Kuzucuuum herşey çok çok güzel olmuş, çook beğendim. Mutfaktaki tereğe de ayrıca bayıldım :)Kızlar davetiyelerim perdelerim ve bir kaç şey daha albümde, damatlığıda hallettik ama dikildiği için modeli gösterebiliyorum şuan o da albümdee
Kuzucuuum herşey çok çok güzel olmuş, çook beğendim. Mutfaktaki tereğe de ayrıca bayıldım :)
Damatlığı bir eyrden almayıp diltirmeye mi karar verdiniz, bulamadınız mıı
aldım ama bunları giymeyeceğim sanırım içime sinmedi bugün tekrar düşeceğim yollaraCanım çekmediler erkene ya yetişecek dediler 6sında teslim edeceklermiş bakalım
Sezon sonu sıkıntılı oluyor kıyafet bulmak hadi bekliyoruzz bakalım ne aldın
Kuzuuuu ne güzel olmuş o perdeler, mutfaktaki raf, davetiyeler :) güle güle kullan tacın ve damatlıkta çok güzel :)Kızlar davetiyelerim perdelerim ve bir kaç şey daha albümde, damatlığıda hallettik ama dikildiği için modeli gösterebiliyorum şuan o da albümdee
@blisss damatlığı halletmişsin çok sevindim perdeler çok güzel olmuş çok beğendim sarı olan çok hoş duruyor tereğe bende bayıldım güzel yerleştirmişssin hızlı falan ama
yükledim kızlar olmamıssa olmamıs deyin bugün çıkacağım tekrar :)
Canııım teşekkür ederimKuzuuuu ne güzel olmuş o perdeler, mutfaktaki raf, davetiyeler :) güle güle kullan tacın ve damatlıkta çok güzel :)
perdeler çok şık olmuş canım. perde ve halı evi eve benzetiyor :) güle güle oturun inş. davetiyeni görmüştüm zaten instagramdan :) çok tatlı oluyor herşey maşallahİçine sinmediyse bak ozaman canım ama tanışma için diyorsun ve ben çok beğendim gayet şık sna da çok yakışmış ayrıca ben seni ilk defa görüyorum sanırım çok güzelmişsin maşallah
Teşekkür ederim siz görün diye koydum birşeyler çektim
Canııım teşekkür ederim
kuzu etek güzel ama ne için düşünüyorsunyükledim kızlar olmamıssa olmamıs deyin bugün çıkacağım tekrar :)
Ayy nihayet seni de görebildiiiiiik :) Bu da mir milat olsunyükledim kızlar olmamıssa olmamıs deyin bugün çıkacağım tekrar :)
Teşekkür ederim kuzum Evet kesinlikle perde ve halı evi gösteren. Halı dedindeperdeler çok şık olmuş canım. perde ve halı evi eve benzetiyor :) güle güle oturun inş. davetiyeni görmüştüm zaten instagramdan :) çok tatlı oluyor herşey maşallah
kuzu etek güzel ama ne için düşünüyorsun
canım gerçekten güzel mi güzelse kalsın çünkü bişey bulamadım ya cumartesi 7 saat gezdim sezon değişiyor elbise yok ya çok kalın ya bedeni yok bende bunu uydurdum çok teşekkür ederim galiba sen ilk görüyosun ya foto koymuştum ama gizlesek bile kk girişinden albümler dediğinde herkes görüyor kaldırıyorum bende çok teşekkür ederim canımİçine sinmediyse bak ozaman canım ama tanışma için diyorsun ve ben çok beğendim gayet şık sna da çok yakışmış ayrıca ben seni ilk defa görüyorum sanırım çok güzelmişsin maşallah
Teşekkür ederim siz görün diye koydum birşeyler çektim
Canııım teşekkür ederim
tanışma için kuzum çarşamba tanışmaya geliyorlar yaperdeler çok şık olmuş canım. perde ve halı evi eve benzetiyor :) güle güle oturun inş. davetiyeni görmüştüm zaten instagramdan :) çok tatlı oluyor herşey maşallah
kuzu etek güzel ama ne için düşünüyorsun
