- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittin mi canım?
Gitmedim canım, benim bademcik problemim var bebeklikten beri, sık oluyor böyle ve her seferinde gitmiyorum doktora.. Ama ilerlerse gidicem :)
Git canım en azından ilaç verir .. Yada ılık sıcak şeyler iç öğretmen olduğundan dolayı sürekli konuşmak zorundasın canın yanar
Gitmedim canım, benim bademcik problemim var bebeklikten beri, sık oluyor böyle ve her seferinde gitmiyorum doktora.. Ama ilerlerse gidicem :)
aynısı bende de var pilim bitmiş gibiyimHiç bilmiyorum Orya ya bu aralar böyle bir bıkkınlık var bende, hayat enerjimi biri çaldı sanki![]()
nasılsınız kızlar nasıl gidiyor![]()
aynısı bende de var pilim bitmiş gibiyim![]()
Çok sık bademciklerde iltihap oluyosa, aldırmak en doğrusu diyo doktorlar..Sana diyorum ama benim doktorum bu hafta ameliyat için benden haber bekliyodu![]()
depresyona girmeye hiç zamanım yok olmazDepresyonamı girdik toptan acaba![]()
Canım geçen yıl bir bademciğim pat diye patladı bildiğin çok feci bir acıydı. Acile gittiğimde doktor aldırmanız en iyisi dedi ama ben cesaret edemiyorum. Yetişkinler için zor bir ameliyatmış.Sen olacak mısın?
depresyona girmeye hiç zamanım yok olmaz![]()
canım faranjit falanda başlayabilir sen git bi doktoraGitmedim canım, benim bademcik problemim var bebeklikten beri, sık oluyor böyle ve her seferinde gitmiyorum doktora.. Ama ilerlerse gidicem :)
evet ya bıraksalar 24saat uyucam :)Kizlar mevsim degiskliklerinden dolayi bu yorgunluklar filan![]()
Kizlar mevsim degiskliklerinden dolayi bu yorgunluklar filan![]()
yok nişan yakındaSen girme senin düğün yakın galiba, ben gireyim hepimizin yerine
![]()
yok nişan yakındanişana bu kadar stres yapıyosam düğüne bittim ben
![]()