Ahh ah ben de yarın yola çıkmayı umuyorum bi kendimi sigortalatayım baricanım sonuçta bayramda dokuz gün izin yapamayanlar kervanındasın
iyiyiz iş güç yine milletin sigorta yaptırası gelmişbayram öncesi yola çıkıyor ya herkes biz mi?
aynen ya ben çok heyecanlıyım alışamadım
hemen bi ferdi kaza yapayım sanaAhh ah ben de yarın yola çıkmayı umuyorum bi kendimi sigortalatayım bari
Kupa değil baya çay fincanı takımı gibii böyle porselen tepsili falan çıkarısam koyacak yer bulamicamEveet hatta onların 3lü olanları da var anne baba bir de cücükleri gibi duruyor
Bence kullanmalısın. Çok seviyorum değişik kupaları, her gün farklı kullanırım ben
İyi diyelim iyi olalım ayy ben tatil moduna girmek istiyorum artıkınAyy benim de eski ofisimdeki bardağımDuygulandım
Günaydın kızlar, dün teknik aksaklık ve yoğunluklar sebebiyle pattadanak çıkmış olsam da yine kürkçü dükkanına döndümmNasılsınız bakalım ?
Trpst Kız sen ne heyecanlısın öyle maşallah :)
bende ya bari yarın çalışmasaydık ama nerdeeİyi diyelim iyi olalım ayy ben tatil moduna girmek istiyorum artıkın
Ooo hazırlıklara da bakınn :)hemen bi ferdi kaza yapayım sanaAllah korusun kuzum
bende evlenmeden doğum teminatlı sağlıkla yeniledim poliçemi bu aydı
bekleme süreleri dolsun diye zaten her yıl yeniliyorum
Durum o kadar mı vahim yaKupa değil baya çay fincanı takımı gibii böyle porselen tepsili falan çıkarısam koyacak yer bulamicam
Evet yaa çok ihtiyacım var 1 yılı geçti tatil yapamadımİyi diyelim iyi olalım ayy ben tatil moduna girmek istiyorum artıkın
Oyy yarın çalışma çok kötü olmuş. Yumruğunu vur masaya bu evlenince böyle olmaz debende ya bari yarın çalışmasaydık ama nerdee
ya sorma zaten yeniliyodum poliçeyi doğum teminatını iliştirdim bekleme süresi dolsun diyeOoo hazırlıklara da bakınn :)
Durum o kadar mı vahim ya
Evet yaa çok ihtiyacım var 1 yılı geçti tatil yapamadım
Oyy yarın çalışma çok kötü olmuş. Yumruğunu vur masaya bu evlenince böyle olmaz de
Bizim yarım gün neysekibende ya bari yarın çalışmasaydık ama nerdee
Kuzu tatile hep ihtiyaç var ayyy geç yattım akşam nasıl uykum var bayram hazırlıığı yapıyorum da ayıptır söylemesiOoo hazırlıklara da bakınn :)
Durum o kadar mı vahim ya
Evet yaa çok ihtiyacım var 1 yılı geçti tatil yapamadım
Oyy yarın çalışma çok kötü olmuş. Yumruğunu vur masaya bu evlenince böyle olmaz de
Ay o zaman duur dostum yapma bunuya sorma zaten yeniliyodum poliçeyi doğum teminatını iliştirdim bekleme süresi dolsun diye
ya dünde 8 de çıktım bir saat beni bekledi vuracağım az kaldı bıktım artık gazlama sende şimdi gidip dermişim al bu istifa dilekçem aha yemek takımının taksiti bitmedi etme
Oo ilk bayram tabi :) Ne güzel yaKuzu tatile hep ihtiyaç var ayyy geç yattım akşam nasıl uykum var bayram hazırlıığı yapıyorum da ayıptır söylemesi
aynen bi heycanlıyım nedense :)Ay o zaman duur dostum yapma bunuTaksitler bitene kadar dayan
Oo ilk bayram tabi :) Ne güzel ya
Heyecanlanılmaz mı ama :)aynen bi heycanlıyım nedense :)
İlk baştaki banyo setini beğendim kuzu :) bencede sandığı kendin boyasan daha iyiHeyecanlanılmaz mı ama :)
Huhuu bakın neler buldum ben :)
http://www.dekorazon.com/5-parca-banyo-seti-detayi-105365
http://www.dekorazon.com/5-parca-banyo-seti-detayi-105369
http://www.dekorazon.com/cocina-lindo-kupa-aile-seti-beyaz-detayi-109879
http://www.dekorazon.com/3lu-sandik-detayi-91814 (tabi bunu satın almayı düşünmüyorum. Kasa bulup kendim boyayarak yaparım bence bunu :)
Ben de onu beğendim de banyoya uyar inşallah tam istediğim tarzda çıktı kendileri :) Bakalım ev belli olunca alırım artıkİlk baştaki banyo setini beğendim kuzu :) bencede sandığı kendin boyasan daha iyi
Olur olur zaman nasıl geçiyo anlamicaksın gör bakBen de onu beğendim de banyoya uyar inşallah tam istediğim tarzda çıktı kendileri :) Bakalım ev belli olunca alırım artıkSanki hiç olmayacakmış gibi geliyor gerçi
1 taneci kasemi bu fiyat
1 tanecik kasemi bu fiyat
Vallahi ben şapşala döndüm zatenOlur olur zaman nasıl geçiyo anlamicaksın gör bak
Evet ama büyük ya servis kasesi1 taneci kasemi bu fiyat
Büyük değil 14.5cm yazıyoVallahi ben şapşala döndüm zaten
Evet ama büyük ya servis kasesiBu yine iyi, az önce porlandda 24 parça yemek takımı gördüm günlük, 799 TLcik idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?