2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ama dip not : Asgari tutar bunlar. Diğerini söylemeye gerek duymadım ödeyemeceğim için
Seninki nasıl? Birinci sıraya yerleşebilirsin
ay ozman durum vahim kesinlikle tamamını ödemeye çalışın asgarisini ödemek mahvediyor o kartları
Hahah kesinlikle
O da zaten aksini hiç düşünmemiş olsa gerek alalıım diyince çıkarıverdi kartı ben ne yapayım
iyi ders vermişsin aferin haha kesinlikle tatilden sonra ödemeek sıkıcı olur. bizim bikaç az sarakacak ama okadar dayancaz artık

ay ozman durum vahim kesinlikle tamamını ödemeye çalışın asgarisini ödemek mahvediyor o kartları
Nasıl ödeyeyim anacım bir karta 2000 lira Baştan mahfettim bitmiyor da zaten o sebepten. Cidden çok kötü bi durum.
iyi ders vermişsin aferin haha kesinlikle tatilden sonra ödemeek sıkıcı olur. bizim bikaç az sarakacak ama okadar dayancaz artık
Bizimki de öyle olacak sanırım ama dediğin gibi kısa bi süre. O kadar olsun zaten. Balayı olunca fiyat normal bir tatilden fazla oluyor neticede. Bundan sonraki tatiller için otelin lüksüne kaçmayı düşünmüyorum zaten. Gezeyim, deniz güneş kum olsun yeter

Kuzum senin ciddi yüksekmiş dikkat et bak çeyiz alışverişinden sonra sınırla kendini kapatamıyorsun sonra

aynı mantıktayız canım. sonrakiler daha sıradan yerler olabilir. kart içinde mutlaka çözümü bulmaya çalış. ben bir ara öyle yaptım. işten çıkmıştım ama mecbur kaldım. işe geri döndüğümde 3-4 ay sıfırlamak için çabaladım maaştan hiç bişi anlamadım. çok şükür toparladım. şimdide limitim var. atıyorum aylık kredi kartına 200 tl verebilirim. ona göre karttan okadar harcıyrorum üstü yok

Kuzum senin ciddi yüksekmiş dikkat et bak çeyiz alışverişinden sonra sınırla kendini kapatamıyorsun sonra
Kesinlikle canım. Duruma el atmam gerek. Hesap kitap yaptık zaten düğün sonrası kartları sıfırlicaz ben de kendikimi kapatıcam. Bi ek kartla devam edicem. Limiti düşük olur zaten.Ona da dokunmam mümkün mertebe diye planlıyorum :)
Sen kendini frenleyebiliyormuşsun demek ki işte benim problemim o , fren yok :) Bedava gibi harcıyorum ay sonu da durum bu. Ama dediğim gibi nişanlım iyi bi azardan sonra düğün sonrası için hesapları yaptı. Benim kart kapanacak, onunkine ek kart çıkarıcaz. O da yeter bana :)

e haklı adam napsın ama sakın ha sakın onun yaptığı plandan şaşma.

e haklı adam napsın ama sakın ha sakın onun yaptığı plandan şaşma.

Yok kuzu yok mantık bunu söylüyor zaten , benim için de öylesi daha iyi olacak zaten. Yoksa değişen bişey olmaz , tekrar bu hale geliverir kart yeniden. Hiç gerek yok yani bu plandan şaşmamalıyız :)

İnşallah canım zaten evin masrafı vs olunca durdurmak zorunda kalacaksın kendini :)

Ama dip not : Asgari tutar bunlar. Diğerini söylemeye gerek duymadım ödeyemeceğim için
Seninki nasıl? Birinci sıraya yerleşebilirsin

1700 şu an.. 250 tl de öğrenim kredisi ödiycem karttan. 300 de diğer kartımın taksidi. 2. kartımdan önümüzdeki ay kurtuluyorum inşallah

1700 şu an.. 250 tl de öğrenim kredisi ödiycem karttan. 300 de diğer kartımın taksidi. 2. kartımdan önümüzdeki ay kurtuluyorum inşallah
Vuhuu birinci sırayı seninle paylaşabilirim o zaman :)
Ay şaka bi yana kurtukuruz inşallah bir an evvel .
Bu arada 25 Temmuz geliniymişsin baya az kalmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…