Sevilesi bi yanı yok zaten kaçıp gitmek lazımFayda edeceğini bilsem durmicam daa
Buraları terk edebiliriz ama o mümkün bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevilesi bi yanı yok zaten kaçıp gitmek lazımFayda edeceğini bilsem durmicam daa
Buraları terk edebiliriz ama o mümkün bak
Valla öyle de çok istiyorum kiiiiSevilesi bi yanı yok zaten kaçıp gitmek lazım![]()
Haha sorma kuzu resmen öyle olmuş, baya da gündemimdeydi bu konu 1 -2 haftadır![]()
![]()
HahaAy kuzu baska biseyi alintiladim ama dj kimle ne kadara anlastin onu soracaktim aslinda![]()
Gecmis olsun canim. Rabbim acil sifalar versinİyi canım çok şükür :)
Ya kızlar bu ne biçim haziran. Mont giyiyorum resmen![]()
Ay orda çok değişik şeyler oluyo ya evet.Kızlaar ögle aramda the company magazasina gittim. Daha önce sitesimden alisveris yapmistim. Burdada magazasinin oldugunu gorunce hemen gittim cok guzel ciciler varr gozume bir suru sey kestirdim zamanla alicam :))
Teşekkür ederimm :)Gecmis olsun canim. Rabbim acil sifalar versin
bende şimdi aynısını yazacaktım ): nere koyboldunuzNerdesinizzzz![]()
Nerdesinizzzz![]()
"Ben de tam neredesiniz diyecektim" diye gireyim konuya o zamamannnbende şimdi aynısını yazacaktım ): nere koyboldunuz
bende şimdi aynısını yazacaktım ): nere koyboldunuz
"Ben de tam neredesiniz diyecektim" diye gireyim konuya o zamamannn![]()
![]()
Ayyy vallahi seni iyi dellendiriyolar yaa. Zor müşterilerin insanısın demek kiiiiAyyy bunaldım artık müşteri görmek istemiyorum ya insanlar beni robot sanıyo heralde ne zaman biticek ne zaman olucak ayy şimdi bağırıcamm imdat diye
Merhaba canııım, merhaba tatlııımmerhabayın![]()
gene geç gelmişsin :)merhabayın![]()
Merhaba canııım, merhaba tatlııım![]()
gene geç gelmişsin :)
TAbiii diğer günlere oranlaBu sefer erken geldim gibi ama![]()
Ayyy bunaldım artık müşteri görmek istemiyorum ya insanlar beni robot sanıyo heralde ne zaman biticek ne zaman olucak ayy şimdi bağırıcamm imdat diye
Bu sefer erken geldim gibi ama![]()
size ilginizi çekecek yeni bir konu açayım bari :) tv aldınızmı :)TAbiii diğer günlere oranlaEn azından 5-10 dk sonra ben servise demeyeceksindir
![]()