Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O rahatlıktan bende istiyorumSiz hediyelik işine de el attınız ne güzel. Ben sanki kına çerez falan dağıtmayacakmış gibi uzaktan izliyorum
Allahım sebepsiz bir rahatlama geldi sonunda bana da demek ki![]()
konsolu o duvara düşünüyorum zaten ama sence mobilya desenli gibi ya güzel dururmu ben söküp konsolun üstüne bir tablo asarım die düşünmüştüm :)Sökme bence canım konsolunu koy önüne güzel olur :)
rahatlama yokSiz hediyelik işine de el attınız ne güzel. Ben sanki kına çerez falan dağıtmayacakmış gibi uzaktan izliyorum
Allahım sebepsiz bir rahatlama geldi sonunda bana da demek ki![]()
süslere daha önceden dışardan bakıyoduk pahalı oluyordu canım bu site bunlar için ideal. eminönüne gidilirse karlı sadecePahalıya gelecek ozaman evet canım eski usule devam ozaman
Süsleri dışardanda bakabilrisin aslında internetten daha ucuza gelir belki
bende dikkat ettim benziyor ama gerçekten![]()
geçmiş olsun tekrardan canım nasıl sonuç. kendine geldimi nişanlın.Kızlarr hepinize çok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için :) Ben geldimm ama bugün pek aktif olamayabilirim çok yorgunum ve çok iş biriktiAyrıca cuma da izinli olacağımdan tam gaz çalışmam gerekk
Valla ben de istemiştim zamanında gelecek gibi değildi ama gelmiş.O rahatlıktan bende istiyorum![]()
Daha iyi canım yavaş yavaş toparlanacak işte biraz ağır bir süreç sadece. Beklediğimden daha sıkıntılı bi durummuş sadece. Ama daha sağlıklı olsun da inşallah, bi kaç güne yine daha iyi olur zaten :)geçmiş olsun tekrardan canım nasıl sonuç. kendine geldimi nişanlın.
İvit haklısııın. Ama yok yinede kılımı kıpırdatasım gelmiyo . Bu bi mucizerahatlama yokçok para tutuo şimdiden halletmek lazım son dakka insan verdiği paraya acıyor :)
burun malesef öyle sıkıntılı. kuzenimde olmuştu baya zorlanmıştı ama Allah şifa versin, atlatır bunuda inş.Daha iyi canım yavaş yavaş toparlanacak işte biraz ağır bir süreç sadece. Beklediğimden daha sıkıntılı bi durummuş sadece. Ama daha sağlıklı olsun da inşallah, bi kaç güne yine daha iyi olur zaten :)
Amin, atlatacak inşallah :)burun malesef öyle sıkıntılı. kuzenimde olmuştu baya zorlanmıştı ama Allah şifa versin, atlatır bunuda inş.
kartlarınmı dolu hayırdır :) bir mor bardağa gösteridğin enerjiyi kına gecenede göstermeni beklerdim hahahaİvit haklısııın. Ama yok yinede kılımı kıpırdatasım gelmiyo . Bu bi mucize![]()
konsolu o duvara düşünüyorum zaten ama sence mobilya desenli gibi ya güzel dururmu ben söküp konsolun üstüne bir tablo asarım die düşünmüştüm :)
rahatlama yokçok para tutuo şimdiden halletmek lazım son dakka insan verdiği paraya acıyor :)
süslere daha önceden dışardan bakıyoduk pahalı oluyordu canım bu site bunlar için ideal. eminönüne gidilirse karlı sadece
geçmiş olsun tekrardan canım nasıl sonuç. kendine geldimi nişanlın.
Valla ben de istemiştim zamanında gelecek gibi değildi ama gelmiş.
Ümidini kesme yaniİnşallah biraz uzun sürer benimki de ya. Hiç kendimden beklemezdim
![]()
HAha evet kart beni cidden mahfetti belki ondan düşmüştür enerjim.kartlarınmı dolu hayırdır :) bir mor bardağa gösteridğin enerjiyi kına gecenede göstermeni beklerdim hahaha![]()
İyi canım çok şükür :)@Pixiebelle cimmm çok geçmiş olsun tekrar enişte bey iyidir inşallah![]()
Ben de üşüyorum cidden şuan ya ilginç . Bir mevsimi de olduğu gibi yaşayaydık iyiydi yaniİyi canım çok şükür :)
Ya kızlar bu ne biçim haziran. Mont giyiyorum resmen![]()
İyi canım çok şükür :)
Ya kızlar bu ne biçim haziran. Mont giyiyorum resmen![]()
Bence konsol üzerine ayna arkadada desenli bi duvar kağıdı güzel olur ama kağıt renkliyse on numara olurkonsolu o duvara düşünüyorum zaten ama sence mobilya desenli gibi ya güzel dururmu ben söküp konsolun üstüne bir tablo asarım die düşünmüştüm :)
rahatlama yokçok para tutuo şimdiden halletmek lazım son dakka insan verdiği paraya acıyor :)
süslere daha önceden dışardan bakıyoduk pahalı oluyordu canım bu site bunlar için ideal. eminönüne gidilirse karlı sadece
geçmiş olsun tekrardan canım nasıl sonuç. kendine geldimi nişanlın.
Ben de üşüyorum cidden şuan ya ilginç . Bir mevsimi de olduğu gibi yaşayaydık iyiydi yani
Oh oh maşallah
İzmir bile seriin istanbulu düşünemiyorum![]()
Ahahah valla izmirde kasım ayında kısa kollu giyebildiğin zamanlar oluyor amaYazın mont giydiriyor bu hava ama kışın da gel denize gir diyen bi hava görmedim yani. Hep olan yaza, yazık değil mi niye böyle üvey evlat muamelesi görüyor bu mevsim? Nirede bu devlet ?
Ah canım izmir yaAhahah valla izmirde kasım ayında kısa kollu giyebildiğin zamanlar oluyor ama![]()
Gel ayaklanma çıkaralım
Fayda edeceğini bilsem durmicam daaGel ayaklanma çıkaralım![]()