2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben varım, uyuz gibii kaşınıp duruyorum..senin yine bacakların kaşınıyomuş, hele benim ki :KK23::confused:

3.seansıma grdm cumartesi hala kaşınıyorum..aradm artk gttiğim merkezi krem sür dedi..netten baktımda madecassol önerilmiş..önceden almştm zaten..onu sürüdm..bide ağrı kesici iç dediler .ne alakysa :KK53: apranax yda herhangi biri olblr ddediler.dolorex vardı onu içtm..
kaşımamak gerekiyormuş :oops:

3.seansıma grdm cumartesi hala kaşınıyorum..aradm artk gttiğim merkezi krem sür dedi..netten baktımda madecassol önerilmiş..önceden almştm zaten..onu sürüdm..bide ağrı kesici iç dediler .ne alakysa :KK53: apranax yda herhangi biri olblr ddediler.dolorex vardı onu içtm..
kaşımamak gerekiyormuş :oops:

Ağrı kesici ne alakaymış acaba :KK53: çok ilginç geldi bana da ..

banada ilginç geldiii neden ki kaşınma yapıyo lazerden sonra ? bende gidicem ama gitsem mi gitmesem mi kararsızım bu lazer olayını bi tam anlamıyla araştıramadım :KK43:

Bende çok tereddütle gittim aslında, ama bitirme garantili olarak başladım..bakalım olulu sonuç alacakmıyız.

kızlar yaa lazere gidip de lazrden snraki bikaç gün içinde kaşıntıları olan varmı?bacaklarım acayip kaşnıyor ya..
kaşımaktan yara yapcam :mad::mad::mad:
Benm ilk seanstan sonra bayaaa kasinmisti. Cildin kuru olabilir belki
Kızlar şimdi ben kuaföre gidicem, saçlarımı kendi doğal rengine boyatıcam..Size soruyorum daha önce yapan var mı?
ben yaptirdim siyahtan hemde. Aciciyla en yakin rengi yapmaya calisti uzerine 2 kez daha boyattim rengi yakalasin diye suan sacim rengarenk:confused:

banada ilginç geldiii neden ki kaşınma yapıyo lazerden sonra ? bende gidicem ama gitsem mi gitmesem mi kararsızım bu lazer olayını bi tam anlamıyla araştıramadım :KK43:
Bence mutlka git. 2. Seansm ama o kdr rahatladmki simdiden. Bugun 3. Seansm icin randevu alicam. Ama coookkk aciyor buna kendini hazirla

Benm ilk seanstan sonra bayaaa kasinmisti. Cildin kuru olabilir belki

ben yaptirdim siyahtan hemde. Aciciyla en yakin rengi yapmaya calisti uzerine 2 kez daha boyattim rengi yakalasin diye suan sacim rengarenk:confused:

Hele benim saçları gör rezalet resmen,diplerden yarıya kadar kendi rengim, ordan sonrasında sanırım 3 farklı renk var..berbat görünüyor ya..çok pişmanım boyadığıma

Back
X