2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende yorumlardan duyduğumu söylüyorum canım ondan araştır dedim fiyatı çok iyi ve çok şıkmış ama

Sağol canım evett aksesuarlara başladımm onlar da epey masraflı ya

Teşekkür ederim canım :KK68: Eveeet gecelik belki kestiricem çok uzun ama :KK8:
ben niye göremiyorum eklediklerini canım :110:

ahhaa o hiç okadar kolay değil ya :KK70:
Kolay kolaaayy. Aman onların içine dalmış kadınlar sana mı bakacak ? Ya da ne diye bakacak? :D Geçen iç çamaşırcıda bir adm vardı resmen karısına alıyodu. Ama normal bir ust çamaşır diyeyim :D
Bi de tarif ediyo böyle içi dolu olcak falan diye :D

ay evet ya :KK70: arkadaşlarım evlenirken çok çektirdim onlara şimdi onlar bir olup benle dalga geçiorlar model gönderip sana şunu alalım bunu falan die :KK70: ama yok ya onlarla bile konuşamıyorum nasıl gidip alıcam bir yerden :KK70:

Yaa senmisin dalga geçen :rolleyes: İnternetten al ozaman canım çekiniyorsan en kolayı :-)

Kolay kolaaayy. Aman onların içine dalmış kadınlar sana mı bakacak ? Ya da ne diye bakacak? :KK70: Geçen iç çamaşırcıda bir adm vardı resmen karısına alıyodu. Ama normal bir ust çamaşır diyeyim :KK70:
Bi de tarif ediyo böyle içi dolu olcak falan diye :KK70:
ben benimkini hiç düşünemiyorum. wc ye falan girecekken çantamı bıraktığımda bile söyleniyor almıyor.
Yaa senmisin dalga geçen :rolleyes: İnternetten al ozaman canım çekiniyorsan en kolayı :-)
ay internettede geldiğinde kutusundan falan belli olursa hahah :D

ben benimkini hiç düşünemiyorum. wc ye falan girecekken çantamı bıraktığımda bile söyleniyor almıyor.

ay internettede geldiğinde kutusundan falan belli olursa hahah :KK70:
Ayy bak onu bilemicem ama bu gidişle sen alamayacaksııın benden demesi :confused:
İviiit çok biiiendim , güle güle giy mi desem bilemedim :KK70: :KK70:
Ne kadara kaptın ne kadara? :KK70:

Hahhaha sağol kuzum :KK8: 20 tl sadeceee :rolleyes:

Fiyatı çok uygun aslında , bunu 6 kişilik alıp, birde renkli olanlardan alırım diyorum o_O

renkli olanlardan bende istiyorum kahvaltı için güzel oluyo.ama renkliler çelikler kadar kullanışlı olmuyo.fiyatı uygunmuş bence bunu 12 kişilik al evlendikten sonra renklilerden 6 kişilik alırsın.ben öyle planlıyorum.annem çok olması iyi olur diyo.

Back
X