2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aa kınamsı düğünü hesaplamadım di mi

Ayy düğündaşlık bir yana bu durumların hepsi mi aynı olur şaun çok şaşkınım. Benimde salon avizem yok, gerçi aldım ama gelmedi Dekorasyon namına hiçbişey olmadığından ben de hazır gibi hissetmiyorum ev şuan showroom gini geliyo bana. Bi de yatak odası halım yanlış gelmiş küçük!
Dha ne eksikler neler neler var ama 8 gün sonra evlenicem nasıl olacaksa

düğüne odaklanın boşverin eksikleri bitmicek nasılsa

şu an aptal bir gülümseme ile yazıyorum söylemen bile büyük incelik, teşekkür ederim.. evin eksiği bitmez bu saatten sonra da dediğin gibi sonrada halledilir..

ya ben senin tacını çok beğendim, hala tacım yok da , nerden aldın acaba

ben halıyı ve perdeyi yarım saatte aldım ,zaman yoktu çünkü ..Hayır yani anlamıyorum da , o kadar önceden başladık hazırlıklara , özenmeye çalıştık her şeye , niye şimdi tıkandık acaba

canım en iyisi düşünmemek, nasıl olsa ilk zamanlar misafir ağırlama gibi bir şey olmaz, o yüzden sende sıkma canını , düğünün eksiklerine odaklan

psikolojik olarak da iyi olmadığım yazdıklarımdan belli oluyor

düğüne odaklanın boşverin eksikleri bitmicek nasılsa
Ayy haklısın kuzu bitmeyecek zaten o belli
Onları bende o kadar zamanda seçtim valla kuzu. Nereden alacağım belliydi çünkü girdim aldım çıktım hiç zorlanmadım.
Ya evi boşvereyim diyorum ama düğün ve kına içinde eksikler var, huzursuzum sanki gözden kaçıyo herşey öyle olup bitivericek gibi.
Sanki hiçbişey yapamıyorum elim kolum bağlı. İnan düşünemiyorum bile ya . Saçıma makyajıma bile karar veremiyorum mesela. Psikolojik olarak tükendik gerçekten. Herpsinden kaçıp tatile gitmek istiyorum ya ama zihnim nasıl boşalacak hiç bilmiyorum

Ruh halim

Eklentiler

• 11898551_1092390937468128_3070808388979209076_n.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 57
Yok kuzum öyle olmuyor ya aradığını bulunca işte tamam bu diyorsun bende çok kararsızım ama gelinlik fikrim hiç değişmedi
Ay inşallah öyle olur. Sırf kafa karıştırmamak için bakmamaya çalışıyorum ama tutamıyorum kendimi Hatta en son beğendiğimi de atayım size

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-01-17-07-01.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 34

ya size kıyamam çok stres yapmışssın herşeyiniz güzel oldu olacakta Mrs Pink panik yapma hersey hazır eminimki saçını makyajını da düzgün seçersin normal çok az kaldı ama zaten büyük kısmını hallettin sakin ol kuzum

Kuzuuu sakin oll herşey gayet güzel gidiyo emin ol eksikliklerin hiç biri etkilemicek tecrübe var burda sakin olun canınızı sıkmayın herşey çok güzel olucak greenandblue

delirdin mi şaşırdın mı keçileri kaçırdın mı?
Ay çok güldüm amaaa
gelinlik benide çok korkutuyor kafanda bişey olması çok güzel
Kafamda 100 şey var onu napıcaz Keşke bişey olmasa
aaa senin istediğin gibi dimi ama üst kısım biraz daha kibar olabilir kuzu
Benim istediğim modeli bilmiyorum ki Sadece üstü çok kapalı geldi ben önü bu kadar kapalı şeyler giyersem darlanırım, hem de kolye takamam. Ama çok sade o güzel :)

sen böyle minik çiçekli bi model istiyorum falan diyodun sanki ayy yanlışta hatırlıyor olabilirim evet bende o yüzden üst kısım biraz daha kibar dursun dedim kuzu

şuan onu bana deme kafamda deli sorular hiç bitmiyor eksik çok hemde süreyi uzatmayalım diyorlar kendimi dağlara taşlara vurayım ne yapayım

aynenn saç makyaj için hiç bir şey yapmadım mesela, içimden bakmak bile gelmiyor..model belirlemem lazım ama hiç isteğim yok.. aynı duygularla, kaçıp tatile gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…