2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba kızlar :)

curlygirl curlygirl mobilyaların ve beyaz eşyaların hayırlı olsun canım, :21: bir rahatlama gelmiştir şimdi sana :KK59:

@Pixiebelle çok geçmiş olsun canım..en kısa sürede toparlanır inşallah

Hey siz mademe coco canavarları sizde güle güle kullanın aldıklarınızı :KK49:
Hoşgeldin kuzu, madame coco canavarlarına sesleniş kısmında üstüme alındım haliyle ve teşekkür ediyorum :D

curlygirl curlygirl mobilyaların ve beyaz eşyaların hayırlı olsun canım, :21: bir rahatlama gelmiştir şimdi sana :KK59:

:D :D teşekkürler

saol canım :) hemde acayip bir rahatlama oldu ama gece uyuyamadım mobilyaları düşünmekten :)

Bu arada bende dün tv ünitesi ve yatak baktım..İkisini de kelebekten alıcam sanırım da, çok emin olamıyorum ya..Aslında güzel bir fiyata geliyor ..
foto görelim ozaman :)

Sagolun kizlar. Burun ameliyati nefes problemi vardi burnundan hic nefes alamiyo. cok rahatsizliga yol aciyodu simdi onu duzelticekler.bakalim 1 saat oldu 1-1,5 saate cikacak insallah
Çok geçmiş olsun tekrar canım benimm :KK68:
Bu arada bende dün tv ünitesi ve yatak baktım..İkisini de kelebekten alıcam sanırım da, çok emin olamıyorum ya..Aslında güzel bir fiyata geliyor ..

Hani resimlerine bakalım fiyatlar nasıll

Hoşgeldin kuzu, madame coco canavarlarına sesleniş kısmında üstüme alındım haliyle ve teşekkür ediyorum :KK70:

:KK52::KK52::KK52: Rica ederim kuzu, dün bende girdim ama pek bir sakindi madame coco, sakin olunca bir şey alasım gelmiyor benim ya, herkes kapış kapış alış veriş yapınca , gaza geliyorum :KK53: sürü psikolojisi sanırsam :KK53::KK45:

Canımm hepsi çok güzel güle güle kullanın. Yerde ki mavi halıya bayıldım yanlız markası ne acabaa
canım halıda ider marka. halılarına baktım güzel gözüküyor ama piyasaya göre pahalılar. 300 tl lerden başlıyor güzel olanlar oyüzden ben almadım.koltuk kumaşı içinde vazgeçirdiler beni :D bu rengin aynısını ama desenli yastıkları fotodaki deseni seçtim

canım halıda ider marka. halılarına baktım güzel gözüküyor ama piyasaya göre pahalılar. 300 tl lerden başlıyor güzel olanlar oyüzden ben almadım.koltuk kumaşı içinde vazgeçirdiler beni :KK70: bu rengin aynısını ama desenli yastıkları fotodaki deseni seçtim
Aaa neden vazgeçirdiler :-)
Halı çok güzelmiş ama evet yüksek benim baktığıma göre

:KK52::KK52::KK52: Rica ederim kuzu, dün bende girdim ama pek bir sakindi madame coco, sakin olunca bir şey alasım gelmiyor benim ya, herkes kapış kapış alış veriş yapınca , gaza geliyorum :KK53: sürü psikolojisi sanırsam :KK53::KK45:
Haha ben de öyleyim biliyomusun bi baktım içerisi bomboş giresim gelmedi. Sonra bi bakayım madem girmişken dedim öyle. Pek eğlenemedim yani kalabalıktaki gibi :D
Hayır kalabalık olunca da söyleniyorum bu ne böyle diye.
Ne istediğimizi bi bilsekk.. :D

canım halıda ider marka. halılarına baktım güzel gözüküyor ama piyasaya göre pahalılar. 300 tl lerden başlıyor güzel olanlar oyüzden ben almadım.koltuk kumaşı içinde vazgeçirdiler beni :KK70: bu rengin aynısını ama desenli yastıkları fotodaki deseni seçtim
Ay kuzuu süperler ya bayıldım mobilyalarına, güle güle kullan. Çok güzel olacak kesinlikleee :)

Haha ben de öyleyim biliyomusun bi baktım içerisi bomboş giresim gelmedi. Sonra bi bakayım madem girmişken dedim öyle. Pek eğlenemedim yani kalabalıktaki gibi :KK70:
Hayır kalabalık olunca da söyleniyorum bu ne böyle diye.
Ne istediğimizi bi bilsekk.. :KK70:

tek değilmişim demek :KK49: değişik bir türüz biz ya :cool:

Back
X