2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydıın. Ben hala @Conchiglia yı merak ediyorum şaka maka kızın kınası bitti yahu. Zaman çabuk geçiyor, darısı kalan 244 günün başına artık

Hahah 244 gün dediğin nedir şak diye geçer valla
Yaa eveet. Ben bir de daha sanki geçen hafta artık 200lü rakamları görsek ya diyordum, bir baktım ki zaten 244 olmuş şok oldum Ay sonu için de izin aldım yer tutucazz, hala gerçek gibi gelmiyor ne zaman dank edecek acaba

Zaman su gibi Ay korkmaya başladım yetişmeyecek hiçbir şey diye. Allahtan burada düğün yapmaktan vazgeçtik de büyük bi yük kalktı omuzlarımdan
aynenn canım su gibi geçiyorr gerçektenn

hadi hayırlısı balımm. Bana hala dank etmiş değil düğünde farkedicem herhalde

yetişir yetişir tatlımm merak etmeeee
İnşallah
hadi hayırlısı balımm. Bana hala dank etmiş değil düğünde farkedicem herhalde
Ay hep mi böyle oluyor ki, daha çok varken düğünü düşünmek heyecanlı oluyor ama o telaşın içinde sanki başkasının düğünü gibi geliyor. Benim nişanda öyle olmuştu
günaydın herkese hayırlı cumalar
Günaydııın :)

Yetişmeyecek hiçbir şey
Ay Allah muhafaza yetişecek bal gibi de, hız kesmek yok böyle devam
Ay ayrıca salon tutma kısmı çok heyecanlı. O zaman bi dank eder gibi oluyo ama sadece gibi oluyo tabii
Biz anlaşıp çıktığımız da deli gibi heyecanlanmıştık. Aa resmen günümüz var, 5 eylülde evlenicekmiyiz biz yani. Nasıl olucak falan diye günlerce deliye bağlamıştık
O zaman netkalan gün de çıkıyo ya ortaya daha bi güzel oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…