2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bana yakışmaz birazda ondan canım.daha kibar açık renkli ayakkablılar giymeye çalışırım hep.ama görünmiycekse istediğini al tabi hangisiyle rahat edersen :)

kızlar dün perdelerim takıldı.gidip görmedim ama nişanlım fotoğraflarını çekip attı.tabi bende albüme attım

hem rahat hem şık ayakkabılara ne dersin mesela o kaldırım taşı gibi olan değilde daha kibarlarına
Hahah nerdeymiş o hem şık hem rahat hem de fiyatı uçuk olmayan ayakkabı göster de onu alayım kuzu madem ne diye uğraştırıyosun beni
ilk imzalayan ben
Hahah ayy ne diyeyim siz ben çok güldüm valla
Ama rahatlık benim için başta geliyo yaa elbise de uzun zaten görünmeyecek bişey olmaz
bence platform :)
Aaa sen de imzalayacaksın kampanyayı sanki?

kızlar dün perdelerim takıldı.gidip görmedim ama nişanlım fotoğraflarını çekip attı.tabi bende albüme attım
çok güzelll olmuşlar :)
kuzu gözükmücek desende okadar zarif bir elbisenin altına o ayakkabı olurmu çok kınadım seni

Kuzu şimdi şöyle düşün kına gecesinde öyle kendinden geçmiş oynuyosun ki eteğini hafif tutmuş kaldırmışssın elbisenin , bide ne görelim o ayakkabııı

hahaha alemsin

çok güzelll olmuşlar :)

kuzu gözükmücek desende okadar zarif bir elbisenin altına o ayakkabı olurmu çok kınadım seni

teşekkür ederim canım :)

Kuzu şimdi şöyle düşün kına gecesinde öyle kendinden geçmiş oynuyosun ki eteğini hafif tutmuş kaldırmışssın elbisenin , bide ne görelim o ayakkabııı
Ay normal şartlarda olmaz tabi farkındayım ama ben rahat olayım istediydim yaaa. Ne giycem şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…