- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım, uyuz gibii kaşınıp duruyorum..senin yine bacakların kaşınıyomuş, hele benim ki![]()
3.seansıma grdm cumartesi hala kaşınıyorum..aradm artk gttiğim merkezi krem sür dedi..netten baktımda madecassol önerilmiş..önceden almştm zaten..onu sürüdm..bide ağrı kesici iç dediler .ne alakysaapranax yda herhangi biri olblr ddediler.dolorex vardı onu içtm..
kaşımamak gerekiyormuş![]()
ohh çok şükür bugünde bitti :)) haftasonu sevdiğim gelecek kızlarrrrrr
banada ilginç geldiii neden ki kaşınma yapıyo lazerden sonra ? bende gidicem ama gitsem mi gitmesem mi kararsızım bu lazer olayını bi tam anlamıyla araştıramadımAğrı kesici ne alakaymış acabaçok ilginç geldi bana da ..
banada ilginç geldiii neden ki kaşınma yapıyo lazerden sonra ? bende gidicem ama gitsem mi gitmesem mi kararsızım bu lazer olayını bi tam anlamıyla araştıramadım![]()
Benm ilk seanstan sonra bayaaa kasinmisti. Cildin kuru olabilir belkikızlar yaa lazere gidip de lazrden snraki bikaç gün içinde kaşıntıları olan varmı?bacaklarım acayip kaşnıyor ya..
kaşımaktan yara yapcam![]()
ben yaptirdim siyahtan hemde. Aciciyla en yakin rengi yapmaya calisti uzerine 2 kez daha boyattim rengi yakalasin diye suan sacim rengarenkKızlar şimdi ben kuaföre gidicem, saçlarımı kendi doğal rengine boyatıcam..Size soruyorum daha önce yapan var mı?
Hem farklılık olsum demi:) ama nikaha öyle bişe yapabilirim :) üzerinde the gelin the damat yazan tshirt giyebilirim:)Dimii? Ne gerek var gelinliğe :) :)
Bence mutlka git. 2. Seansm ama o kdr rahatladmki simdiden. Bugun 3. Seansm icin randevu alicam. Ama coookkk aciyor buna kendini hazirlabanada ilginç geldiii neden ki kaşınma yapıyo lazerden sonra ? bende gidicem ama gitsem mi gitmesem mi kararsızım bu lazer olayını bi tam anlamıyla araştıramadım![]()
Benm ilk seanstan sonra bayaaa kasinmisti. Cildin kuru olabilir belki
ben yaptirdim siyahtan hemde. Aciciyla en yakin rengi yapmaya calisti uzerine 2 kez daha boyattim rengi yakalasin diye suan sacim rengarenk![]()
Benim nikah ayri olursa tütü giymek isterim :)Hem farklılık olsum demi:) ama nikaha öyle bişe yapabilirim :) üzerinde the gelin the damat yazan tshirt giyebilirim:)
Valla ben de oyleyim. Dur sana foto ataymda gor rengini.Hele benim saçları gör rezalet resmen,diplerden yarıya kadar kendi rengim, ordan sonrasında sanırım 3 farklı renk var..berbat görünüyor ya..çok pişmanım boyadığıma
Benim nikah ayri olursa tütü giymek isterim :)
Tütü ne ki:)Benim nikah ayri olursa tütü giymek isterim :)
Tütü ne ki:)