2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar ben yüzüktepsime yastık yaptırdımya simdi yükseltilerde hosuma gidiyo onlarada heves ettim sizce sadece yastıkmi kalsın yanına yükseltec koysam yastık orda tek abeskmi durur bana fikir önerin lütfeeenn :(

zujq83.jpg

Kızlar ben yüzüktepsime yastık yaptırdımya simdi yükseltilerde hosuma gidiyo onlarada heves ettim sizce sadece yastıkmi kalsın yanına yükseltec koysam yastık orda tek abeskmi durur bana fikir önerin lütfeeenn :KK43:

zujq83.jpg

Canım bence yastık güzel hoş duruyo hem farklı yani ben kimsede görmemiştim böyle kalsın derim ben nişanında da yükseltilerden alırsın olmaz mı?

Kızlar ben yüzüktepsime yastık yaptırdımya simdi yükseltilerde hosuma gidiyo onlarada heves ettim sizce sadece yastıkmi kalsın yanına yükseltec koysam yastık orda tek abeskmi durur bana fikir önerin lütfeeenn :KK43:

zujq83.jpg
Bence yastik kalsin canim hem yastik hem yukselti olmaz cunku

yüzük tepsisini nişan için düşündüm ben sözde ayrı tepsimi kullanıcaz?

Valla canım sen bilirsin ben sözde gümüş tepsi kullandım nişan da da aynalı tepsi düşünüyorum

sözde ayrı yüzükmü taktınız ? sözde sadece tek taş takılacak onun için tepsi gerek yok die düşündüm

sözde ayrı yüzükmü taktınız ? sözde sadece tek taş takılacak onun için tepsi gerek yok die düşündüm

Canım sözde bana evlilik teklifi edildiğinde takılan tek taş sözlümede gümüş bir yüzük aldım ben onlar takıldı ve kurdeleler kesildi.Amacı da bu zaten söz kesmeye gelecekler ya tepsisiz yüzüksüz olur mu hiç?

benim bindallı hevesim yok pek ama beğendiğim kibar bi kına tacı var,onunla kırmızı bi elbise giymeyi istiyorum gelinliği çıkarıp.bakalım artık hayırlısı o zmn neler olucak :)
benimde yok da nişanlım çok istiyor onu da ya:KK51: işte kıyafet değiştirmek sıkıntı olacak hayırlısı

Canım sözde bana evlilik teklifi edildiğinde takılan tek taş sözlümede gümüş bir yüzük aldım ben onlar takıldı ve kurdeleler kesildi.Amacı da bu zaten söz kesmeye gelecekler ya tepsisiz yüzüksüz olur mu hiç?

walla bizde sözde tepsi kullanmadık Orya Orya direk yüzüğü kutudan çıkarıp taktı sözlüm :D nişanda tepsi olacak bende de. YEKTA61 YEKTA61 böyle de değişik olmuş bence kalsın.yine bana göre söze ayrı tepsiye gerek yok ama sen bilirsin.
benimde yok da nişanlım çok istiyor onu da ya:KK51: işte kıyafet değiştirmek sıkıntı olacak hayırlısı

sen kapalı mısın? o yüzden mi sıkıntı oalcak diyorsun?

walla bizde sözde tepsi kullanmadık Orya Orya direk yüzüğü kutudan çıkarıp taktı sözlüm :D nişanda tepsi olacak bende de. YEKTA61 YEKTA61 böyle de değişik olmuş bence kalsın.yine bana göre söze ayrı tepsiye gerek yok ama sen bilirsin.

sen kapalı mısın? o yüzden mi sıkıntı oalcak diyorsun?

Hımm bilmem ki canım bizde tepsi vardı gördün sende fotoları :)

kınada erkek olma ihtimali yüksek canım o yüzden tam karar vermedim daha çok var düşünemedim bile :)

bohçayı ilk erkek tarafı getirirde canım gelen sepetle yollandığını ilk sen duydum :)
ben sevgilimin bohçasınıda hazırladım sayılır gerçi :)

ben begendiğimi yaptığımı gösteriyorum o da fikrini belirtiyo ama aşkım nişanda şuda olsun dediğini duymadım :)
ama evimize düğüne damatlığına ve beyaz eşyalara fazlasıyla meraklı:KK70:

hayırlı olsun tatlım çok sevindim :)
anladım canımbiz baya uzaktayız bakalım. birde eşya almayacağız benimde hevesim olmuyor o nedenle

Back
X