2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar davetiyelerim perdelerim ve bir kaç şey daha albümde, damatlığıda hallettik ama dikildiği için modeli gösterebiliyorum şuan o da albümdee
Kuzucuuum herşey çok çok güzel olmuş, çook beğendim. Mutfaktaki tereğe de ayrıca bayıldım :)
Damatlığı bir eyrden almayıp diltirmeye mi karar verdiniz, bulamadınız mıı

Kuzucuuum herşey çok çok güzel olmuş, çook beğendim. Mutfaktaki tereğe de ayrıca bayıldım :)
Damatlığı bir eyrden almayıp diltirmeye mi karar verdiniz, bulamadınız mıı

Teşekkür ederim canım tereği öylesine yerleştirdim şimdilik sırf fotoğraf çekmek için
Bulduk buldkta istediğimiz gibi değildi kumaşlar hep parlak, saten vs sevmedik o yüzden dikiliyor kuzu onu da ayın 5'inde alıcaz inşallah

Canım çekmediler erkene ya yetişecek dediler 6sında teslim edeceklermiş bakalım
Sezon sonu sıkıntılı oluyor kıyafet bulmak hadi bekliyoruzz bakalım ne aldın
aldım ama bunları giymeyeceğim sanırım içime sinmedi bugün tekrar düşeceğim yollara yüklüyorum çok net değil yinede bakın söz falan değil sadece tanışmaya geliyorlar yorumlarınızı bekliyorum

@blisss damatlığı halletmişsin çok sevindim perdeler çok güzel olmuş çok beğendim sarı olan çok hoş duruyor tereğe bende bayıldım güzel yerleştirmişssin hızlı falan ama

Kızlar davetiyelerim perdelerim ve bir kaç şey daha albümde, damatlığıda hallettik ama dikildiği için modeli gösterebiliyorum şuan o da albümdee
Kuzuuuu ne güzel olmuş o perdeler, mutfaktaki raf, davetiyeler :) güle güle kullan tacın ve damatlıkta çok güzel :)

yükledim kızlar olmamıssa olmamıs deyin bugün çıkacağım tekrar :)

@blisss damatlığı halletmişsin çok sevindim perdeler çok güzel olmuş çok beğendim sarı olan çok hoş duruyor tereğe bende bayıldım güzel yerleştirmişssin hızlı falan ama

İçine sinmediyse bak ozaman canım ama tanışma için diyorsun ve ben çok beğendim gayet şık sna da çok yakışmış ayrıca ben seni ilk defa görüyorum sanırım çok güzelmişsin maşallah

Teşekkür ederim siz görün diye koydum birşeyler çektim

Kuzuuuu ne güzel olmuş o perdeler, mutfaktaki raf, davetiyeler :) güle güle kullan tacın ve damatlıkta çok güzel :)
Canııım teşekkür ederim

perdeler çok şık olmuş canım. perde ve halı evi eve benzetiyor :) güle güle oturun inş. davetiyeni görmüştüm zaten instagramdan :) çok tatlı oluyor herşey maşallah
kuzu etek güzel ama ne için düşünüyorsun

Teşekkür ederim kuzum Evet kesinlikle perde ve halı evi gösteren. Halı dedinde Mrs Pink halılarr noldu acaba senin göremedik hala

canım gerçekten güzel mi güzelse kalsın çünkü bişey bulamadım ya cumartesi 7 saat gezdim sezon değişiyor elbise yok ya çok kalın ya bedeni yok bende bunu uydurdum çok teşekkür ederim galiba sen ilk görüyosun ya foto koymuştum ama gizlesek bile kk girişinden albümler dediğinde herkes görüyor kaldırıyorum bende çok teşekkür ederim canım

tanışma için kuzum çarşamba tanışmaya geliyorlar ya

kuzu ordanda gözükmüyor diye biliyorum gizli yüklediğinde gözüküyormuki bende siliyim öyleyse. tanışma için uygun gibi canım

@blisss Bayıldım yaa evin davetiyelerin her şeyin harika olmuş. Raf da çok tatlı duruyor Ayrıca taç için o kadar stres yaptın ama bence çokk iyi olmuş zarif kibar :) Nereden aldın?
Trpst Bence tanışmaya uygun bu kıyafet canım ama içine sinmediyse bak istersen.
Mrs Pink Yanlışın olmasın zeroglunu daha önce görmüştük

Gözükmüyor canım senin takip ettiklerin görebilir.
Bence kalsın hiç gerek yok değiştirmeye tanışma bu nasıl olsa beğendim ben.
ohh rahatladım dolu foto var yoksa hatta yenilerini yüklücektim sizin için dış çekim fotolarını ve salondakilerin hepsinin ham hallerini aldım :)
Aa hadi bekliyoruuuz

Ahhh teşekkür ederim canımmm Şans eseri buldum onu kemerlaltından kuzu inşallah güzel durur duvakla da

Ayy nihayet seni de görebildiiiiiik :) Bu da mir milat olsun
Kuzucum tanışma için bence çok güzel, çok da yakışmış daha ne olsun diyorum ben :)
canım çok teşekkür ederim ben foto yükledim daha net beni gör diye sen nasıl görmedin ya bi ara bi yüklemiştik

kuzu ordanda gözükmüyor diye biliyorum gizli yüklediğinde gözüküyormuki bende siliyim öyleyse. tanışma için uygun gibi canım
olabilir ama ordan görünce dedim ne oluyor

HAyır kızlaar görülmüyor oradan sadece takip ettikleriniz görüyorr :)
bu harika o zaman

Bence tanışma için gayet güzel, sanada yakışmış kuzu :)
sağol canım ya kararsız kaldım desteklerinizle bunu giycem galiba
ohh rahatladım dolu foto var yoksa hatta yenilerini yüklücektim sizin için dış çekim fotolarını ve salondakilerin hepsinin ham hallerini aldım :)
bu bi harika bekliyoruzzzz

canım kararsız kalmıştım benimki renkli seviyor pembe bi elbise denemiştim onun rengini çok beğenmişti bu çok güzelmiş dedi tuhaf durdu oda üzerimde Mrs Pink görmemiş olabilir @blisss için yeni fotolarımı koydum şimdi çok yoruldum gez gez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…