2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydınlar fıstıklar bugün ne güzel bir gün yaa hem haftanın son günü hemde tayin için nikah kıydığımız için nişanlım eşim gibi görünüyor ve askerden evci olarak çıkarabiliyorum:KK71::KK71::KK71:

Günaydınlar fıstıklar bugün ne güzel bir gün yaa hem haftanın son günü hemde tayin için nikah kıydığımız için nişanlım eşim gibi görünüyor ve askerden evci olarak çıkarabiliyorum:KK71::KK71::KK71:

Ayyy nikahınız mı oldu sizin? :) :) askerde mi şuan nişanlın ve müstakbel eşin :)

İyiyim canım teşekkür ederim..Ablam gözünden operasyon geçirecek , haber bekliyorum..güzel geçsin daha da iyi olucam inşallah..Sen nasılsın?

Geçmiş olsun canım inşallah iyi geçer sıkma sen kendini. Sağol bende iyiyim çok şükür nasıl iyi olmam ki :) :)

Kızlar istemede giymek için bu elbiseler nasıl sizce hangisi daha güzel?

Pinar-Sems-Beli-Nakisli-Fusya-El_16183_1.jpg
Pinar-Sems-Beli-Nakisli-Fusya-El_16183_4.jpg

1415955001_800_1080.jpg
1415954806_800_1080_2.jpg

Kızlar istemede giymek için bu elbiseler nasıl sizce hangisi daha güzel?

Pinar-Sems-Beli-Nakisli-Fusya-El_16183_1.jpg
Pinar-Sems-Beli-Nakisli-Fusya-El_16183_4.jpg

1415955001_800_1080.jpg
1415954806_800_1080_2.jpg

Canım benimmm ikiside hoş ama 1.resim daha güzel harika hatta rengi çok tatlı bir mor başörtünüde o renk kullanırsın çok güzel tamamlar ;)

İstemeyede 2,5 ay var ama şimdiden alsammı acaba?

Sağol canım..Maşallah pek bir neşelisin, son iş günün diye mi ?:KK25:

Valla evet aslına bakarsan bugün son günüm :) Ama sebebi o değill yarın sevdiceğime gidiyoruz ailecek çok ama çok heyecanlıyım ve mutluyum gidicez nişan ve düğün için konuşucaz birşeyler netleşicek artık elim ayağım tiriyo
Çok farklı bi duygu evlerine gittim daha önce ama şimdi ailecek onların evine giricez :KK68::KK68:

İstemeyede 2,5 ay var ama şimdiden alsammı acaba?

Canım eğer sende beğendiysen,içine sindiyse al derim.Çünkü daha sonra sıkışıyor insan ve bazen de isteediği modeli bulamıyor aklına yatmıyor beğenmiyor.Eğer senin kafana yattıysa işte bu olur diyorsan al derim ben ;)

Nişanlığım aralığın ilk haftası bitecekmiş öyle dediler. İstemedede güzel bişeyler giyiyim istiyorum heves ediyorum bakalım haftasonu bir bakçam hoşuma giderse alırım

Valla evet aslına bakarsan bugün son günüm :) Ama sebebi o değill yarın sevdiceğime gidiyoruz ailecek çok ama çok heyecanlıyım ve mutluyum gidicez nişan ve düğün için konuşucaz birşeyler netleşicek artık elim ayağım tiriyo
Çok farklı bi duygu evlerine gittim daha önce ama şimdi ailecek onların evine giricez :KK68::KK68:

Çok sevindim senin adına canım hadi hayırlısı
Siz nezamana düşünüyorsunuz peki?

Çok sevindim senin adına canım hadi hayırlısı
Siz nezamana düşünüyorsunuz peki?

Sağol canım çok teşekkür ederim :)
Valla biz 2015 e girmeden nişanı düşünüyoruz ama bakalım bir de karşı tarafla görüşelim fikirlerini söylesin onlarda ona göre hareket edicez.Yarını atlatınca haberleri veririm sizlere ;)
Bu arada daha sonradan paylaştıklarında güzel ama ben 1.de kararlıyım o güzel :)

Back
X