Aa kınamsı düğünü hesaplamadım di mi
Ayy düğündaşlık bir yana bu durumların hepsi mi aynı olur şaun çok şaşkınım. Benimde salon avizem yok, gerçi aldım ama gelmediev bana nedense hala hazır gibi gelmiyor, hol halıları gelmedi henüz., dekarasyon namına bir şey yok , avizeler yok, almak gibi bir niyetimde yok şu durumda istesemde bir şey seçemiyorum çünkü.. şu an bilgisayardan giriyorum , fotoğraf yok telden atmaya çalışıcam
düğüne odaklanın boşverin eksikleriAa kınamsı düğünü hesaplamadım di mi
Ayy düğündaşlık bir yana bu durumların hepsi mi aynı olur şaun çok şaşkınım. Benimde salon avizem yok, gerçi aldım ama gelmediDekorasyon namına hiçbişey olmadığından ben de hazır gibi hissetmiyorum ev şuan showroom gini geliyo bana. Bi de yatak odası halım yanlış gelmiş küçük!
Dha ne eksikler neler neler var ama 8 gün sonra evlenicem nasıl olacaksa
saol canım. sanada bayıldık dün söylememe gerek yok heralde :)
canım benim büyükler olsun diğerleri tamamlanır. bak biz hala o eksik bu eksik diyoruz. sen artık düğüne odaklan sonra hallolur gerisi. buarada yakın olduğumuzu biliyorsun yardım edebileceğim bir konu olursa hazırım haberim olsun.
Son 8!
Deme ne olur en korktuğumAman biz bayılıyoruz paniğeEvleneceksen çekiceksin bu durumu malesef.. Hele gelinlik seçmek korkutayım gözünü haha
Yok kuzum öyle olmuyor ya aradığını bulunca işte tamam bu diyorsun bende çok kararsızım ama gelinlik fikrim hiç değişmedi
Deme ne olur en korktuğumÇok kararsızım ben birini alsam diğerinde aklım kalır
teşekkür ederim kuzu :) çok az kaldı sizleride merakla bekliyorumm :)bir güzel gelin daha :) Canım hayırlı olsun, bir ömür çok mutlu ol.. biraz geç oldu ama kusura bakma
Aa kınamsı düğünü hesaplamadım di mi
Ayy düğündaşlık bir yana bu durumların hepsi mi aynı olur şaun çok şaşkınım. Benimde salon avizem yok, gerçi aldım ama gelmediDekorasyon namına hiçbişey olmadığından ben de hazır gibi hissetmiyorum ev şuan showroom gini geliyo bana. Bi de yatak odası halım yanlış gelmiş küçük!
Dha ne eksikler neler neler var ama 8 gün sonra evlenicem nasıl olacaksa
Ayy haklısın kuzu bitmeyecek zaten o bellidüğüne odaklanın boşverin eksikleribitmicek nasılsa
Onları bende o kadar zamanda seçtim valla kuzu. Nereden alacağım belliydi çünkü girdim aldım çıktım hiç zorlanmadım.ben halıyı ve perdeyi yarım saatte aldım ,zaman yoktu çünkü ..Hayır yani anlamıyorum da , o kadar önceden başladık hazırlıklara , özenmeye çalıştık her şeye , niye şimdi tıkandık acaba
canım en iyisi düşünmemek, nasıl olsa ilk zamanlar misafir ağırlama gibi bir şey olmaz, o yüzden sende sıkma canını , düğünün eksiklerine odaklan
psikolojik olarak da iyi olmadığım yazdıklarımdan belli oluyor
Ay inşallah öyle olur. Sırf kafa karıştırmamak için bakmamaya çalışıyorum ama tutamıyorum kendimiYok kuzum öyle olmuyor ya aradığını bulunca işte tamam bu diyorsun bende çok kararsızım ama gelinlik fikrim hiç değişmedi
ben halıyı ve perdeyi yarım saatte aldım ,zaman yoktu çünkü ..Hayır yani anlamıyorum da , o kadar önceden başladık hazırlıklara , özenmeye çalıştık her şeye , niye şimdi tıkandık acaba
canım en iyisi düşünmemek, nasıl olsa ilk zamanlar misafir ağırlama gibi bir şey olmaz, o yüzden sende sıkma canını , düğünün eksiklerine odaklan
psikolojik olarak da iyi olmadığım yazdıklarımdan belli oluyor
ya size kıyamam çok stres yapmışssın herşeyiniz güzel oldu olacaktaAyy haklısın kuzu bitmeyecek zaten o belli
Onları bende o kadar zamanda seçtim valla kuzu. Nereden alacağım belliydi çünkü girdim aldım çıktım hiç zorlanmadım.
