2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

deli cesareti senin ki belki ortamdan etkilenip bu sefer kavga etmezler

Ay o gün kavga etmezler inşallah hayırlısı olsun
aynen ya konuşup kapaınca dedim kendime bu ne cesaret die ama ikisinide tembihledim ben zaten gergin olucam ufacık bir tartışma olursa kafalarınızı birbirine vururum dedim ayyy ama güvenemiyorum ben bunlara

düğün var diye kavga etmezler kuzu sanırım , ama bir araya getirdin diye sana bozulmasınlar ?

araba başka olacaktı sen sadece sür dedim ama o kendi arabasıyla gelmeyi teklif etti bakalım orası henüz belli değil

düğün var diye kavga etmezler kuzu sanırım , ama bir araya getirdin diye sana bozulmasınlar ?
yok kuzu ikisininde hazır yanı sanırım barışmak istiyorlar ama gururlarına yedirip adım atamıyorlarda ama bir aradada çok kavga ediyorlar sürekli didişiyorlar

Mrs Pink kuzu bu klasik gibi sanki senin masa düzdü yanlışmı hatırladım, ama koltuk ayagınada benziyo sanki koltukların kısmında olacağı için olabilir :)

ben dekorasyon namına bir şey almadım, onu düğünden sonra ya bırakıcam geniş geniş alırım diye..Çünkü kendimi biliyorum şimdi sadece almış olmak için alıcam ama güzel bulursam affetmem
Aaa neden almıyorsunn kızımm english home da neler var neler

Tamam işte düz raf bulmakta sıkıntı

aynen ya konuşup kapaınca dedim kendime bu ne cesaret die ama ikisinide tembihledim ben zaten gergin olucam ufacık bir tartışma olursa kafalarınızı birbirine vururum dedim ayyy ama güvenemiyorum ben bunlara
hahaha iyi demişsin valla birde onlarla uğraşma

Mrs Pink kuzu bu klasik gibi sanki senin masa düzdü yanlışmı hatırladım, ama koltuk ayagınada benziyo sanki koltukların kısmında olacağı için olabilir :)
Klasik olması gerek kuzu zaten salon baya klasik olacak gibi. Masa da düz değil koltuk ayakları gibi yine. Adı da vardı onun da ben bilemiyorum şimdi Ayaklarını bunun gibi düşün masanın. Kremi tabii

Eklentiler

• Violet_Avangarde_Yemek_Odasi_-_Harman_Koltuk_-_01_-_UrunNo_023918.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 118

niyeee , ne oldu hayırdır

Ne kaldı mesela ? Öncelik sırası yapsan, diğerlerini biraz ertelesen? Herşeyi eksiksiz yapmak istersin tabi ama bilemedim şimdi..strese girdikçe insanın içinden hiç bir şey yapmak da gelmiyor ki..

Kuzum eksiksiz giremicez zaten eve strese girmesek iyi
ben aldıklarımı bir yerleştirebilsem, onlara da sıra gelecek de :=
Ay dimi eve yerleştiremedik daha çoğu şeyi

Selaam :)
Deli cesareti vallahi başka bir şey diyemedim

Ne kaldı mesela ? Öncelik sırası yapsan, diğerlerini biraz ertelesen? Herşeyi eksiksiz yapmak istersin tabi ama bilemedim şimdi..strese girdikçe insanın içinden hiç bir şey yapmak da gelmiyor ki..
Kuzu hayli çok eksik yaa.
Mutfak için fırın ocak çaycı lazım , mutfak baya büyük masa sandalye lazım daha bardak vs gibi eksiklerde var ama onlar küçük tabii.
Salona tv ünitesi raf zigon sehpa lazım
Halılar perdeler daha ortada yok. Ve davetiye bastırıcam matbaa bulamadım, fotoğrafçıya hala karar vermedim.
Ki bunlar düşünmeden aklıma gelenler. Ayrıntısız hali yani

Klasik olması gerek kuzu zaten salon baya klasik olacak gibi. Masa da düz değil koltuk ayakları gibi yine. Adı da vardı onun da ben bilemiyorum şimdi Ayaklarını bunun gibi düşün masanın. Kremi tabii
lükens ayak mı kuzu :) o zaman olur bu tv ünitesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…