Oo çok fazlaymış ya. Gelinliğe o kadar bütçe ayırmak ayrı bir mevzu :)ben de merak ediyorum, istanbulda 5.000 TL ye diktirmiş. Düğüne gidince görücem artık
evi ben çok beğendim canım. fiyatta süper. aman evi görmeden sakın kaparo falan vermeyin. hakkınızda hayırlısı olsun. eğer herşey doğruysa bir ay sonra tutacağına şimdiden tutup uyguna tutmak mantıklı bence.
canım evin baya geniş ve güzelmiş. ve bende banyoya bayıldım. nişanlım salona duvar kağıdı alalım diye bakıyor ben karar veremiyorum kız sen nasılda karar verebildin her yerde ayrı duvar kağıdı hayran kaldım valla. aydınlatmalarda süper olmuş buarada. beyaz eşyana da çok güzel. sen haksızlık yapıp kızmışsın boşuna :)
bencede elbise gibi. böyle bir gelinliği kızların dediği gibi giyeceğin yer önemli. bizler anca düğün salonlarında düğün yapabilecğeimiz için :) bu gelinlik olmaz arkadaşım :) ayrıca emin ol şuan hayalimdeki gelinlik bu desende gün gelince fikir değişiyor başka bişi çıkıyor ortaya :)
saol canımcım :) hepimiz huzurla kullanalım inş.
Hahah ona acımıyosan kendine acı kuzu, etme!
Haha herşeyin bir bahanesi pardon sebebi var tabii di miiEksik çok alınması gerekiyor balım napsam ki almayalım da evimizin aksesuarı olmasınmııı
Haha herşeyin bir bahanesi pardon sebebi var tabii di mii
Seni çok iyi anlıyorum da bu ay resmen kredi kartını uzaktan bile görsem midemi bulandırıyo yani mahfetti beni . Nefret ettim cidden ya.
Ama işte mecbur kalıyoruz tabii
Ikea'ya gidip kendine hakim olmak zorEksik çok alınması gerekiyor balım napsam ki almayalım da evimizin aksesuarı olmasınmııı
Ayy 307 olsa benimki havalara uçardım. Bak benimkilerin biri 310 diğeri 670 geldi nasıl? :)307 lira ekstre gelmiş bu ayÜstüne hala alıcam ama şu asamada baska seçenek yok nakit alamıyorum çünkü dediğin gibi mecburuz kuzucum
Ay evet canlısı cidden güzel hele fiyatı iyice cezbedici bi unsura101 o hafta çok iyiydi :)
Ayy 307 olsa benimki havalara uçardım. Bak benimkilerin biri 310 diğeri 670 geldi nasıl? :)
Poff napıcaz acaba böyle.Bu konuda bende çok fena durumdayım 756 liracık da benim var
Yaa malesef öyle ama çok güzel şeyler var biz napalımIkea'ya gidip kendine hakim olmak zor
Ayy 307 olsa benimki havalara uçardım. Bak benimkilerin biri 310 diğeri 670 geldi nasıl? :)
Bu konuda bende çok fena durumdayım 756 liracık da benim var
aa karttan alışveriş yapmayan bizden değildir hahabenim bu ay 0 tl geldi kızlar rekor bende ozman
Ben artırdım süper oldu bak gönlümce harcıyorumKızlar naptınız siz yaBen limiti arttırmıyorum bu yüzden iştee
hiç bişi almadım :))))aa karttan alışveriş yapmayan bizden değildir haha
Nasıl başardın onu yaa?
Tebrik ediyorum seni, listede en sona yerleştin
Ben artırdım süper oldu bak gönlümce harcıyorum
Aman yaa yok anacım uzak durun !
Her ay ödediğim kira ve aidatı da ekleyebilir miyim çok büyük külfet çünkü hep boşa giden bi para gibiPoff napıcaz acaba böyle.
Ama bak zirvedeyim yine benYok mu listede başa yerleşecek ya? İstemiyorum ben zirve falannn
Sırrını bize açıklar mısınbenim bu ay 0 tl geldi kızlar rekor bende ozman
Bu kadar basit diyosunhiç bişi almadım :))))
Kıyamıyorum ya hahahaHiç gerek yok hemen limitini düşür bence
Hahah ekleyemezsin tabi ki. Bunlar da bizim tek ödememiz değil herhalde, yani benim değilHer ay ödediğim kira ve aidatı da ekleyebilir miyim çok büyük külfet çünkü hep boşa giden bi para gibiÖyle olursa en başa yerleşirim bak
Poff napıcaz acaba böyle.
Ama bak zirvedeyim yine benYok mu listede başa yerleşecek ya? İstemiyorum ben zirve falannn
Huff olmadı neyse en azından sonuncu değilim. Benim 370 geldi ama geçen ay yanlışlıkla 40 tl fazla yatırmıştım ondanBu kadar basit diyosun
Kıyamıyorum ya hahaha
Hahah ekleyemezsin tabi ki. Bunlar da bizim tek ödememiz değil herhalde, yani benim değil
Bunun dışında daha en az 600 liralık bir ödeme şeysi daha var. O da bu ay için 600 birdahaki ay 800 olacak.
Bu da başka bir ödeme . Diğer mevzulara dalmıyorum hiiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?