o beyaz şey çok kısa olmasına rağmen bende de var cildinde hassassa olabilirAy bi buna alerjim kusur kalmıştı. Güneşe bile alerjim varAma ıslak kalmaktandır ya, kuruluyordum ama bulaşıkta falan yine ıslak kalıyor sonuçta.
Artık ne farkı varsacanım bide bulmuş kıyamam en iyisi indirimleri değerlendirmek
sakin ol hiçbişey senden önemli değil
vay 3 oldu kesin alıyorum bir indirim yakalayıp öyle alayım
altın kaplama mı burdaki acaba
Of sorma ne hassasiyet, bephantene bile dokunmuştu yao beyaz şey çok kısa olmasına rağmen bende de var cildinde hassassa olabilir
Yok kuzu bırakıyosun bunu tencereye çorbayı falan yapıp getiriyo ondan bu fiyatcanım bide bulmuş kıyamam en iyisi indirimleri değerlendirmek
sakin ol hiçbişey senden önemli değil
vay 3 oldu kesin alıyorum bir indirim yakalayıp öyle alayım
altın kaplama mı burdaki acaba
Bulaşığını da yıkıyorsa alıyorumYok kuzu bırakıyosun bunu tencereye çorbayı falan yapıp getiriyo ondan bu fiyat
Tabikiii soruyomusunBulaşığını da yıkıyorsa alıyorum
Hayırlı olsun :) Benim düğünüme daha var o yüzden aramızda evlenenler daha iyi bilgi verir, ama genelde 2 ay önceden evler tutuldu.kızlar merhaba benimdüğünümde ocakta olucak evi kiralık tutucaz tabi kışında olucağı için biraz zor olucak ev bulmak sizler ne kadar önce tuttunuz evinizi?
Hayırlısı olsun bence 2 ay önceden tutmak lazım anca yerleşirsinkızlar merhaba benimdüğünümde ocakta olucak evi kiralık tutucaz tabi kışında olucağı için biraz zor olucak ev bulmak sizler ne kadar önce tuttunuz evinizi?
ayy çok tatlılarmış bunlar :)Hayırlı olsun :) Benim düğünüme daha var o yüzden aramızda evlenenler daha iyi bilgi verir, ama genelde 2 ay önceden evler tutuldu.
Kızlar geçen eminönünde bu kupalardan gördüm çok tatlı değiller mi :) Tanesi 7,5 TL
https://www.oncesende.com/userfiles/productlargeimages/product_5196.jpg
Bir de bu çok tatlı geldi :) Tanesi 3,5 TL
http://turkagram.com/wp-content/upl...ncani-setimizden-almayan-kaldimi-emaye-il.jpg
bende ne kadar cahilim desene şunu kesin alıyorum değer yani değerYok kuzu bırakıyosun bunu tencereye çorbayı falan yapıp getiriyo ondan bu fiyat
beklentilerin hep yüksek bebeğimBulaşığını da yıkıyorsa alıyorum
hayırlı olsun bence 2 3 ay önceden ayarlanmalıkızlar merhaba benimdüğünümde ocakta olucak evi kiralık tutucaz tabi kışında olucağı için biraz zor olucak ev bulmak sizler ne kadar önce tuttunuz evinizi?
Ben de çok beğendiim alıcam inşallah :) Fiyatlar nasıl sayınayy çok tatlılarmış bunlar :)
Fiyatlar uygun değil mi amaa :)
canım bendede kupa hiç yoktu. gittiğimiz heryerde eşim almak istiyor çünkü kupa çok seviyor o ona rame gözümden kaçmış ama neyse. onun baktıkları tanesi 4-5 tl olmasına ramen aldırmıyorum. hayır çok pahalı diye. cococumda 3 tanesi 10 tl di ne güzel. bence gereksizBen de çok beğendiim alıcam inşallah :) Fiyatlar nasıl sayıncurlygirl izin var mı yoksa ben tchibo bardaklarımla yola devam mı edeyim
ya yaaa çok uygunFiyatlar uygun değil mi amaa :)
bence çok uygunmuş begendimmmFiyatlar uygun değil mi amaa :)
ben coco abladakilerden aldım 6 tane ama kesmedicanım bendede kupa hiç yoktu. gittiğimiz heryerde eşim almak istiyor çünkü kupa çok seviyor o ona rame gözümden kaçmış ama neyse. onun baktıkları tanesi 4-5 tl olmasına ramen aldırmıyorum. hayır çok pahalı diye. cococumda 3 tanesi 10 tl di ne güzel. bence gereksiz7,5 tl bir bardağa verilirmi
kessin ozamanbence çok uygunmuş begendimmm
ben coco abladakilerden aldım 6 tane ama kesmedi
evet ama çok şirin değil mi ? istanbulda olsam alırdım kesinkessin ozamanyeter 6 tane hem 6 taneye 20 tl vermişken bundan 2,5 tanecik alabilceksiniz o paraya
tchiboda 2 tanesi 40 tlydicanım bendede kupa hiç yoktu. gittiğimiz heryerde eşim almak istiyor çünkü kupa çok seviyor o ona rame gözümden kaçmış ama neyse. onun baktıkları tanesi 4-5 tl olmasına ramen aldırmıyorum. hayır çok pahalı diye. cococumda 3 tanesi 10 tl di ne güzel. bence gereksiz7,5 tl bir bardağa verilirmi
Kupa hiç kesmiyor kibence çok uygunmuş begendimmm
ben coco abladakilerden aldım 6 tane ama kesmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?