kuzu ordanda gözükmüyor diye biliyorum gizli yüklediğindecanım gerçekten güzel mi güzelse kalsın çünkü bişey bulamadım ya cumartesi 7 saat gezdim sezon değişiyor elbise yok ya çok kalın ya bedeni yok bende bunu uydurdum çok teşekkür ederim galiba sen ilk görüyosun ya foto koymuştum ama gizlesek bile kk girişinden albümler dediğinde herkes görüyor kaldırıyorum bende çok teşekkür ederim canım
tanışma için kuzum çarşamba tanışmaya geliyorlar ya
HAyır kızlaar görülmüyor oradan sadece takip ettikleriniz görüyorr :)kuzu ordanda gözükmüyor diye biliyorum gizli yüklediğindegözüküyormuki bende siliyim öyleyse. tanışma için uygun gibi canım
Bence tanışma için gayet güzel, sanada yakışmış kuzu :)yükledim kızlar olmamıssa olmamıs deyin bugün çıkacağım tekrar :)
ohh rahatladımHAyır kızlaar görülmüyor oradan sadece takip ettikleriniz görüyorr :)
Ay yaşasıııınn bekliyorum meraklaaohh rahatladımdolu foto var yoksa hatta yenilerini yüklücektim sizin için dış çekim fotolarını ve salondakilerin hepsinin ham hallerini aldım :)
canım gerçekten güzel mi güzelse kalsın çünkü bişey bulamadım ya cumartesi 7 saat gezdim sezon değişiyor elbise yok ya çok kalın ya bedeni yok bende bunu uydurdum çok teşekkür ederim galiba sen ilk görüyosun ya foto koymuştum ama gizlesek bile kk girişinden albümler dediğinde herkes görüyor kaldırıyorum bende çok teşekkür ederim canım
tanışma için kuzum çarşamba tanışmaya geliyorlar ya
Aa hadi bekliyoruuuzohh rahatladımdolu foto var yoksa hatta yenilerini yüklücektim sizin için dış çekim fotolarını ve salondakilerin hepsinin ham hallerini aldım :)
Ahhh teşekkür ederim canımmm@blisss Bayıldım yaa evin davetiyelerin her şeyin harika olmuş. Raf da çok tatlı duruyorAyrıca taç için o kadar stres yaptın ama bence çokk iyi olmuş zarif kibar :) Nereden aldın?
Trpst Bence tanışmaya uygun bu kıyafet canım ama içine sinmediyse bak istersen.
Mrs Pink Yanlışın olmasın zeroglunu daha önce görmüştük
canım çok teşekkür ederim ben foto yükledim daha net beni gör diye sen nasıl görmedin ya bi ara bi yüklemiştikAyy nihayet seni de görebildiiiiiik :) Bu da mir milat olsun
Kuzucum tanışma için bence çok güzel, çok da yakışmış daha ne olsun diyorum ben :)
olabilir ama ordan görünce dedim ne oluyorkuzu ordanda gözükmüyor diye biliyorum gizli yüklediğindegözüküyormuki bende siliyim öyleyse. tanışma için uygun gibi canım
bu harika o zamanHAyır kızlaar görülmüyor oradan sadece takip ettikleriniz görüyorr :)
sağol canım ya kararsız kaldım desteklerinizle bunu giycem galibaBence tanışma için gayet güzel, sanada yakışmış kuzu :)
bu bi harika bekliyoruzzzzohh rahatladımdolu foto var yoksa hatta yenilerini yüklücektim sizin için dış çekim fotolarını ve salondakilerin hepsinin ham hallerini aldım :)
canım kararsız kalmıştım benimki renkli seviyor pembe bi elbise denemiştim onun rengini çok beğenmişti bu çok güzelmiş dedi tuhaf durdu oda üzerimde@blisss Bayıldım yaa evin davetiyelerin her şeyin harika olmuş. Raf da çok tatlı duruyorAyrıca taç için o kadar stres yaptın ama bence çokk iyi olmuş zarif kibar :) Nereden aldın?
Trpst Bence tanışmaya uygun bu kıyafet canım ama içine sinmediyse bak istersen.
Mrs Pink Yanlışın olmasın zeroglunu daha önce görmüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?