2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çeyiz sandığı aldım bitane ^^ pembiş pembiş atıcam sonra fotosunuda ya aşırı heycan verici bir duygu bunları yaşamak yaa

ay çok güldüm yine kafalar çizilmiş burada kampanya bardaklarına kadar gelmiş bizim kupalar
curlygirl senin kadar tutumlu olmadığımız için senden sonra evlenebiliyoruz:):)

sende fena çıktın @Conchiglia bide hediyeydi diyor ya

Auralee biz o 7,5 tl olanları alalım tcihiboya bulaşma anneye aldırmakta yok

aaa bizim ofistete var ben hep bunda içerim kahve
seni ekonomik gelin seni
Yanlış olmasın çok ekonomikimmmm
kuzucum biz doğru yoldayız boşver sen benimkide kırmızı kırmızıda kasem vardı ohh mis gibi bir 3lü oldu onlar
Bencede kuzuu kase versinler onuda alırım valla aayy şimdi nescafe cam bardak hediyesi var on numero

babası bugün bizim buradaki dükkandaymış cumarteside buradaymış beklemiş neyse bugün süpriz yapacağım giyindim süslendim oturuyorum ofisten öğlen gideceğim heyecanlıyım

Tamam düğüne var biraz daha biriktir onlardan bu defa çeyize ama aslında iki kişilik fincanlardan alabilirsin kuzu bence :) pek sevimliler çünküüü
Eveet hatta onların 3lü olanları da var anne baba bir de cücükleri gibi duruyor
Ayy banada bi fincan seti geldi ama benim var diye kullanamadım sakladım öyle amaa çok güzel kullanasımda var
Bence kullanmalısın. Çok seviyorum değişik kupaları, her gün farklı kullanırım ben

aaa bizim ofistete var ben hep bunda içerim kahve
seni ekonomik gelin seni
Ayy benim de eski ofisimdeki bardağım Duygulandım

Günaydın kızlar, dün teknik aksaklık ve yoğunluklar sebebiyle pattadanak çıkmış olsam da yine kürkçü dükkanına döndümm Nasılsınız bakalım ?
Trpst Kız sen ne heyecanlısın öyle maşallah :)

canım sonuçta bayramda dokuz gün izin yapamayanlar kervanındasın
iyiyiz iş güç yine milletin sigorta yaptırası gelmiş bayram öncesi yola çıkıyor ya herkes biz mi?
aynen ya ben çok heyecanlıyım alışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…