2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benimde nişanda kuaför sorunum war malesef :KK43: seninle nişanımız kısmetse aynı gün :D umarım ikimizde kuaför mağduru olarak,o günün ertesi ağlamayız burda :D benim kuaförümde saçı çok güzel yapıyor ama makyaj yapan bayanın makyajını beğenmiyorum,o yüzden başka yer bakıcam :KK43:

en uyuz oldugum insan tipisin Orya,yiyip yiyip kilo alma ohhh :p hayat sana güzel :p
amin canım benim inşaAllahh

:KK43: :KK43: Uyuz muyum yani ben şimdiii
Hayat bana güzel ne var ki :KK76::KK49::KK73:

yok cnm estafurullah,sen uyuz deilsin olur mu öyle şey.sadece benim uyuz olduğum insan tipisin,benle alakalı yani :KK53:

sen de cok zayifsin:KK67:
ben yakinda yuvarlanarak incem merdivenleri:KK70:
Orya Orya ben de yiyip kilo almiyodm gecen sene kpss derdinden 5 kilo aldim:KK22:

ayy Tubb şuan hayatta en sevdiğim insanlardan birisin,ne ısmarlayayım cnm sana,dile benden ne dilersen:KK68: evlenme teklifini sana hatta ben edeyim derdim ama şimdi yanlış anlaşılır :KK53: ya ben sanırım iyice komplekse girdim,oturarak çalısmaktan yaglanmıs hissediyorum,36 bedenim ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum :( bana göre de mesela fotolarda sen çok zayıfsın.gayet fitsin.heralde kendi kendimize kuruntu yapıyoruz bu durumda :KK53:

kızlar bu arada istanbulda bildiğiniz şık restaurantlar var mı?
manzarası güzel olmalı:KK76:
benim aklımda 2-3 yer var ama kararsızım

yok cnm estafurullah,sen uyuz deilsin olur mu öyle şey.sadece benim uyuz olduğum insan tipisin,benle alakalı yani :KK53:

ayy Tubb şuan hayatta en sevdiğim insanlardan birisin,ne ısmarlayayım cnm sana,dile benden ne dilersen:KK68: evlenme teklifini sana hatta ben edeyim derdim ama şimdi yanlış anlaşılır :KK53: ya ben sanırım iyice komplekse girdim,oturarak çalısmaktan yaglanmıs hissediyorum,36 bedenim ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum :KK43: bana göre de mesela fotolarda sen çok zayıfsın.gayet fitsin.heralde kendi kendimize kuruntu yapıyoruz bu durumda :KK53:
Canim ben de 36 bedenim ve oturarak calistigm icin gobek ve bel bolgemde yaglanma oluyor o da beni cok mutsuz ediyor. Aynada kendimi 100 kilo goruyorum :( diyetisyene gittm gecen ay kabul etmedi beni . Klasik seyler soyledi su ic fln gibi

Canim ben de 36 bedenim ve oturarak calistigm icin gobek ve bel bolgemde yaglanma oluyor o da beni cok mutsuz ediyor. Aynada kendimi 100 kilo goruyorum :KK43: diyetisyene gittm gecen ay kabul etmedi beni . Klasik seyler soyledi su ic fln gibi

seninle malesef sorunumuz aynı işte :( benim söz fotolarımı gördün mü? gerçi instagramda yoktu onlar,özelden atarım :) giydiğim elbise 36 beden,ama göbeğim bariz belli :( korse flnda giymeyi sevmiyorum o yüzden saklanmıyorda :P

kızlar bu arada istanbulda bildiğiniz şık restaurantlar var mı?
manzarası güzel olmalı:KK76:
benim aklımda 2-3 yer var ama kararsızım
Ben hicc blmiormm canim ama bakk sana kendi nişan mekanimi atayim..allah kismet ederse burayi istiyoruz
0.webp
Risa-Park-Havuzbaşı-Düğün-Mekanı-Ankara-1.webp
Risa-Park-Havuzbaşı-Düğün-Mekanı-Ankara-3.webp

seninle malesef sorunumuz aynı işte :KK43: benim söz fotolarımı gördün mü? gerçi instagramda yoktu onlar,özelden atarım :) giydiğim elbise 36 beden,ama göbeğim bariz belli :KK43: korse flnda giymeyi sevmiyorum o yüzden saklanmıyorda :p
Boyun ve kilon kac peki? Bana baya zayif geldin cunku sen. Biz kizlar biraz piskopatz bence bu knuda

Boyun ve kilon kac peki? Bana baya zayif geldin cunku sen. Biz kizlar biraz piskopatz bence bu knuda

boyum 1.66 ya da 1.68. çünkü iki kere ölçtürmüştüm farklı yerlerde,birinde 1.66 biğerinde 1.68 çıkmıştı.kilomda 53 ama dediğim gibi benim bölgesel sorunum war.yani kilo wermek gibi bi derdim yok ama sıkılaşmam lazım.gecen yaz çok yürüyordum iş çıkışı baya sıkıydım,bu sene kilom mesela aynı ama görüntüm değil çünkü malesef bu sene hiç yürümedim,iyice tembele bağladım :P ama nişana 2 ay kaldı şurda artık mekik fln çekmeye başlamalıyım :P

boyum 1.66 ya da 1.68. çünkü iki kere ölçtürmüştüm farklı yerlerde,birinde 1.66 biğerinde 1.68 çıkmıştı.kilomda 53 ama dediğim gibi benim bölgesel sorunum war.yani kilo wermek gibi bi derdim yok ama sıkılaşmam lazım.gecen yaz çok yürüyordum iş çıkışı baya sıkıydım,bu sene kilom mesela aynı ama görüntüm değil çünkü malesef bu sene hiç yürümedim,iyice tembele bağladım :p ama nişana 2 ay kaldı şurda artık mekik fln çekmeye başlamalıyım :p
benimde boyum 1.68 kilom 54 55 civari degisiyor :D ben de gecen sene yuruyordm 3.5 km filan bu sene hic yok o ds direk senin dedign gibi etkiliyor malesef

tasarimcibayan tasarimcibayan Love01 Love01 Bence yürüyüş en güzeliii bende işten 7 de çıkıyorum 8 de evdeyim o saatten sonra yemek duş hazırlık dinlenme derken ne zaman yürüyüş yapıcam kii :KK43: Haftasonuda 5 e kadar çalışıyorum pazar sabahı erken kalkıp yürüyüş yapıyım diyorum ama sonrada 1 günüm tatil bu sabah bari erkenden kalkmıyım diyorum uyuyorum yine e kahvaltıdan sonra da çıksam ne anlamı olur diyorum ve yürüyüş yalan oluyo

Back
X