2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Öncelikli ihtiyaç değil diye düşünüyorum canım ben. Şimdi bizim düğün var sonra ev dizcem e az uz para da değil ki. O kadar bütçe ayıramam onlara diye düşünüyorum.

Canım dedim ya sadece ihtiyacın olanları alıcaksın abartmadan bir kaç kap yeter yani biliyorum çok pahalılar

inş izin alabiilirrrr o haldee dua edeyim bol bol :) ben sevgilimn yüzünü göremiyorum ya kızlar off delirceemmm:mad::mad:
Kıyamam kuzum ya. Bu müdürü çok gıcık. Benim müdürüm tabi düğününüz var gidin hocam dedi. Bizim nişan kurban bayramındna sonra cuma oldu ya. Pztsi salı tatildi zaten. Adam diyomuş çarşamba gel perşembe cuma izin vereyim sana diyomuş. 10 saatlik yolu 1gün içim gidip geri gelcek adamın mantığına baksana:(

günaydn canmm yine geldk kürkçü dükkanınaa :KK43: bu hafta gecmiyo banaa :KK43:

aynen canım ya çok sıkılıyorum hiç işe gelesim yok aslında ocağa kadar kullanmam greken 8 gün iznim var cuma günü 1 gün almayı planlıyorum aralık 2. haftası 5 gün ocak 1 de çarşamba 1 gün tatil varya pazartesi -salı da 2 gün izin alırım rahat olur die düşündüm ama bakalım müdürüm verirmi izinn :(

math27 math27 Günaydın canım kolay gelsiinn :)

sağol canım nasılsıınnnnn
greenandblue greenandblue Günaydııınn :KK19:
YEKTA61 YEKTA61 Günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın? :)
@more1109 Günaydın canım aynen bende ofisteyim yine :)
@karanfilseven Günaydın canım iyiyiz sen :)

çok şükür canım bende iyiyim zaman geçirmeye çalışıyorum işyerimde

Kızlar dün sormustum fikir veren olmadı tekrar sorayım kurdela nakısından damat bohcası yaptırıcamda bu kalpli modeli asagidaki desenin ortasina düsündum ama alttaki desen biraz daha acik sekilde olacak yay gibi sizce nasıl olur?

dbcb717bee96267155c9e6d8f055b8fa.webp

801d31c14a79506b52386df98f080033.webp

678cf80292d85daf5c0deecb086cf0e1.webp

Günaydın canlar nasılsınızzz

günaydn canmm yine geldk kürkçü dükkanınaa :KK43: bu hafta gecmiyo banaa :KK43:

math27 math27 Günaydın canım kolay gelsiinn :)
greenandblue greenandblue Günaydııınn :KK19:
YEKTA61 YEKTA61 Günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın? :)
@more1109 Günaydın canım aynen bende ofisteyim yine :)
@karanfilseven Günaydın canım iyiyiz sen :)

Günaydın bayanlar, bugün pek bir enerjisiz gördüm sizleri:KK66::confused::rolleyes:

Ben iyiyim çok şükür tatlım 2 gündür keyfim yoktu reglim 15 günde oldu diye ama şükür bugün iyiyim tabi bide bugün yarım gün çalışacak olmamın da etkisi var:KK55:

Ahaa sende benim gibisin. bende geçen ay öyle oldum..Bu ay da ağrım var ama olmadım..Çok uyuz bir durum ya

Back
X