ay çok güldüm yine kafalar çizilmiş burada kampanya bardaklarına kadar gelmiş bizim kupalar
curlygirl senin kadar tutumlu olmadığımız için senden sonra evlenebiliyoruz:):)
sende fena çıktın @Conchiglia bide hediyeydi diyor ya
Auralee biz o 7,5 tl olanları alalım tcihiboya bulaşma anneye aldırmakta yok
aaa bizim ofistete var ben hep bunda içerim kahve
kuzucum biz doğru yoldayız boşver sen
hahah çok fenasınız sizi tutumlu gelinlerkuzucum biz doğru yoldayız boşver senbenimkide kırmızı kırmızıda kasem vardı ohh mis gibi bir 3lü oldu onlar
Yanlış olmasın çok ekonomikimmmmaaa bizim ofistete var ben hep bunda içerim kahve
seni ekonomik gelin seni
Bencede kuzuu kase versinler onuda alırım vallakuzucum biz doğru yoldayız boşver senbenimkide kırmızı kırmızıda kasem vardı ohh mis gibi bir 3lü oldu onlar
ay onu kaçırmışım hahaYanlış olmasın çok ekonomikimmmm
Bencede kuzuu kase versinler onuda alırım vallaaayy şimdi nescafe cam bardak hediyesi var on numero
:) ne güzel gitte elini öp bakalımbabası bugün bizim buradaki dükkandaymış cumarteside buradaymış beklemiş neyse bugün süpriz yapacağım giyindim süslendim oturuyorum ofisten öğlen gideceğim heyecanlıyım
daha hiç alışmadığım için çok tuhaf geliyor bana hala dün biz alışverişe gitmiştik kahveye davet ettiler:) ne güzel gitte elini öp bakalım
amandaaa amannn yeni gelinn :) ayy nasılda heycanlı yerim yababası bugün bizim buradaki dükkandaymış cumarteside buradaymış beklemiş neyse bugün süpriz yapacağım giyindim süslendim oturuyorum ofisten öğlen gideceğim heyecanlıyım
bi kahve borcun var ozaman hemen gitmen lazım :)daha hiç alışmadığım için çok tuhaf geliyor bana hala dün biz alışverişe gitmiştik kahveye davet ettiler
ama çok geç oldu dönerken uğrayamadık
aynen ya her görüşme şuan benim için kalp kriziamandaaa amannn yeni gelinn :) ayy nasılda heycanlı yerim ya
kahve borcumu ödemeye gidiyorum dün soruyorum nişanlıma baban ne sever alayım giderken bilmiyorum ki diyorbi kahve borcun var ozaman hemen gitmen lazım :)
Eveet hatta onların 3lü olanları da var anne baba bir de cücükleri gibi duruyorTamam düğüne var biraz daha biriktir onlardan bu defa çeyize amaaslında iki kişilik fincanlardan alabilirsin kuzu bence :) pek sevimliler çünküüü
Bence kullanmalısın. Çok seviyorum değişik kupaları, her gün farklı kullanırım benAyy banada bi fincan seti geldi ama benim var diye kullanamadım sakladım öyle amaa çok güzel kullanasımda var
Ayy benim de eski ofisimdeki bardağımaaa bizim ofistete var ben hep bunda içerim kahve
seni ekonomik gelin seni
canım sonuçta bayramda dokuz gün izin yapamayanlar kervanındasınAyy benim de eski ofisimdeki bardağımDuygulandım
Günaydın kızlar, dün teknik aksaklık ve yoğunluklar sebebiyle pattadanak çıkmış olsam da yine kürkçü dükkanına döndümmNasılsınız bakalım ?
Trpst Kız sen ne heyecanlısın öyle maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?