• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tabi canım :)
10443492_1532004347022639_3286249576282563708_n.jpg

cnm sen bunu kaça almıştın?nette 710 tl yzıyor :KK57:

kızlar bu arada bende artık ufak tefek bişiler alıp başlayayım bi yerden çeyize diyorum.teflon tencere seti almayı düşünüyorum.tencere çeyiz setleri var ama onlarda cezve,çaydanlık,düdüklü flnda oluyor.benim düdüklüm var çeyizlik,evimde kullandıgım caydanlıgım ve cezvemde var.eski değiller o yuzden o setleri almayı düşünmüyorum cunku 300-400 tl arası oluyorlar pahalı gelıyor bana.dün n11'de gördüm 3 teflon tencere 50 küsürdü.var mı sizinde bildiğiniz bir kampanya? ya da çeyize aldıysanız nasıl bi tencere seti aldınız?
esse indirrimde sitesinde canım

Kızlar aklınıza böyle şeyler getirmeyin. Hep psikolojik işte.. Genelde ilk gece korkusu olanlar, kulaktan dolma şeyler yüzünden oluyor o..
ay evet ya bnm tanıdıklarım evleneli 2 ay oldu hala dha brlkte olamamslar kasılmadan dolayı olmuyoms cok kafaya takmamak lazm bu ılk geceyı aslnda ve bilinclenmek lazm bence cnku neresnden tutsan önmli evliliği ayakta tutan sebeplern en önemlisinden :)

ay evet ya bnm tanıdıklarım evleneli 2 ay oldu hala dha brlkte olamamslar kasılmadan dolayı olmuyoms cok kafaya takmamak lazm bu ılk geceyı aslnda ve bilinclenmek lazm bence cnku neresnden tutsan önmli evliliği ayakta tutan sebeplern en önemlisinden :)

Erkeğe çok iş düşüyor burda, öyle hemen dalmayacak yani.. Hazırlamayı bilecek. Neyse çok derine inmeyelim. :P :KK22:

pr_01_23078_max.jpg

Ürün Boyutları: 10x14 cm, 7 cm körük kızlar bunun içine şişe ve sabun sığar dimi?

Back
X