- 3 Aralık 2012
- 339
- 111
- 303
diğer aldıklarını günlükte kullanmicaksan günlüğede bi 6 kişilik daha al bence canım12 kişilik aldım zaten canım, bunu günlük için almayı düşünüyorum :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer aldıklarını günlükte kullanmicaksan günlüğede bi 6 kişilik daha al bence canım12 kişilik aldım zaten canım, bunu günlük için almayı düşünüyorum :)
Tamam nerde var diye bakiim bari iki tane alıcam ben zatenTamam işteee bak bu olur bence, bunu kast etmiştiiim
ahhaa o hiç okadar kolay değil yaHahah ay çok iyimiş
Onların satıldığı yerlerde garipsenmeyecek nasılsa dert etme kuzu.
Tek başına çıkarsın seçer beğenir alırsın, nolcek![]()
Kızım onu da takım yapacak değiliz zaten , başkaları da normal tabakta yiyiversin spagettilerini hahahTamam nerde var diye bakiim bari iki tane alıcam ben zaten![]()
ben niye göremiyorum eklediklerini canımBende yorumlardan duyduğumu söylüyorum canım ondan araştır dedim fiyatı çok iyi ve çok şıkmış ama
Sağol canım evett aksesuarlara başladımm onlar da epey masraflı ya
Teşekkür ederim canımEveeet gecelik belki kestiricem çok uzun ama
![]()
Kolay kolaaayy. Aman onların içine dalmış kadınlar sana mı bakacak ? Ya da ne diye bakacak?ahhaa o hiç okadar kolay değil ya![]()
ay evet yaarkadaşlarım evlenirken çok çektirdim onlara şimdi onlar bir olup benle dalga geçiorlar model gönderip sana şunu alalım bunu falan die
ama yok ya onlarla bile konuşamıyorum nasıl gidip alıcam bir yerden
![]()
Bu arada ne güzelmiş o geceliiik, sevdiiimNiyee çekiniyormusun![]()
çok şıkmış canımşık bişey değil uygun bişey arıyorum ben artık bunu buldum dümdüz
http://www.gural.com.tr/urun/reno-30-cmcukur-tb-dekorsuz.html ben kenarlarını baharatla tuzla süslerim
![]()
Takip eddiyorum şimdi bakabilirsin artıkk :)ben niye göremiyorum eklediklerini canım![]()
Bu arada ne güzelmiş o geceliiik, sevdiiim![]()
ben benimkini hiç düşünemiyorum. wc ye falan girecekken çantamı bıraktığımda bile söyleniyor almıyor.Kolay kolaaayy. Aman onların içine dalmış kadınlar sana mı bakacak ? Ya da ne diye bakacak?Geçen iç çamaşırcıda bir adm vardı resmen karısına alıyodu. Ama normal bir ust çamaşır diyeyim
Bi de tarif ediyo böyle içi dolu olcak falan diye![]()
ay internettede geldiğinde kutusundan falan belli olursa hahahYaa senmisin dalga geçenİnternetten al ozaman canım çekiniyorsan en kolayı
![]()
İviiit çok biiiendim , güle güle giy mi desem bilemedimBeğendiinmii english home indiriminden kaptım![]()
aldıkların da sizde çok tatlısınız maşallahTakip eddiyorum şimdi bakabilirsin artıkk :)
Beğendiinmii english home indiriminden kaptım![]()
Ayy bak onu bilemicem ama bu gidişle sen alamayacaksııın benden demesiben benimkini hiç düşünemiyorum. wc ye falan girecekken çantamı bıraktığımda bile söyleniyor almıyor.
ay internettede geldiğinde kutusundan falan belli olursa hahah![]()
İviiit çok biiiendim , güle güle giy mi desem bilemedim![]()
Ne kadara kaptın ne kadara?![]()
hahaa bencedeAyy bak onu bilemicem ama bu gidişle sen alamayacaksııın benden demesi
Hahhaha sağol kuzum20 tl sadeceee
![]()
Fiyatı çok uygun aslında , bunu 6 kişilik alıp, birde renkli olanlardan alırım diyorum![]()
Vuuu süpermiş cidden tebrik ediyorum seniiiiHahhaha sağol kuzum20 tl sadeceee
![]()
Teşekkür ederimmaldıkların da sizde çok tatlısınız maşallah![]()
Ahahah biz sana alıp yollayalım barihahaa bencedearkadaşlarım ciddi ciddi alıp gelirlerse ozaman olur heralde haha
![]()
Teşekkür ederiiim kuzuuVuuu süpermiş cidden tebrik ediyorum seniiii![]()
Teşekkür ederimm
Ahahah biz sana alıp yollayalım bari
Teşekkür ederiiim kuzuu![]()
şu eşyaları eve bir yerleştirelim belki ozaman gaza gelir alır direkt eve koyarım hahaTeşekkür ederimm
Ahahah biz sana alıp yollayalım bari
Teşekkür ederiiim kuzuu![]()