• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

he bunları görmüştüm daha önce ama başka biyerde rastlamıştım daha uygundu bunlar demek soradan meşhur oldular. Ama benim ihtiyacım yok çünkü çok fazlaca porselenim var . Heryer Porselen dolu :KK53:

Eneee ne tatlı bi fikir :KK70:
Yoksa yemek bittiktten sonra hediye mi etceksin hahah :KK70: E 7 tane al madem senint akım bozulmasın
Piremses ne diyorsa o :D Ama misafirliğe gelirken tabağını yanında taşı, ille de 6 kişi gelecek değil, değil mi curlygirl curlygirl ? Ya 1 kişi fazla olursa ? O zaman ben açıkta kaldım deme hem bana :D

he bunları görmüştüm daha önce ama başka biyerde rastlamıştım daha uygundu bunlar demek soradan meşhur oldular. Ama benim ihtiyacım yok çünkü çok fazlaca porselenim var . Heryer Porselen dolu :KK53:
Garip aslında çünkü başka yerde yok. Kadın instagramdan tanındı, sonra da siteden online satışa başladı, bir de kadıköyde süper bi dükkanı var o kadar. Butik bi ürün yani

Piremses ne diyorsa o :KK70: Ama misafirliğe gelirken tabağını yanında taşı, ille de 6 kişi gelecek değil, değil mi curlygirl curlygirl ? Ya 1 kişi fazla olursa ? O zaman ben açıkta kaldım deme hem bana :KK70:
8 gelirse napıcaz . Vermem kendikimi , ama terlik taşıyan teyzeler gibi yanımda taşırım seve seve sen hediye et de gerisi kolay canısıııı :D
Of bu misafir sayısı çok önemli. Ben kontenjana göre alırım misafiri arkadaş.
Bu hafta kontenjanlar doldu , bi daha ki gruba yazıyorum adını derim darılmaca gücenmece yok :D

8 gelirse napıcaz . Vermem kendikimi , ama terlik taşıyan teyzeler gibi yanımda taşırım seve seve sen hediye et de gerisi kolay canısıııı :KK70:
Bu hafta kontenjanlar doldu , bi daha ki gruba yazıyorum adını derim darılmaca gücenmece yok :KK70:
Bana misafir kaçıran diyenler alın görün :D Yoksa sen miydin onu diyen ?
Ay terlik gibi taşımak da ne hoş oluur gerçekten :D Çantandan tabağını çıkarışını hayal ettim de :D Ay hahah :D Yok etmeyeyim yine krizim gelecek :D

Diktiğimiz ağaçlar da yeter bence :KK70: Bu konuda en masum curlygirl curlygirl ü görüyorum hemen alma diyor :KK70: Ama alınacak gereksiz bir şeyse dinlemiyorum, gerekli bir şey al dese de almıyorum :KK70:

Seni son zamanlarda görücez pixiiciim herşeyden vazgeçicekksin gereksiz diye :KK70:

8 gelirse napıcaz . Vermem kendikimi , ama terlik taşıyan teyzeler gibi yanımda taşırım seve seve sen hediye et de gerisi kolay canısıııı :KK70:
Bu hafta kontenjanlar doldu , bi daha ki gruba yazıyorum adını derim darılmaca gücenmece yok :KK70:

İnanmıyorum yaa aynı şeyi diyorum çevremdekilere evim küçük ya grup grup gelin diyorum zorlanmayayım :KK70:

Bana misafir kaçıran diyenler alın görün :KK70: Yoksa sen miydin onu diyen ?
Ay terlik gibi taşımak da ne hoş oluur gerçekten :KK70: Çantandan tabağını çıkarışını hayal ettim de :KK70: Ay hahah :KK70: Yok etmeyeyim yine krizim gelecek :KK70:
Haha evet bendiiiim. Ama en azından kontenjanım fazla. Senin gibi 2 taneyle sınırlamıyorum. Senden bir tık fazla misafirperverim demek ki"bir tık" :KK70: :KK70:

İnanmıyorum yaa aynı şeyi diyorum çevremdekilere evim küçük ya grup grup gelin diyorum zorlanmayayım :KK70:
Haha hepimizin içinde bir misafirsavar varmış resmen :D Ama ne yapalım canım ev metrekaresi ve aynı desendeki tabakların sayısı misafir kontenjanını belirliyor. İsteyerek yapmıyoruz ya :D

Diktiğimiz ağaçlar da yeter bence :KK70: Bu konuda en masum curlygirl curlygirl ü görüyorum hemen alma diyor :KK70: Ama alınacak gereksiz bir şeyse dinlemiyorum, gerekli bir şey al dese de almıyorum :KK70:

Piremses ne diyorsa o :KK70: Ama misafirliğe gelirken tabağını yanında taşı, ille de 6 kişi gelecek değil, değil mi curlygirl curlygirl ? Ya 1 kişi fazla olursa ? O zaman ben açıkta kaldım deme hem bana :KK70:
kuzu ben yabancı değilim nasılsa tabağımı kendim getiririm merak etme :D sen rahat rahat 6 tane al hihihi :D

Haha hepimizin içinde bir misafirsavar varmış resmen :KK70: Ama ne yapalım canım ev metrekaresi ve aynı desendeki tabakların sayısı misafir kontenjanını belirliyor. İsteyerek yapmıyoruz ya :KK70:
Tabi canım yeni evler küçüük tabak sayısı belli hele çkbye hiç girmiyorum mecbur 6lı 7li gelecekler :KK70: 8de olur :KK70:

Seni son zamanlarda görücez pixiiciim herşeyden vazgeçicekksin gereksiz diye :KK70:

O yüzdeen şimdi gereksiz her şeyi alayım :D Gerçi konuşuyorum ama ben şu aralar hiçbir şey almama moduna girdim inanır mısınız :D Hiiç istemiyorum gerçekten.
Haha evet bendiiiim. Ama en azından kontenjanım fazla. Senin gibi 2 taneyle sınırlamıyorum. Senden bir tık fazla misafirperverim demek ki"bir tık" :KK70: :KK70:
Secdus tabağınla frizbi oynayan sümüklü çocuklar gelince görürüm ben seni :D
kuzu ben yabancı değilim nasılsa tabağımı kendim getiririm merak etme :KK70: sen rahat rahat 6 tane al hihihi :KK70:
Ay çok iyisinn diğer sarı tekli koltuğa da seni oturtayım madem :D
Haha evet mantık bunu söylüyor. Ay benim aslında 12 kişiye yetecek ekipmanım var ama dur evi görmeden şey edemem :KK70: :KK70:
Demek ki evi görmeden çkb takımı a almamak gerekiyormuş :D

Secdus tabağınla frizbi oynayan sümüklü çocuklar gelince görürüm ben seni :KK70:
Onu naparım ben biliyomusun hahaha :D
Demek ki evi görmeden çkb takımı a almamak gerekiyormuş :KK70:
Haha ayyy Allaaam uzun zamandır duyduğum en mantıklı cümle! Evet çok haklısın. Salona kaç kişi sığacaksa ona göre alınmalı. Ben önce çkb aldığım için evi ona göre tutucam , işim çok zor :D :D

Back
X