kargo alıcı ödemeliymiş canımBenim beğendiğim kesin alıcam dediğim bişey var kenarı koyacağım için yuvarlak düşünmüyorum yoksa bu modelde güzel cnm. benm dediğim bu http://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...Avwz8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 ve şu anda baya uygun fiyatı ilk defa bu fiyatta gördüm :)
Kuzu paintte falan açıp yeniden kaydetmeyi deneKuzu yükleyemiyprum makinadan çekildi yüzde doksandan sonra hata veriyor
bayıldım gelinliğine ya çok güzel
biraz önce o şoku yaşadım kuzu du bakiim kargo ne kadarmışkargo alıcı ödemeliymiş canımondan uygun olabilirmi
başka modellere baktığımdada aşağı yukarı bu fiyatlar canım. sanırım bunu gözden çıkırcazcurlygirl ücretsiz kargoda fiyat bu aslında piyasayla aynı hemen hemen http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/tepsi-zigon-sehpa-183329615
Günaydın kızlar hepinize bol esintili günlerQUOTE="blisss, post: 42421896, member: 679245"]Ay yetişemedim yaaa kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel bir gelin olacaksııın
Neler aldın bakalııım ?
ben üstüne bayıldım tam istediğim gibi sırt dekoltesini çok sevdimTek eksik var kuyruğu ve etek ucu olacak kuzular
canım telefonun ekranının resmini çektim öyle oldu boyut seçeneği cıkmıyor hata veriyor direktkuzu boyutlarını küçült. foto düzenle de orada görürsün boyutlarını küçültünce yüklüyor.
ayyy maşallah kuzuu çok güzelsinizz :)canım telefonun ekranının resmini çektim öyle oldu boyut seçeneği cıkmıyor hata veriyor direkt
aynen ben alıcam mesaj attım istediğim renk olursa bakalım :)başka modellere baktığımdada aşağı yukarı bu fiyatlar canım. sanırım bunu gözden çıkırcaz
sağol canım ortam çok güzeldi dün fotoğrafları onada attım çok sevindi çok beğendi buraya ancak bu kadar yükleyebildimayyy maşallah kuzuu çok güzelsinizz :)
çokk tatlısınız :) maşallahcanım telefonun ekranının resmini çektim öyle oldu boyut seçeneği cıkmıyor hata veriyor direkt
sağol canım tuz atma sahnesinden senin fotolar olmasaydı hayatta aklıma gelmezdi senden esinlendim bana isteme anında attığınız tüm fotoğraflar duruyor söz tepsileriniz kıyafetler falan ona göre ayarlıyorumçokk tatlısınız :) maşallah
Kuzu yükleyemiyprum makinadan çekildi yüzde doksandan sonra hata veriyor
bayıldım gelinliğine ya çok güzel
ben üstüne bayıldım tam istediğim gibi sırt dekoltesini çok sevdim
Gelinliğin gerçekten harika straplez heryerde var ve çok sıkıldım ama dantelleri falan çok yumuşak olmuş sana da yakışmışKuzucum çok teşekkür ederim senin zevkini çok beğeniyorum bende çok tatlı olmuşsunuz ya ayrıca elbisene bayıldım maşallah size
ayyy ne güzel yaa nasıl heycanlısın dimi :) ayrıca kıyafetin saçın falan çok güzel olmuş :)sağol canım ortam çok güzeldi dün fotoğrafları onada attım çok sevindi çok beğendi buraya ancak bu kadar yükleyebildim
sağol canım aynen çok heyecanlanıyorum yarın ilk kez onlara gideceğim ben öncesinde ne gittim ne tanıştım o yüzden daha meraklıyım ayyayyy ne güzel yaa nasıl heycanlısın dimi :) ayrıca kıyafetin saçın falan çok güzel olmuş :)
Teşekkür ederimm.. Bende straplez istemedim o yüzden ve hiç taş kullandırmadım.Gelinliğin gerçekten harika straplez heryerde var ve çok sıkıldım ama dantelleri falan çok yumuşak olmuş sana da yakışmışteşekkürler canım valla güzeldi yarın biz onlara gidiyoruz elbise denk geldi tamamen çıktım o gün umutsuzdum iki tane elbise aldım bunu giydim içime sindi canım
ay faydalı olmama çok sevindimsağol canım tuz atma sahnesinden senin fotolar olmasaydı hayatta aklıma gelmezdi senden esinlendim bana isteme anında attığınız tüm fotoğraflar duruyor söz tepsileriniz kıyafetler falan ona göre ayarlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?