2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

english homeda indirim vardı bende yeni gördüm.mor bi şort vardı ama limitim yok alamadım.:KK70:bu da çok güzelmiş güle güle kullan canım.bu arada mobilyalarını da yeni gördüm koltuklarında çok güzelmiş :)

Teşekkür ederim canımm :)
Ya evet hepsi indirimdeydi ama benim istediklerim kalmamış bende bir tek bunu aldım. Şortlarım falan vardı diye bakmadım hiç onlara ama onlarda çok güzeldi.

şu eşyaları eve bir yerleştirelim belki ozaman gaza gelir alır direkt eve koyarım haha :KK70:

He bak o da olur kimse görmez hem :-)

kumaş değil bu canım plastik naylon gibi bişey işte tam olarak ne bende bilmiyorum :KK70:

Dantel değil bence kuzu. Malzeme şuan gözümde canlandı ama adını bilmiyorum :KK70:
Hani böyle masaya koyunca kaymayan şeylerden gibi geldi hahah.Ay tarife bak :KK70:

Sanki naylonumsu

Bana da öyle geldi kızlar ama adını bulamadım işte dantel görünümlü naylonumsu kaymayan bişey :KK70:
Ama çok şirindi keşke dantel olsaydı komodinlerin üstüne alırdımm:KK43:

Bana da öyle geldi kızlar ama adını bulamadım işte dantel görünümlü naylonumsu kaymayan bişey :KK70:
Ama çok şirindi keşke dantel olsaydı komodinlerin üstüne alırdımm:KK43:

komidinlerin üstüne dantelden çok güpürlü boncuklu örtüleri seviyorum ben.ama amerikan servisi olarak çok var böyle dantel bulursun.bikaç yerde daha görmüştüm ama zet.comda vardı o aklımda kaldı şuan.renkliydi yalnız.

bildiğimiz plastiğin bir türü malzemesi :)
Adını merak ettim ama şuan :D :D
Dimiii nolurdu olsaydı ama buna benzer dantel bişey bulmam lazım şimdi çok beğendim çünkü :KK70:

Evet canım malesef öyle hayaller dantel hayatlar plastik :KK70::KK70:
Hahah ay iyi bi tanım oldu bu :D
Güzelmiş ama cidden. Bulunur bi yerden ama nerede....
Bu da mı öyle ki ya neden bu kadar ucuz http://www.madamecoco.com/s307-60x104-lilla-p10

komidinlerin üstüne dantelden çok güpürlü boncuklu örtüleri seviyorum ben.ama amerikan servisi olarak çok var böyle dantel bulursun.bikaç yerde daha görmüştüm ama zet.comda vardı o aklımda kaldı şuan.renkliydi yalnız.

Sağol canım benim :KK15:Benim aradığım böyle ince olan dantellerden bulursam gösteririm sana da
Adını merak ettim ama şuan :KK70: :KK70:

Hahah ay iyi bi tanım oldu bu :KK70:
Güzelmiş ama cidden. Bulunur bi yerden ama nerede....
Bu da mı öyle ki ya neden bu kadar ucuz http://www.madamecoco.com/s307-60x104-lilla-p10

Bendee merak ettim :-)
Ya ama bu normal örtüü naylon falan değil :KK64:

Back
X