2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

QUOTE="blisss, post: 42421896, member: 679245"]Ay yetişemedim yaaa kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel bir gelin olacaksııın

Neler aldın bakalııım ?
Günaydın kızlar hepinize bol esintili günler ben geçen bernardodan karacadan ve esseden .. Mor kasemi takım aldım 1 büyük 6 tane küçük olarak[/QUOTE]
güle güle kullan foto yüklemeye uğraşıyodum yeni bakalbildim:)

çokk tatlısınız :) maşallah
sağol canım tuz atma sahnesinden senin fotolar olmasaydı hayatta aklıma gelmezdi senden esinlendim bana isteme anında attığınız tüm fotoğraflar duruyor söz tepsileriniz kıyafetler falan ona göre ayarlıyorum

Kuzu yükleyemiyprum makinadan çekildi yüzde doksandan sonra hata veriyor

bayıldım gelinliğine ya çok güzel

ben üstüne bayıldım tam istediğim gibi sırt dekoltesini çok sevdim

Kuzucum çok teşekkür ederim senin zevkini çok beğeniyorum bende çok tatlı olmuşsunuz ya ayrıca elbisene bayıldım maşallah size

Kuzucum çok teşekkür ederim senin zevkini çok beğeniyorum bende çok tatlı olmuşsunuz ya ayrıca elbisene bayıldım maşallah size
Gelinliğin gerçekten harika straplez heryerde var ve çok sıkıldım ama dantelleri falan çok yumuşak olmuş sana da yakışmış teşekkürler canım valla güzeldi yarın biz onlara gidiyoruz elbise denk geldi tamamen çıktım o gün umutsuzdum iki tane elbise aldım bunu giydim içime sindi canım

ayyy ne güzel yaa nasıl heycanlısın dimi :) ayrıca kıyafetin saçın falan çok güzel olmuş :)
sağol canım aynen çok heyecanlanıyorum yarın ilk kez onlara gideceğim ben öncesinde ne gittim ne tanıştım o yüzden daha meraklıyım ayy

Teşekkür ederimm.. Bende straplez istemedim o yüzden ve hiç taş kullandırmadım.
Ayy heyecan doruktadır şimdii yarın ki elbisen de hazır ozaman şansına

ay faydalı olmama çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…