. Sonra iste son yere girdim bi tane giydim gorevli kadin da farketti senin belin daha yuksek olacak dedi. Asil vitrinde begendigim ikinci modeli giydim annem ablam begendik hepimiz. Fotosunu cektim albume eklicem. fiyat da fena degil.
Simdi sizce yarin gidip anlasayim mi yoksa umraniye fatih biraz daha gezeyim mi?
bence çok gzelsin canım :) gelinliğide çok beğendim hayırlı olsun :)Kol olucak mutlaka straplez sevmiyorum da giyemem de. Etegindeki danteli bende soyledim alternatifleri varmis degisebilir.
Hortlak gibiyim fotodaartik yorulmustum zaten ten rengim de sapsari kansizliktan. Makyajli fena degilim ama
saol canım sanada hayırlı kandiller :) herkese günaydınGünaydın hayırlı haftalar , hayırlı kandiller :)
Vuuuu :)günaydın kızlar hayırlı kandiller :)
haftaya bugün nikahım var resmen evli bi bayan olucam
:) ayyy çok az var Nasıl bi durumgünaydın kızlar hayırlı kandiller :)
haftaya bugün nikahım var resmen evli bi bayan olucam
Evet bazen tuhaf hissedebiliyoruzGünaydın kızla hayırlı kandiller hayırlı haftalarrr
Bugün çok duygusal kalktım nedense zaman daraldıkça hem seviniyorum hem çok üzülüyorum nasıl evlenicem ben ya
Ben bu aralar hep böyle hissediyorum. Annemle babam geçen sene ayrıldı şimdi bende gidicem ondan suçlu hissediyorum sanırım kendimiEvet bazen tuhaf hissedebiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?