- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Hayırlı cumalar canım benim
Sağol canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar canım benim
Günaydınlar fıstıklar bugün ne güzel bir gün yaa hem haftanın son günü hemde tayin için nikah kıydığımız için nişanlım eşim gibi görünüyor ve askerden evci olarak çıkarabiliyorum![]()
tasarimcibayan Günaydın canımm :)
greenandblue Günaydın canımm senin de günün çok güzel geçsiin nasılsın iyi misin?
![]()
İyiyim canım teşekkür ederim..Ablam gözünden operasyon geçirecek , haber bekliyorum..güzel geçsin daha da iyi olucam inşallah..Sen nasılsın?
İyiyim canım teşekkür ederim..Ablam gözünden operasyon geçirecek , haber bekliyorum..güzel geçsin daha da iyi olucam inşallah..Sen nasılsın?
Kızlar istemede giymek için bu elbiseler nasıl sizce hangisi daha güzel?
![]()
![]()
![]()
![]()
Geçmiş olsun canım inşallah iyi geçer sıkma sen kendini. Sağol bende iyiyim çok şükür nasıl iyi olmam ki :) :)
geçmiş olsun cnm![]()
Kızlar istemede giymek için bu elbiseler nasıl sizce hangisi daha güzel?
![]()
![]()
![]()
![]()
Sağol canım..Maşallah pek bir neşelisin, son iş günün diye mi ?![]()
İstemeyede 2,5 ay var ama şimdiden alsammı acaba?
ben ikisini de cok begendimmm :) bence de simdiden al benim 4 ay var ben simdiden bakiyorum bulursam alirm direkk :)Kızlar istemede giymek için bu elbiseler nasıl sizce hangisi daha güzel?
![]()
![]()
![]()
![]()
Valla evet aslına bakarsan bugün son günüm :) Ama sebebi o değill yarın sevdiceğime gidiyoruz ailecek çok ama çok heyecanlıyım ve mutluyum gidicez nişan ve düğün için konuşucaz birşeyler netleşicek artık elim ayağım tiriyo
Çok farklı bi duygu evlerine gittim daha önce ama şimdi ailecek onların evine giricez![]()
Çok sevindim senin adına canım hadi hayırlısı
Siz nezamana düşünüyorsunuz peki?