• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha ayyy Allaaam uzun zamandır duyduğum en mantıklı cümle! Evet çok haklısın. Salona kaç kişi sığacaksa ona göre alınmalı. Ben önce çkb aldığım için evi ona göre tutucam , işim çok zor :KK70: :KK70:
Uff gördün mü bir detay daha. Neyse ev tutana kadar hiçbişey almayayım da kafam rahat olsun bari :KK14:

O yüzdeen şimdi gereksiz her şeyi alayım :KK70: Gerçi konuşuyorum ama ben şu aralar hiçbir şey almama moduna girdim inanır mısınız :KK70: Hiiç istemiyorum gerçekten.

Secdus tabağınla frizbi oynayan sümüklü çocuklar gelince görürüm ben seni :KK70:

Ay çok iyisinn diğer sarı tekli koltuğa da seni oturtayım madem :KK70:

Demek ki evi görmeden çkb takımı a almamak gerekiyormuş :KK70:

O geçici bir süre sonra yine deli gibi alacakısn emin ol :KK70:
Ayrıca bak benim evim belli oldu şimdi çkb alıcam kural böyle:confused::confused:

Garip aslında çünkü başka yerde yok. Kadın instagramdan tanındı, sonra da siteden online satışa başladı, bir de kadıköyde süper bi dükkanı var o kadar. Butik bi ürün yani
çok zaman önce görmüştüm zaten. isim olarak tabi bilmiyordum şimdi öğrenmiş oldum :D

:KK70:

Eklentiler

• sevgili_kadinlar.webp
    sevgili_kadinlar.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 62
Back
X