2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende öyle dedim de hepsi bir oda da kullanılacak , yemek odası, koltuk takımı , Hepsi birbirini boğmasın :KK57::KK14:
Beyaz alsam çok sırıtır, alakasız olur :KK57: ayyy çok uyuz bir durum
Yok ya beyaz alakasız durur bence halı perde aksesuarla renk katarsın boğmaz :) zaten baya büyük bi salonun var sanırım şık durur :)

Yok ya beyaz alakasız durur bence halı perde aksesuarla renk katarsın boğmaz :) zaten baya büyük bi salonun var sanırım şık durur :)

Evet salon büyük, o zaman ben bunu alayım , üst kısmını almıcam zaten..sadece alt sehpayı alıcam..yatakta kararsız kaldım ama , ikisi de iyi fiyata geliyor ..

Aaa neden vazgeçirdiler :-)
Halı çok güzelmiş ama evet yüksek benim baktığıma göre
koyu renk koltuk sürekli otrucaksınız bir süre sonra rengi atar dedi babam. birde o tv ünitesinin yanında mavi koltuk vardı ikisini yanyana hiçbeğenmedim :)
Kızlar nişanlım çeyize ps3 aldı :KK70::KK70:
hiihi çeyizlerin vazgeçilmezi :)
Hangilerinden canım ?
http://www.n11.com/yonca-zigon-sehpa-krem-P39062412
bu mesela canım. benim takımlara nasıl olur bilemedim. yada nasıl birşey almalıyım fikir verirmisin.
Şöyle ki, tv ünitesi aldığımız yemek odasının serisinden, yatak ta aynı şekilde..ikisinin indirimli hali 1450 tl gelecek..Albüme koydum fotoğrafları, ama yatağın fotoğrafını çekmemişim :KK45:
bencede takımın tv ünitesini al. fiyatta çok iyi bizim yatak 1000tl ünite 1350 tl canım
Ay kuzuu süperler ya bayıldım mobilyalarına, güle güle kullan. Çok güzel olacak kesinlikleee :)
çok saol :)
curlygirl curlygirl hayırlı olsun canıım güzel günlerde kullanın :)
tşkler canım :)
Bu model canım, ama emin olamıyorum ya , kelebek mobilya yatak üretimine yeni başlamış zaten o_O
http://www.kelebek.com.tr/yatak-odalari/yataklar/medtheraphy-prime

curlygirl curlygirl canım çok güzel ya , fotoğraflarda daha iyi gözükmüş..bu arada yatak fiyatı ne ?
kızalr kesinlikle netteki fotoğraflarından çok çok daha güzel :) inş evimdede böyle dururlar. yatak 1000tl canım. benim için en önemlisi nişanlım hareket ettiğinde benimde sallanmıyor olmamdı. çabuk uyanıyorum çünkü ben.bunada alışamıcakmışım geliyor. bu yatakların içindeki yaylar tek tek paketli olduğu için böyle bir özelliği varmış bunu duyunca gözüm kapalı aldım. nişanlım üstüne yattı mağazada çokta beğendi :)

Kızlar bizde bu ay mobilya bakmaya başlıcaz. Daha önce bellonadan başka bi model beğenmiştim yeni model çıkınca fikrim değişti. Aşağıdaki takımları beğendim sizce nasıl.
Yemek odası iki takım arasında kaldım ilk model daha güzel ama diğeride güzel 1000 tl fark var aralarında
Yemek odası takımında alacaklarım sandalyeleri ile yemek masası, bufe ve aynası, tv sehpası. Sizce nasıllar. Birde koltuk takımımın berjerlerinide sade alacağım çiçeki yaptırmayacağım yastıklarla renklendirirm ilerde çiçeklerden sıkılabilirim

romeo-koltuk-takimi-orj-ckm-tab-06.jpg

romeo-yemek-odasi-tab-05.jpg
.

Bellona-Romeo-Plazma-Tv-Sehpas%C4%B1-2.jpg

2015410155232_belissayemekodasitab04.jpg

2015410172621_belissatvunitesitab04.jpg

Kızlar bizde bu ay mobilya bakmaya başlıcaz. Daha önce bellonadan başka bi model beğenmiştim yeni model çıkınca fikrim değişti. Aşağıdaki takımları beğendim sizce nasıl.
Yemek odası iki takım arasında kaldım ilk model daha güzel ama diğeride güzel 1000 tl fark var aralarında
Yemek odası takımında alacaklarım sandalyeleri ile yemek masası, bufe ve aynası, tv sehpası. Sizce nasıllar. Birde koltuk takımımın berjerlerinide sade alacağım çiçeki yaptırmayacağım yastıklarla renklendirirm ilerde çiçeklerden sıkılabilirim

.

yemek odasında ikiside hemen hemen birbirine benziyor 1000 tl fark verme uygun olanını al derim ben. genel olarak bu tarz mobilyalar benim hoşuma gitmiyor ama sen bu tarz seviyorsan bence ikiside aynı. koltuk takımına gelince bence çok güzel. ben yatak ve baza olması şartını koymuştum kendime yoksa bende bu tarz alırdım.

