2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kesinlikle resim büyük olduğundan algıyı değiştiriyor

Fiyatları ne bunların onu de hele

HAhaha @blisss kuzu ben ikisini de sevdim çok bi farkları yok da sadece soldakinin içi bana çok kalabalık geldi yaa ondan sağdan yana kullandım oyumu.
Öyle fotoğraftaki boyut aldatmacasına kanmadım yanii

Günaydın hoşgeldiinn :)

Bende soldaki diyorum ve 2 sağ 2 sol yapıyorum

Benimde inş 2016 da nişanımdan sonra ufaktan başlıcam canım :))

Bence @blisss hiçbirimizi dinlemesin bu iki saati de unutsun bi tutarsızlık var çünkü hahah

Kızzzlar kafamı karıştırdınız yaa
Saatler 350-370 arası ama ikisinide unut ne demek Mrs Pink acabaa Ben ikisini de beğendim amaaa

Auralee sahi kargo işini ne yaptın sizin bu kargolardan çektiğiniz nedir ya ben şirketin adına alım gönderim yapıyorum sorun olmuyor

ha ondan diyosun yani tamam tamam sustum
Tabi yaaa Nişanlımla rolleri değiştirdik galiba dün ona 250 lira olan avizeyi gönderdim çok güzel alalım dedi.
Ben de ona @blisss in gösterdiği 180 lira olandan bahsettim. Bi tane daha var benziyolar o 180 lira hem onu da göstericem sana dedim. Ne dese beğenirsin? "Yok yok aşkım bu olsun güzel bu hiç gerek yok 70 lira için başka bakmaya" böyle kaldım tabi

şu an şoka girdim kuzum sen iyi misin ateşin falan yok demi

içine en çok hangisi sindiyse onu al bize bakma kuzu

Nyse ben biraz daha araştırayım olmadı bunlara dönerim
Aman yarabbi senin nişanlı sıkılmış bişeyler araştırmaktan herhalde

en iyisi kuzum araştır sen
ben şoklardayım bir erkeğe daha ucuzunu teklif ediyor gerek yok diyor bu sıkılmışlık belirtisi değil

Saatler 350-370 arası ama ikisinide unut ne demek Mrs Pink acabaa Ben ikisini de beğendim amaaa
Haha şaka yapıyorum kuzucum çok güzeller zaten, nişanlıya buna çok benzer bir saat almamış olsam senden fikir bile çalardım yani Hepimiz başka bir açıdan şey ettik ondan dedim. Hangisini alırsan al aklın diğerinde kalmasın yani ikisi de çok güzel.
şu an şoka girdim kuzum sen iyi misin ateşin falan yok demi
Var mı acaba yaa emin olamadım şimdi Baktım böyle yapınca işler daha güzel yürüyor bu taktiği uyguladım. Geri dönüşü çok iyi olmamış mı ama

Hahah galiba kuzu, koltuk meselesinde de şov yapıyorum görmen lazım bi koltuk var uygun onu alalım diye tutturdum ikinci odaya şimdi de nişanlıyı ikna edemiyorum " güzelmiş ama diğerini alalım ya " diyo daha pahalısı için ne oldu anlamadım Ama yok aldırmiciim

canım ya taktik olduğunu baştan söylesene korkutuyosun beni

en iyisi kuzum araştır sen
ben şoklardayım bir erkeğe daha ucuzunu teklif ediyor gerek yok diyor bu sıkılmışlık belirtisi değil
Ne oalbilir ki acaba bende çok şaşırdım şimdi
Ben beğendim ama bizimki daha farklı şeyler beğeniyor emin olamıyorum
Ayy bişeymi düştü çocuğun kafaya nasıl bir boşvermişlik bu inanamıyorum ya da bir yerlerden para çıktı

