- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
hım iş mi var kolay gelsin ne iş yapıyorsunGünaydın , bende 6:10 da uyandım, sıcacık yataktan kalkıp işe geldim yaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hım iş mi var kolay gelsin ne iş yapıyorsunGünaydın , bende 6:10 da uyandım, sıcacık yataktan kalkıp işe geldim yaaa![]()
hım iş mi var kolay gelsin ne iş yapıyorsun
kolay gelsin dikkat et kendine :)Maalesef iş var..Şantiyedeyim, inşaat mezunuyum ..Teşekkür ederim.![]()
Günaydın fıstıklar nasılsınız. Ben cok hasta oldum direncim cok zayıf sürekli hasta oluyorumm![]()
Niye erken kalktın , git uyu benim yerime de![]()
bende ya 7 de uyandım resmengeçmş olsun canımm
ay elimde değil ya..uyanıveriyorum sabahın köründe![]()
geçmş olsun canımm
ay elimde değil ya..uyanıveriyorum sabahın köründe![]()
Günaydın hatunlar![]()
günaaydın kızlar...
tatil günlerinde erken kalkmaktan nefret ediyorummm
kesin lanetlendimmm![]()
Günaydın fıstıklar nasılsınız. Ben cok hasta oldum direncim cok zayıf sürekli hasta oluyorumm![]()
gunaydin kizlarr nasilsiniz??günaydın kızlar 7de uyandım resmen
gunaydin kizlarr nasilsiniz??
ben de her gun ayni saate uyaniyorum.. hafta ici c tesi olsa da uyusam diorm hafta sonu pat 7 8 de uyaniveriyorum![]()
aynen aynen ama dün 9 da sızdım kaldım uykumu aldım ben :)gunaydin kizlarr nasilsiniz??
ben de her gun ayni saate uyaniyorum.. hafta ici c tesi olsa da uyusam diorm hafta sonu pat 7 8 de uyaniveriyorum![]()
Kolay gelsin hemencik gecsin canim :)iyiyiz,iş güç isyanlardayım![]()
Yaa ben de uykumu aliyorum genelde ama yine erkenden uyaniyorumaynen aynen ama dün 9 da sızdım kaldım uykumu aldım ben :)
günaydın canım :)Günaydın hatunlar![]()
hiçç sylenme günün tadını çıkar günaydın :)günaaydın kızlar...
tatil günlerinde erken kalkmaktan nefret ediyorummm
kesin lanetlendimmm![]()
günaydın canım geçmiş olsunGünaydın fıstıklar nasılsınız. Ben cok hasta oldum direncim cok zayıf sürekli hasta oluyorumm![]()
sanada günaydın tatlım :)günaydın kızlar 7de uyandım resmen
tubbbbbb günaydınnnnngunaydin kizlarr nasilsiniz??
aaa evet nolmuş buralara olmaz ki böyle :)Bugün pek sessiz buralar![]()
bende bugün bi enerji var bi haftadır rahat uyuyamıyodumOrya bugün meşgul, sanırım diğer hatunlarda çalışmıyo
bende bugün bi enerji var bi haftadır rahat uyuyamıyodum
sevgilimle kahvaltımıda yaptım daha ne isterim![]()
sabah çok erken çıktık kuzum toplantısı var öglen böyle araya sıkıştırıyoruz bizdeohh afiyet olsun, ne çabuk yaptın kahvaltını da döndün yahu![]()
Benim sevgilim c.tesi de calisiyorsabah çok erken çıktık kuzum toplantısı var öglen böyle araya sıkıştırıyoruz bizde![]()
bizde böyle araya sıkıştırıyoruz kuzum abileri çok yükleniyo tüm işi sevgilime yıkıyolar bekarsın yap diyolar sanki bizim görüşmeye ihtiyacımız yokBenim sevgilim c.tesi de calisiyor![]()