2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım her seçim bi kavga.hiç kolay olmadı.kaç gün düşündüm o duvar kağıtlarına ki sadece tek katolog getirmişti elime.hatta şu arka cephedeki oturma odasıyla ön cephedeki oturma odasının duvar kağıtlarını değiştirmek istedim sonradan.metrekare farkı olunca birazı boşa gitti.onun içinde baya kavga ettik.çok kararsızım ben çok zor seçiyorum bi de değiştirmek istiyorum sürekli.nişanlımda tabi herşeyi benim seçmemden sürekli değiştirmemden bıktı.baktım sürekli kavga çıkıyo ona bıraktım artık.aslında ben bi tek katologdan seçtiğim için zorlandım birazda.çok güzel kağıtlar var biraz birlikte göz atsanız hemen karar verirsin bence.laura ashleyden bakmıştım internetten çok beğenmiştim bi iki tanesini.birde bizimkiler kombinli fotoğraftan beyaz görünen duvarlarda aslında duvar kağıdı.bi duvarı duvar kağıdı yapıp diğer duvarı boyayabilirsinizde siz.teşekkür ederim bu arada :)

Eksik çok alınması gerekiyor balım napsam ki almayalım da evimizin aksesuarı olmasınmııı
Haha herşeyin bir bahanesi pardon sebebi var tabii di mii
Seni çok iyi anlıyorum da bu ay resmen kredi kartını uzaktan bile görsem midemi bulandırıyo yani mahfetti beni . Nefret ettim cidden ya.
Ama işte mecbur kalıyoruz tabii

307 lira ekstre gelmiş bu ay Üstüne hala alıcam ama şu asamada baska seçenek yok nakit alamıyorum çünkü dediğin gibi mecburuz kuzucum

Poff napıcaz acaba böyle.
Ama bak zirvedeyim yine ben Yok mu listede başa yerleşecek ya? İstemiyorum ben zirve falannn
Her ay ödediğim kira ve aidatı da ekleyebilir miyim çok büyük külfet çünkü hep boşa giden bi para gibi Öyle olursa en başa yerleşirim bak
benim bu ay 0 tl geldi kızlar rekor bende ozman
Sırrını bize açıklar mısın

hiç bişi almadım :))))
Bu kadar basit diyosun
Hiç gerek yok hemen limitini düşür bence
Kıyamıyorum ya hahaha
Her ay ödediğim kira ve aidatı da ekleyebilir miyim çok büyük külfet çünkü hep boşa giden bi para gibi Öyle olursa en başa yerleşirim bak
Hahah ekleyemezsin tabi ki. Bunlar da bizim tek ödememiz değil herhalde, yani benim değil
Bunun dışında daha en az 600 liralık bir ödeme şeysi daha var. O da bu ay için 600 birdahaki ay 800 olacak.
Bu da başka bir ödeme . Diğer mevzulara dalmıyorum hiiç

Huff olmadı neyse en azından sonuncu değilim. Benim 370 geldi ama geçen ay yanlışlıkla 40 tl fazla yatırmıştım ondan Yoksa 410 gelecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…