Canım çok güzel olmuşlaaar sen de kavuştun davetiyene darısı başıma :)günaydın kızlar :)
davetiyelerim geldi albüme atıcam birazdan :)
Ooo çok güzelmiş masal gibi :)
Vay canına çok romantiik
Süpersiiiin heyecan ne durumda
Kuzu hadi hayırlı olsuuuun :)
Çok güzelmiiiş :)
Çok teşekkür ederim güzellerr. Adım adım evliliğe gidiyorum yaaa
Hahah 244 gün dediğin nedir şak diye geçer vallaGünaydıın. Ben hala @Conchiglia yı merak ediyorum şaka maka kızın kınası bitti yahu. Zaman çabuk geçiyor, darısı kalan 244 günün başına artık
Çok güzelmiş davetiyen tatlımmm mutlulukla dağıtttgünaydın kızlar :)
davetiyelerim geldi albüme atıcam birazdan :)
Yaa eveet. Ben bir de daha sanki geçen hafta artık 200lü rakamları görsek ya diyordum, bir baktım ki zaten 244 olmuş şok oldum
Hahah 244 gün dediğin nedir şak diye geçer valla
Zaman su gibiBenimde 79 gün kaldı vay canınaaaaa
Hihih bir zamanlar biz de öyle diyorduk şimdi takvim 29 diyor !Günaydıın. Ben hala @Conchiglia yı merak ediyorum şaka maka kızın kınası bitti yahu. Zaman çabuk geçiyor, darısı kalan 244 günün başına artık
aynenn canım su gibi geçiyorr gerçektennZaman su gibiAy korkmaya başladım yetişmeyecek hiçbir şey diye. Allahtan burada düğün yapmaktan vazgeçtik de büyük bi yük kalktı omuzlarımdan
Yetişmeyecek hiçbir şeyHihih bir zamanlar biz de öyle diyorduk şimdi takvim 29 diyor !
Bi bakarsın çat diye gelmiş, tedbiri elden bırakma kuzu :)
yetişir yetişir tatlımm merak etmeeeeYetişmeyecek hiçbir şey
Yaa eveet. Ben bir de daha sanki geçen hafta artık 200lü rakamları görsek ya diyordum, bir baktım ki zaten 244 olmuş şok oldumAy sonu için de izin aldım yer tutucazz, hala gerçek gibi gelmiyor ne zaman dank edecek acaba
İnşallahyetişir yetişir tatlımm merak etmeeee
Ay hep mi böyle oluyor ki, daha çok varken düğünü düşünmek heyecanlı oluyor ama o telaşın içinde sanki başkasının düğünü gibi geliyor. Benim nişanda öyle olmuştuhadi hayırlısı balımm. Bana hala dank etmiş değil düğünde farkedicem herhalde
Günaydııın :)günaydın herkese hayırlı cumalar
Ay Allah muhafaza yetişecek bal gibi de, hız kesmek yok böyle devamYetişmeyecek hiçbir şey
günaydın tatlımmm hoşgeldinnngünaydın herkese hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?