Ayy bişeymi düştü çocuğun kafaya nasıl bir boşvermişlik bu inanamıyorum ya da bir yerlerden para çıktı
Baktığı daha farklı şeylerin fiyatı da daha farklıysa al gitsin bunları ya çok güzeller mis gibi de kullanır Trpst bilir ne kadar tutumlu olduğumu ben böyle düşünüyüorum
Hahah olabilirmi ki
Belki de o da bir taktik uyguluyordur. Geçen gün bana " çok değiştin ama bu tutumlu hareketleri baştan yapman gerekiyodu şimdi geç olmadı mı" demişti O yüzden güvenemiyorum ben temlinli davranayım

Hahaha ciddimsin öylemi dedi Ozaman taktik yapıyor bence bak deniyor oalbilir seni
O fiyatlarını bilmeden bakıyor zaten daha farklı tabi fiyatlar

Sen de kargodan haber ver bakalım haydi
Ya kargo gitti gitmesine de alıcıdan haber yok O yüzden kargo ne durumda gitti bilmiyorum.
Bence @blisss hiçbirimizi dinlemesin bu iki saati de unutsun bi tutarsızlık var çünkü hahah
Ay delirdi bu iyice
Ayy yapın bak çiçek gibi olur
kuzum evet evleniyoruz daha kış düğünü yapalım diyor dedim yok baharı bekle bari gerçi bizim iş belli olmaz ya
sana kaderinin bir oyunumu bu
Ayy neyse yine yakın zamanlardayız
Kızzzlar kafamı karıştırdınız yaa
Ahahah Mrs Pink iyi değil
Auralee sahi kargo işini ne yaptın sizin bu kargolardan çektiğiniz nedir ya ben şirketin adına alım gönderim yapıyorum sorun olmuyor
Ya kuzu tam bilmiyorum işte artık ben de sorun yaşamayacakmışım dediklerine göre de zararım olursa karşılanacakmış.
Neler oluyor ya

ahaha ciddimsin öylemi dedi Ozaman taktik yapıyor bence bak deniyor oalbilir seni
O fiyatlarını bilmeden bakıyor zaten daha farklı tabi fiyatlar
Hahah evet dikkatli olayım ben ama avizeyi alacak baya bildiğin
Peki o bunları da görüp yorum yapmadı mı. Beğenirse al bunlardan birini olsun bitsin
Ya kargo gitti gitmesine de alıcıdan haber yok O yüzden kargo İştee benim merak ettiğim de o kısım zaten ne durumda gitti bilmiyorum.
sım zaten ne durumda gitti acaba

Vallahi böyle durumlar, kırmızı karın da yağması yakındır artık

Beğendi kuzu ya kararsızım ama ya sanki çok vakt varmış gibi

Beğendi kuzu ya kararsızım ama ya sanki çok vakt varmış gibi
Kararsız kalmamak lazım al gitsin!
Ben de dün şunu beğenmiştim. Tuttuğumuz takım itibariylemidir nedir bu saatleri pek bi seviyorum
Ama yine kampanyayı kaçırdım sanırım

Eklentiler

• Untitled.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 62
kızlar ben geldim üstelik fotoğraflarımla geldim.baya bişey hallettik.aldıklarımı albüme attım.hediyelikleri ve nedime tacını bitince atıcam demiştim attım.kınalığı da aldık ama çok kötü göründüğüm için fotoğrafıın koymadım gelince gösteririm.sadece tacını attım.zaten en güzel parçası tacı :) gelin ayakkabısı aldım birde onunda fotoğrafını en kısa zamanda koyucam.balayı alışverişi yaptım bide birazcık.tekrar yapıcam.perşembe günü öğleden sonra mobilyalar gelicek.ertesi gün damatlık ve halı bakıcaz.tamda doğum günümde ve kardeşimde bizimle gelmek zorunda.anlıycağınız doğum günüm işlerdemizden dolayı mahvolcak.bide bardak seti aldım ama daha gelmedi gelince onuda koyarım

Canım hoşgeldinn, herşey çok güzel olmuş ellerinize sağlıık :) Kınalığını da çok merak ettim ama.
Bu sene doğum günün böyle oluversin ayrıca seneye en güzel şekilde kutlarsın üzülme , telaşlı bir vakte denk gelmiş yapacak bişey yok sağlık olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…