Önceden ödeyip borcunu bitirince daha tatlı gelir tatil hemHohoh ay çok eğlenceli
Benimki de muhteşem bi şekilde balayı taksidi ödüyo her ay. Ne yapalım canım tatilde unutuverirler
Hahah kesinliklebalayını erkeklere kitlemek çok mantıklı bir hareket bence
Hihih evet aklın yolu bir işte. Bedava konaklıyormuş hissi yaratıciğiz bu sayede.Önceden ödeyip borcunu bitirince daha tatlı gelir tatil hem
ay ozman durum vahimAma dip not : Asgari tutar bunlar. Diğerini söylemeye gerek duymadım ödeyemeceğim için
Seninki nasıl?Birinci sıraya yerleşebilirsin
iyi ders vermişsin aferin hahaHahah kesinlikle
O da zaten aksini hiç düşünmemiş olsa gerek alalıım diyince çıkarıverdi kartı ben ne yapayım
Nasıl ödeyeyim anacım bir karta 2000 liraay ozman durum vahimkesinlikle tamamını ödemeye çalışın asgarisini ödemek mahvediyor o kartları
Bizimki de öyle olacak sanırım ama dediğin gibi kısa bi süre. O kadar olsun zaten. Balayı olunca fiyat normal bir tatilden fazla oluyor neticede. Bundan sonraki tatiller için otelin lüksüne kaçmayı düşünmüyorum zaten. Gezeyim, deniz güneş kum olsun yeteriyi ders vermişsin aferin hahakesinlikle tatilden sonra ödemeek sıkıcı olur. bizim bikaç az sarakacak ama okadar dayancaz artık
Kuzum senin ciddi yüksekmiş dikkat et bak çeyiz alışverişinden sonra sınırla kendini kapatamıyorsun sonraNasıl ödeyeyim anacım bir karta 2000 liraBaştan mahfettim bitmiyor da zaten o sebepten. Cidden çok kötü bi durum.
Bizimki de öyle olacak sanırım ama dediğin gibi kısa bi süre. O kadar olsun zaten. Balayı olunca fiyat normal bir tatilden fazla oluyor neticede. Bundan sonraki tatiller için otelin lüksüne kaçmayı düşünmüyorum zaten. Gezeyim, deniz güneş kum olsun yeter
aynı mantıktayız canım. sonrakiler daha sıradan yerler olabilir. kart içinde mutlaka çözümü bulmaya çalış. ben bir ara öyle yaptım. işten çıkmıştım ama mecbur kaldım. işe geri döndüğümde 3-4 ay sıfırlamak için çabaladım maaştan hiç bişi anlamadım. çok şükür toparladım. şimdide limitim var. atıyorum aylık kredi kartına 200 tl verebilirim. ona göre karttan okadar harcıyrorum üstü yokNasıl ödeyeyim anacım bir karta 2000 liraBaştan mahfettim bitmiyor da zaten o sebepten. Cidden çok kötü bi durum.
Bizimki de öyle olacak sanırım ama dediğin gibi kısa bi süre. O kadar olsun zaten. Balayı olunca fiyat normal bir tatilden fazla oluyor neticede. Bundan sonraki tatiller için otelin lüksüne kaçmayı düşünmüyorum zaten. Gezeyim, deniz güneş kum olsun yeter
Kesinlikle canım. Duruma el atmam gerek. Hesap kitap yaptık zaten düğün sonrası kartları sıfırlicaz ben de kendikimi kapatıcam. Bi ek kartla devam edicem. Limiti düşük olur zaten.Ona da dokunmam mümkün mertebe diye planlıyorum :)Kuzum senin ciddi yüksekmiş dikkat et bak çeyiz alışverişinden sonra sınırla kendini kapatamıyorsun sonra
Sen kendini frenleyebiliyormuşsun demek ki işte benim problemim o , fren yok :) Bedava gibi harcıyorum ay sonu da durum bu. Ama dediğim gibi nişanlım iyi bi azardan sonra düğün sonrası için hesapları yaptı. Benim kart kapanacak, onunkine ek kart çıkarıcaz. O da yeter bana :)aynı mantıktayız canım. sonrakiler daha sıradan yerler olabilir. kart içinde mutlaka çözümü bulmaya çalış. ben bir ara öyle yaptım. işten çıkmıştım ama mecbur kaldım. işe geri döndüğümde 3-4 ay sıfırlamak için çabaladım maaştan hiç bişi anlamadım. çok şükür toparladım. şimdide limitim var. atıyorum aylık kredi kartına 200 tl verebilirim. ona göre karttan okadar harcıyrorum üstü yok
e haklı adam napsınKesinlikle canım. Duruma el atmam gerek. Hesap kitap yaptık zaten düğün sonrası kartları sıfırlicaz ben de kendikimi kapatıcam. Bi ek kartla devam edicem. Limiti düşük olur zaten.Ona da dokunmam mümkün mertebe diye planlıyorum :)
Sen kendini frenleyebiliyormuşsun demek ki işte benim problemim o , fren yok :) Bedava gibi harcıyorum ay sonu da durum bu. Ama dediğim gibi nişanlım iyi bi azardan sonra düğün sonrası için hesapları yaptı. Benim kart kapanacak, onunkine ek kart çıkarıcaz. O da yeter bana :)
e haklı adam napsınama sakın ha sakın onun yaptığı plandan şaşma.
İnşallah canım zaten evin masrafı vs olunca durdurmak zorunda kalacaksın kendini :)Kesinlikle canım. Duruma el atmam gerek. Hesap kitap yaptık zaten düğün sonrası kartları sıfırlicaz ben de kendikimi kapatıcam. Bi ek kartla devam edicem. Limiti düşük olur zaten.Ona da dokunmam mümkün mertebe diye planlıyorum :)
Sen kendini frenleyebiliyormuşsun demek ki işte benim problemim o , fren yok :) Bedava gibi harcıyorum ay sonu da durum bu. Ama dediğim gibi nişanlım iyi bi azardan sonra düğün sonrası için hesapları yaptı. Benim kart kapanacak, onunkine ek kart çıkarıcaz. O da yeter bana :)
Pardon kendimi tanıtmadım. 25 Temmuz geliniyimkatze ya sen isimmi değiştirdin yenimisin birden hatırlayamadım seni
Ama dip not : Asgari tutar bunlar. Diğerini söylemeye gerek duymadım ödeyemeceğim için
Seninki nasıl?Birinci sıraya yerleşebilirsin
merhaba kızlar bende muhabbete dahil olabilir miyim
Evet kesinlikle, aman zaten çeyiz alışverişi de bitecek. Alışveriş hevesim de kırılır inşallahİnşallah canım zaten evin masrafı vs olunca durdurmak zorunda kalacaksın kendini :)
Vuhuu birinci sırayı seninle paylaşabilirim o zaman :)1700 şu an.. 250 tl de öğrenim kredisi ödiycem karttan. 300 de diğer kartımın taksidi. 2. kartımdan önümüzdeki ay kurtuluyorum inşallah
Bizde de durum böyle ben tutumluyum nişanlım savruk
bende mesajım arada kaynadı diyordum hoşbuldum canım teşekkür ederimMerhaba canım hoşgeldin
Ay ben fark etmemişim ciddenbende mesajım arada kaynadı diyordum hoşbuldum canım teşekkür ederim
hay hayAy ben fark etmemişim cidden
Gündem baya yoğun olunca arada gözden kaçmış..
Hoşgeldin canım. Seni de tanıyalım o zamann :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?