2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlarr hepinize çok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için :) Ben geldimm ama bugün pek aktif olamayabilirim çok yorgunum ve çok iş birikti :( Ayrıca cuma da izinli olacağımdan tam gaz çalışmam gerekk

Sökme bence canım konsolunu koy önüne güzel olur :)
konsolu o duvara düşünüyorum zaten ama sence mobilya desenli gibi ya güzel dururmu ben söküp konsolun üstüne bir tablo asarım die düşünmüştüm :)
Siz hediyelik işine de el attınız ne güzel. Ben sanki kına çerez falan dağıtmayacakmış gibi uzaktan izliyorum :KK70:
Allahım sebepsiz bir rahatlama geldi sonunda bana da demek ki :KK70:
rahatlama yok :D çok para tutuo şimdiden halletmek lazım son dakka insan verdiği paraya acıyor :)
Pahalıya gelecek ozaman evet canım eski usule devam ozaman :-)
Süsleri dışardanda bakabilrisin aslında internetten daha ucuza gelir belki

bende dikkat ettim benziyor ama gerçekten :KK70:
süslere daha önceden dışardan bakıyoduk pahalı oluyordu canım bu site bunlar için ideal. eminönüne gidilirse karlı sadece
Kızlarr hepinize çok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için :) Ben geldimm ama bugün pek aktif olamayabilirim çok yorgunum ve çok iş birikti :KK43: Ayrıca cuma da izinli olacağımdan tam gaz çalışmam gerekk
geçmiş olsun tekrardan canım nasıl sonuç. kendine geldimi nişanlın.

Daha iyi canım yavaş yavaş toparlanacak işte biraz ağır bir süreç sadece. Beklediğimden daha sıkıntılı bi durummuş sadece. Ama daha sağlıklı olsun da inşallah, bi kaç güne yine daha iyi olur zaten :)

Daha iyi canım yavaş yavaş toparlanacak işte biraz ağır bir süreç sadece. Beklediğimden daha sıkıntılı bi durummuş sadece. Ama daha sağlıklı olsun da inşallah, bi kaç güne yine daha iyi olur zaten :)
burun malesef öyle sıkıntılı. kuzenimde olmuştu baya zorlanmıştı ama Allah şifa versin, atlatır bunuda inş.

konsolu o duvara düşünüyorum zaten ama sence mobilya desenli gibi ya güzel dururmu ben söküp konsolun üstüne bir tablo asarım die düşünmüştüm :)

rahatlama yok :KK70: çok para tutuo şimdiden halletmek lazım son dakka insan verdiği paraya acıyor :)

süslere daha önceden dışardan bakıyoduk pahalı oluyordu canım bu site bunlar için ideal. eminönüne gidilirse karlı sadece

eminönü uygunmuş evet bende kemeraltına bakıcam burda olmassa o siteden bakarım

Valla ben de istemiştim zamanında gelecek gibi değildi ama gelmiş.
Ümidini kesme yani :KK70: İnşallah biraz uzun sürer benimki de ya. Hiç kendimden beklemezdim :KK70:

bende tatmak istiyorum o duyguyu bekliyorum hazırım :KK70:

H happy__ cimmm çok geçmiş olsun tekrar enişte bey iyidir inşallah :-)

kartlarınmı dolu hayırdır :) bir mor bardağa gösteridğin enerjiyi kına gecenede göstermeni beklerdim hahaha :KK70:
HAha evet kart beni cidden mahfetti belki ondan düşmüştür enerjim.
Yani neden olduğunun önemi yok böyle olması iyi oldu inşallah ay sonuna kadar bu modda devam ederim :D
Yoksa intihar ediciim kendi harcamalarım yüzünden

rahatlama yok :KK70: çok para tutuo şimdiden halletmek lazım son dakka insan verdiği paraya acıyor :)

Bence konsol üzerine ayna arkadada desenli bi duvar kağıdı güzel olur ama kağıt renkliyse on numara olur

Ben de üşüyorum cidden şuan ya ilginç . Bir mevsimi de olduğu gibi yaşayaydık iyiydi yani

Oh oh maşallah :-)
İzmir bile seriin istanbulu düşünemiyorum:KK17:

Yazın mont giydiriyor bu hava ama kışın da gel denize gir diyen bi hava görmedim yani. Hep olan yaza, yazık değil mi niye böyle üvey evlat muamelesi görüyor bu mevsim? Nirede bu devlet ?

Yazın mont giydiriyor bu hava ama kışın da gel denize gir diyen bi hava görmedim yani. Hep olan yaza, yazık değil mi niye böyle üvey evlat muamelesi görüyor bu mevsim? Nirede bu devlet ?
Ahahah valla izmirde kasım ayında kısa kollu giyebildiğin zamanlar oluyor ama :KK70:

Back
X