Hahaha sen özeniyorsun onlat bozuyor iştebizim salondu sandalye arkalarına tül bağlamışlardı ben istemiştim ay bi ara çocukların elinde o tülleri gördüm cinnet
aynennHahaha sen özeniyorsun onlat bozuyor işte
bekliyoruz meraklaGünaydııın bu akşam gelinlik provası var size gizliden foto çekmeyece çalışıcam
inşallahhbekliyoruz merakla
Ya kuzu ben unutmuyorum kii çektirmiyorlar inatla
bende merakla bekliyomkiiGünaydııın bu akşam gelinlik provası var size gizliden foto çekmeyece çalışıcam
Sen oraya gidince ver telefonu bana bi görüşeyimYa kuzu ben unutmuyorum kii çektirmiyorlar inatla
havalara bak sencurlygirl @Conchiglia Ay siz şu an evlisiniz ya yadırgıyorum yok mu alışveriş listeniz eksiğiniz alınacaklarınız
Eheheh gerçi mutfak adına benim bile yok artık pek ayıptır söylemesi
İnan bende çok merak ediyorum kuzubende merakla bekliyomkii
Huysuz teyzemiSen oraya gidince ver telefonu bana bi görüşeyimŞu sıralar çok pis kavga ediyorum her yerle. İçimdeki huysuz teyzeyi ortaya çıkardı bu kargocular
havalara bak sendün kızartma tenceresi diyordum ya eşim akşam tutturdu patates kızarması istiyorum yemeeği değil diye bende kızartma tavası olmadığını söyledim. yakındaki markete gitmiş almış gelmiş hemen
hihihi evetVay be adama bak patates kızartması için gidip tencere almış
curlygirl @Conchiglia Ay siz şu an evlisiniz ya yadırgıyorum yok mu alışveriş listeniz eksiğiniz alınacaklarınız
Eheheh gerçi mutfak adına benim bile yok artık pek ayıptır söylemesi
hihihi evetevdeki tavalarda yapıcam diye tuttuurdu bende inatla onlarla yaptırmam dedim mecbur kaldı napsın tabi biraz kafasınıda ütülemiş olabilirim esseden alacaktım ozaman aldırmadın unuttuk gitti senin yüzünden diye
evet buna katılıyorumkuzu bundan sonraki eksikler yumurta peynir vs olabilir anca
evet biraz fazla konuşmuş olabilirmNe fenasın ya nasıl konuştuysanartık adam gitmiş tencere almaya akşam akşam
son 3 akşam var sanırımevet buna katılıyorumakşamki masanın fotosu varmı bakalım
evet biraz fazla konuşmuş olabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?