2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ahh ah ben de yarın yola çıkmayı umuyorum bi kendimi sigortalatayım bari

Ahh ah ben de yarın yola çıkmayı umuyorum bi kendimi sigortalatayım bari
hemen bi ferdi kaza yapayım sanaAllah korusun kuzum
bende evlenmeden doğum teminatlı sağlıkla yeniledim poliçemi bu aydı
bekleme süreleri dolsun diye zaten her yıl yeniliyorum

Eveet hatta onların 3lü olanları da var anne baba bir de cücükleri gibi duruyor

Bence kullanmalısın. Çok seviyorum değişik kupaları, her gün farklı kullanırım ben
Kupa değil baya çay fincanı takımı gibii böyle porselen tepsili falan çıkarısam koyacak yer bulamicam

İyi diyelim iyi olalım ayy ben tatil moduna girmek istiyorum artıkın

hemen bi ferdi kaza yapayım sanaAllah korusun kuzum
bende evlenmeden doğum teminatlı sağlıkla yeniledim poliçemi bu aydı
bekleme süreleri dolsun diye zaten her yıl yeniliyorum
Ooo hazırlıklara da bakınn :)
Kupa değil baya çay fincanı takımı gibii böyle porselen tepsili falan çıkarısam koyacak yer bulamicam
Durum o kadar mı vahim ya
İyi diyelim iyi olalım ayy ben tatil moduna girmek istiyorum artıkın
Evet yaa çok ihtiyacım var 1 yılı geçti tatil yapamadım
bende ya bari yarın çalışmasaydık ama nerdee
Oyy yarın çalışma çok kötü olmuş. Yumruğunu vur masaya bu evlenince böyle olmaz de

ya sorma zaten yeniliyodum poliçeyi doğum teminatını iliştirdim bekleme süresi dolsun diye

ya dünde 8 de çıktım bir saat beni bekledi vuracağım az kaldı bıktım artık gazlama sende şimdi gidip dermişim al bu istifa dilekçem aha yemek takımının taksiti bitmedi etme

Kuzu tatile hep ihtiyaç var ayyy geç yattım akşam nasıl uykum var bayram hazırlıığı yapıyorum da ayıptır söylemesi

Ay o zaman duur dostum yapma bunu Taksitler bitene kadar dayan
Kuzu tatile hep ihtiyaç var ayyy geç yattım akşam nasıl uykum var bayram hazırlıığı yapıyorum da ayıptır söylemesi
Oo ilk bayram tabi :) Ne güzel ya

İlk baştaki banyo setini beğendim kuzu :) bencede sandığı kendin boyasan daha iyi

İlk baştaki banyo setini beğendim kuzu :) bencede sandığı kendin boyasan daha iyi
Ben de onu beğendim de banyoya uyar inşallah tam istediğim tarzda çıktı kendileri :) Bakalım ev belli olunca alırım artık Sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…