- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Çook sıkıldım ya oturup ağlayasım varHayırdır ne olduuu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook sıkıldım ya oturup ağlayasım varHayırdır ne olduuu![]()
Bilmiyorm ki canim denk gelir filan risk almayayim dedim :)O da üye mi buraya yoksa :) :)
Çook sıkıldım ya oturup ağlayasım varBelli bişey yok ama böyle bu evlilik öncesi durumlar böyle bunalıyorum
Her an istifayi basabilirim sinirim tepemde yaa.
Ya bana zaman zaman oluyo canım bu böyle evlenicez ama hala evlilik adına ne yapıyoruz diye bakıyorum hiç insanlar sırf kendini düşünüyoAllah Allah sıkıntı yapma canım olur tabii normal böyle şeyler bende sözden sonra bir kaç gün kendime gelememiştim çok düşünme sadece rahat ol mutlu ol yeter![]()
Ya bana zaman zaman oluyo canım bu böyle evlenicez ama hala evlilik adına ne yapıyoruz diye bakıyorum hiç insanlar sırf kendini düşünüyo![]()
Kayınvalide kayınpeder bu grup yani canım. Herşeyi nişanlımın üstüne yıkmaya bayılıyolarAnlayamadım pek canım biri canını sıkmış sanki senin? Anlatmak ister misin? Kim sırf kendini düşünüyor?
Kayınvalide kayınpeder bu grup yani canım. Herşeyi nişanlımın üstüne yıkmaya bayılıyolar
Bende isteydim öldüm yorgubluktan cok sükür mesai dolduda eve gidiyorum yoldayim simdi
Cok hos canım. Reyhan Turhan tasarımlarını bende beğeniyorum
Canım bende çok beğendim kapalı olmamama rağmen bayıldım hatta çok hoş![]()
işte bunlar bende nasıl durur onu denemek lazım ama genel olarak böyle modeller istiyorum:)ikincide çok güzel duruyo gelinlik :)
ayy aynen oyle yaa delirdim 1 haftadir. Tam cikicam beyinsz aradi cikma beni bekle die ters ters konusuyo. Ilk firsatta knusucam yeter yaaa ofAnladım canım :) :) değildir umarım üye
Allah allah konunu okudum canım yazmışsın ya bence git konuş patronunla ne olabilirki sonucunda sana muhtaç işten çıkarmaz eleman bulmakta zor senin işinde öyle yazmışsın. Yani bi atasözü var dağdan gelmiş bağdakini kovuyor diye çocuk yani gelmiş girmiş işe ama çalışmıyor yani kafasına göre takılıyor.Sen canını sıkacağına söyle rahatla karar patronuna kalmış![]()
Vay bee romantizme geellll :)Bulduk zaten kuzucm. Tiyatroculari ayarladk :) hikayelerini anlaticaklar ve ta taaaa.
Aaaa zümremmm :))) hoşgeldin aramıza:)
Evet kuzum benden sonra ise giren ve baska alandaki birisinin beni kontrol edebilcegi yetkiyi veriyorlar. Cocuk uzerimden ego tatmini yapiyor deliriyorum
coookk guzel olcak tatlimm olunca anlatirmmm :)Vay bee romantizme geellll :)
. Bizde sıkıntı yok çok şükür de böyle olunca sinir oluyorum iş havaya gelince hep varlar amaAllah allah sonuçta oğulları neden böyle yapıyorlar ki pek anlamadım doğrusuama sen sıkma canını nişanlınla aranız iyi olsun güzel anlaşın yeter sıkıntı yapma nişanlına da destek ol
![]()