deli cesareti senin kibelki ortamdan etkilenip bu sefer kavga etmezler
aynen ya konuşup kapaınca dedim kendime bu ne cesaret dieAy o gün kavga etmezler inşallah hayırlısı olsun
düğün var diye kavga etmezler kuzu sanırım , ama bir araya getirdin diye sana bozulmasınlar ?ben bişi yaptım ama iyimi kötümü bilemedimgelin arabası ve şoförü sıkıntımız vardı. kiralamayı düşünüyorduk ama çok sıcak bakmıyordum. çift olan bir arkadaşımı var. ayrıldılar ama bayadır ayrılar. kızla konuştuk olablir falan diye konuşunca aaradım arkadaşı arabamızı sen süreceksin dedim ayrılar bir araya geldiklerinde sürekli tartışıyorlar iyi cesaret bendeki ogün huzursuzluk çıkarmı bilmiyorum nişanlımda iyi oldu onlarıda barıştırmış oluruz diyor ama strese girdim şimdiden
araba başka olacaktı sen sadece sür dedim ama o kendi arabasıyla gelmeyi teklif etti bakalım orası henüz belli değilHahaha ben de bilemedim iyi mi ettin kötü mü diye amaa...Arabayı mı kullanıcak sadece yoksa araba da o arkadaşınızın mı anlamadım.
Neyse ya düğünün hatrına kavga etmezler herhalde o kadar düşüncesiz olamazlar
yok kuzu ikisininde hazır yanıdüğün var diye kavga etmezler kuzu sanırım , ama bir araya getirdin diye sana bozulmasınlar ?
Aaa neden almıyorsunn kızımm english home da neler var nelerben dekorasyon namına bir şey almadım, onu düğünden sonra ya bırakıcam geniş geniş alırım diye..Çünkü kendimi biliyorum şimdi sadece almış olmak için alıcamama güzel bulursam affetmem
Üstüne bişey istemiyorum ki ben zaten kuzu sadece sehpa arıyorum. Üstüne ayrı raf alıcaktım. Geçri onu bulmak da zormuş ama düz raf yahu gıcık oldum şimdi bak
Ay eveeet, ama şuanki halimden daha kötü olmaz herhalde yaa
hahaha iyi demişsin valla birde onlarla uğraşmaaynen ya konuşup kapaınca dedim kendime bu ne cesaret dieama ikisinide tembihledim ben zaten gergin olucam ufacık bir tartışma olursa kafalarınızı birbirine vururum dedim ayyy ama güvenemiyorum ben bunlara
aaa o zaman barışırlarda iyi oluryok kuzu ikisininde hazır yanısanırım barışmak istiyorlar ama gururlarına yedirip adım atamıyorlarda ama bir aradada çok kavga ediyorlar sürekli didişiyorlar
inşaaa o zaman barışırlarda iyi olur
Klasik olması gerek kuzu zaten salon baya klasik olacak gibi. Masa da düz değil koltuk ayakları gibi yine. Adı da vardı onun da ben bilemiyorum şimdiMrs Pink kuzu bu klasik gibi sanki senin masa düzdü yanlışmı hatırladım, ama koltuk ayagınada benziyo sanki koltukların kısmında olacağı için olabilir :)
Lükens ayakmıKlasik olması gerek kuzu zaten salon baya klasik olacak gibi. Masa da düz değil koltuk ayakları gibi yine. Adı da vardı onun da ben bilemiyorum şimdiAyaklarını bunun gibi düşün masanın. Kremi tabii
Üstüne bişey istemiyorum ki ben zaten kuzu sadece sehpa arıyorum. Üstüne ayrı raf alıcaktım. Geçri onu bulmak da zormuş ama düz raf yahu gıcık oldum şimdi bak
Ay eveeet, ama şuanki halimden daha kötü olmaz herhalde yaa
Yani 38 günü kalmış bir insan için çok fazla eksiğim var ayarlanması ve alınması gereken çok çok fazla şey var ve hiç enerjim kalmadı kuzu. O yüzden rahatlamaya ihtiyacım var ama imkan yokniyeee , ne oldu hayırdır
Aaa neden almıyorsunn kızımm english home da neler var neler
Tamam işte düz raf bulmakta sıkıntı
hahaha iyi demişsin valla birde onlarla uğraşma
Yani 38 günü kalmış bir insan için çok fazla eksiğim var ayarlanması ve alınması gereken çok çok fazla şey var ve hiç enerjim kalmadı kuzu. O yüzden rahatlamaya ihtiyacım var ama imkan yok
Bitse diyorum artık ama...
Kuzum eksiksiz giremicez zaten eve strese girmesek iyiYani 38 günü kalmış bir insan için çok fazla eksiğim var ayarlanması ve alınması gereken çok çok fazla şey var ve hiç enerjim kalmadı kuzu. O yüzden rahatlamaya ihtiyacım var ama imkan yok
Bitse diyorum artık ama...
Ay dimi eve yerleştiremedik daha çoğu şeyiben aldıklarımı bir yerleştirebilsem, onlara da sıra gelecek de :=
Selaam :)selam gençlik
Deli cesareti vallahi başka bir şey diyemedimben bişi yaptım ama iyimi kötümü bilemedimgelin arabası ve şoförü sıkıntımız vardı. kiralamayı düşünüyorduk ama çok sıcak bakmıyordum. çift olan bir arkadaşımı var. ayrıldılar ama bayadır ayrılar. kızla konuştuk olablir falan diye konuşunca aaradım arkadaşı arabamızı sen süreceksin dedim ayrılar bir araya geldiklerinde sürekli tartışıyorlar iyi cesaret bendeki ogün huzursuzluk çıkarmı bilmiyorum nişanlımda iyi oldu onlarıda barıştırmış oluruz diyor ama strese girdim şimdiden
Kuzum eksiksiz giremicez zaten eve strese girmesek iyi
Ay dimi eve yerleştiremedik daha çoğu şeyi
Kuzu hayli çok eksik yaa.Ne kaldı mesela ? Öncelik sırası yapsan, diğerlerini biraz ertelesen? Herşeyi eksiksiz yapmak istersin tabi ama bilemedim şimdi..strese girdikçe insanın içinden hiç bir şey yapmak da gelmiyor ki..
lükens ayak mı kuzu :) o zaman olur bu tv ünitesiKlasik olması gerek kuzu zaten salon baya klasik olacak gibi. Masa da düz değil koltuk ayakları gibi yine. Adı da vardı onun da ben bilemiyorum şimdiAyaklarını bunun gibi düşün masanın. Kremi tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?