Ya evi boşvereyim diyorum ama düğün ve kına içinde eksikler var, huzursuzum sanki gözden kaçıyo herşey öyle olup bitivericek gibi.
Sanki hiçbişey yapamıyorum elim kolum bağlı. İnan düşünemiyorum bile ya . Saçıma makyajıma bile karar veremiyorum mesela. Psikolojik olarak tükendik gerçekten. Herpsinden kaçıp tatile gitmek istiyorum ya ama zihnim nasıl boşalacak hiç bilmiyorum
gelinlik benide çok korkutuyor kafanda bişey olması çok güzelAy inşallah öyle olur. Sırf kafa karıştırmamak için bakmamaya çalışıyorum ama tutamıyorum kendimiHatta en son beğendiğimi de atayım size
aaa senin istediğin gibi dimi ama üst kısım biraz daha kibar olabilir kuzuAy inşallah öyle olur. Sırf kafa karıştırmamak için bakmamaya çalışıyorum ama tutamıyorum kendimiHatta en son beğendiğimi de atayım size
Kuzuuu sakin oll herşey gayet güzel gidiyo emin ol eksikliklerin hiç biri etkilemicek tecrübe var burda sakin olun canınızı sıkmayın herşey çok güzel olucakAyy haklısın kuzu bitmeyecek zaten o belli
Onları bende o kadar zamanda seçtim valla kuzu. Nereden alacağım belliydi çünkü girdim aldım çıktım hiç zorlanmadım.
Ya evi boşvereyim diyorum ama düğün ve kına içinde eksikler var, huzursuzum sanki gözden kaçıyo herşey öyle olup bitivericek gibi.
Sanki hiçbişey yapamıyorum elim kolum bağlı. İnan düşünemiyorum bile ya . Saçıma makyajıma bile karar veremiyorum mesela. Psikolojik olarak tükendik gerçekten. Herpsinden kaçıp tatile gitmek istiyorum ya ama zihnim nasıl boşalacak hiç bilmiyorum
Ay çok güldüm amaaadelirdin mi şaşırdın mı keçileri kaçırdın mı?
Kafamda 100 şey var onu napıcazgelinlik benide çok korkutuyor kafanda bişey olması çok güzel
Benim istediğim modeli bilmiyorum kiaaa senin istediğin gibi dimi ama üst kısım biraz daha kibar olabilir kuzu
sen böyle minik çiçekli bi model istiyorum falan diyodun sanki ayy yanlışta hatırlıyor olabilirim evet bende o yüzden üst kısım biraz daha kibar dursun dedim kuzuAy çok güldüm amaaa
Kafamda 100 şey var onu napıcazKeşke bişey olmasa
Benim istediğim modeli bilmiyorum kiSadece üstü çok kapalı geldi ben önü bu kadar kapalı şeyler giyersem darlanırım, hem de kolye takamam. Ama çok sade o güzel :)
şuan onu bana deme kafamda deli sorular hiç bitmiyor eksik çok hemde süreyi uzatmayalım diyorlar kendimi dağlara taşlara vurayım ne yapayımAy çok güldüm amaaa
Kafamda 100 şey var onu napıcazKeşke bişey olmasa
Benim istediğim modeli bilmiyorum kiSadece üstü çok kapalı geldi ben önü bu kadar kapalı şeyler giyersem darlanırım, hem de kolye takamam. Ama çok sade o güzel :)
Ayy haklısın kuzu bitmeyecek zaten o belli
Kuzuuu sakin oll herşey gayet güzel gidiyo emin ol eksikliklerin hiç biri etkilemicek tecrübe var burda sakin olun canınızı sıkmayın herşey çok güzel olucakgreenandblue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?