2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay bi buna alerjim kusur kalmıştı. Güneşe bile alerjim var Ama ıslak kalmaktandır ya, kuruluyordum ama bulaşıkta falan yine ıslak kalıyor sonuçta.
o beyaz şey çok kısa olmasına rağmen bende de var cildinde hassassa olabilir

canım bide bulmuş kıyamam en iyisi indirimleri değerlendirmek
sakin ol hiçbişey senden önemli değil

vay 3 oldu kesin alıyorum bir indirim yakalayıp öyle alayım

altın kaplama mı burdaki acaba
Yok kuzu bırakıyosun bunu tencereye çorbayı falan yapıp getiriyo ondan bu fiyat

kızlar merhaba benimdüğünümde ocakta olucak evi kiralık tutucaz tabi kışında olucağı için biraz zor olucak ev bulmak sizler ne kadar önce tuttunuz evinizi?

kızlar merhaba benimdüğünümde ocakta olucak evi kiralık tutucaz tabi kışında olucağı için biraz zor olucak ev bulmak sizler ne kadar önce tuttunuz evinizi?
Hayırlı olsun :) Benim düğünüme daha var o yüzden aramızda evlenenler daha iyi bilgi verir, ama genelde 2 ay önceden evler tutuldu.

Kızlar geçen eminönünde bu kupalardan gördüm çok tatlı değiller mi :) Tanesi 7,5 TL
https://www.oncesende.com/userfiles/productlargeimages/product_5196.jpg

Bir de bu çok tatlı geldi :) Tanesi 3,5 TL
http://turkagram.com/wp-content/upl...ncani-setimizden-almayan-kaldimi-emaye-il.jpg

ayy çok tatlılarmış bunlar :)

Yok kuzu bırakıyosun bunu tencereye çorbayı falan yapıp getiriyo ondan bu fiyat
bende ne kadar cahilim desene şunu kesin alıyorum değer yani değer
Bulaşığını da yıkıyorsa alıyorum
beklentilerin hep yüksek bebeğim

hayırlı olsun bence 2 3 ay önceden ayarlanmalı

Ben de çok beğendiim alıcam inşallah :) Fiyatlar nasıl sayın curlygirl izin var mı yoksa ben tchibo bardaklarımla yola devam mı edeyim
canım bendede kupa hiç yoktu. gittiğimiz heryerde eşim almak istiyor çünkü kupa çok seviyor o ona rame gözümden kaçmış ama neyse. onun baktıkları tanesi 4-5 tl olmasına ramen aldırmıyorum. hayır çok pahalı diye. cococumda 3 tanesi 10 tl di ne güzel. bence gereksiz 7,5 tl bir bardağa verilirmi

Fiyatlar uygun değil mi amaa :)
bence çok uygunmuş begendimmm

ben coco abladakilerden aldım 6 tane ama kesmedi

tchiboda 2 tanesi 40 tlydi İyi ya iyi ben böyle sevimli kupaları severim daha hiç almadım da Asıl üzüldüğüm nişanlım eskiden bana bi tane kupa getirmişti ben onu öğrenci evindeyken kullanıyordum ama ayıla bayıla kullanıyordum devasa da bir şeydi. Kırdım Ahh ah. Resmi de olacaktı bir yerlerde, atayım albüme
bence çok uygunmuş begendimmm

ben coco abladakilerden aldım 6 tane ama kesmedi
Kupa hiç kesmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…