.

Ben nedense zaten ikinci yemek odasını daha bi beğendim. Sen birinciyi daha çok beğenmişsin ama çok da bi farkları yok bence 1000 tl fark az değil. İçine sinmeme gibi bi durumu yoksa ikinciyi al derim canım

koyu renk koltuk sürekli otrucaksınız bir süre sonra rengi atar dedi babam. birde o tv ünitesinin yanında mavi koltuk vardı ikisini yanyana hiçbeğenmedim :)

hiihi çeyizlerin vazgeçilmezi :)

http://www.n11.com/yonca-zigon-sehpa-krem-P39062412
bu mesela canım. benim takımlara nasıl olur bilemedim. yada nasıl birşey almalıyım fikir verirmisin.

bencede takımın tv ünitesini al. fiyatta çok iyi bizim yatak 1000tl ünite 1350 tl canım

çok saol :)

tşkler canım :)

kızalr kesinlikle netteki fotoğraflarından çok çok daha güzel :) inş evimdede böyle dururlar. yatak 1000tl canım. benim için en önemlisi nişanlım hareket ettiğinde benimde sallanmıyor olmamdı. çabuk uyanıyorum çünkü ben.bunada alışamıcakmışım geliyor. bu yatakların içindeki yaylar tek tek paketli olduğu için böyle bir özelliği varmış bunu duyunca gözüm kapalı aldım. nişanlım üstüne yattı mağazada çokta beğendi :)
Ben bunları daha çok seviyorum http://www.n11.com/te-home-modern-tepsi-havuz-3-lu-zigon-sehpa-P48341153 daha modern şık duruyo canım

yemek odasında ikiside hemen hemen birbirine benziyor 1000 tl fark verme uygun olanını al derim ben. genel olarak bu tarz mobilyalar benim hoşuma gitmiyor ama sen bu tarz seviyorsan bence ikiside aynı. koltuk takımına gelince bence çok güzel. ben yatak ve baza olması şartını koymuştum kendime yoksa bende bu tarz alırdım.

Ben nedense zaten ikinci yemek odasını daha bi beğendim. Sen birinciyi daha çok beğenmişsin ama çok da bi farkları yok bence 1000 tl fark az değil. İçine sinmeme gibi bi durumu yoksa ikinciyi al derim canım

yemek odasında ilkini beğenmemin sebebi yemek masasında çkb bölümünün bulunması ve tv sehpasının dolaplı oluşu

.

Bence birinci olan ikincinin yemek masasının ayaklarını çok sevemedim diğer model daha şık :)

Ben bunları daha çok seviyorum http://www.n11.com/te-home-modern-tepsi-havuz-3-lu-zigon-sehpa-P48341153 daha modern şık duruyo canım
güzelmiş bunlarda ama ben ne renk seçicem birde fiyatları çok fazla bana daha uygun bişiler lazım
yemek odasında ilkini beğenmemin sebebi yemek masasında çkb bölümünün bulunması ve tv sehpasının dolaplı oluşu
evde başka kullanılacak bölümler olursa sehpadaki dolaba falan gerek olmaz heralde

Bunlar 200 civarıydı en son burda biraz daha fazla :) bunlarda olabilir http://www.n11.com/sik-4-lu-zigon-sehpa-tekerlekli-P47997829 http://www.n11.com/destina-zigon-sehpa-anadolu-ceviz-beyaz-P28825542 fiyat aralığını bilmiyorum ama
bu beyaz olanı ben beğeniyorum ama nişanlım pek beğenmiyor. birde sence renk olarak beyaz olurmu
curlygirl curlygirl canım mobilyaların beyaz eşyaların hayırlı olsun güle güle kullan :) bazalı yatak işini nasıl yaptın ?
canım içine baza konuldu. kenarına travers mi neymiş işte :) o ahşap şeyini dönecekler. dediğin gibi iki tür baza vardı japon olanı sipariş verdim. komidinden 10 cm falan yüksek olucak sanırım yatak.

Back
X