Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım benim inşaAllahhbenimde nişanda kuaför sorunum war malesefseninle nişanımız kısmetse aynı gün
umarım ikimizde kuaför mağduru olarak,o günün ertesi ağlamayız burda
benim kuaförümde saçı çok güzel yapıyor ama makyaj yapan bayanın makyajını beğenmiyorum,o yüzden başka yer bakıcam
en uyuz oldugum insan tipisin Orya,yiyip yiyip kilo alma ohhhhayat sana güzel
![]()
tesekkur ederım tatlımm:) uzun zamandır burdaydım ve agustos gelınlerının topıgındeydım ama aktıf olarak katılmak yenı nasıp oldu:)ekledim tatlım artık sende topiğimizin bir gelinciğisin :)
![]()
Uyuz muyum yani ben şimdiii
Hayat bana güzel ne var ki![]()
sen de cok zayifsin
ben yakinda yuvarlanarak incem merdivenleri
Orya ben de yiyip kilo almiyodm gecen sene kpss derdinden 5 kilo aldim
![]()
Salata söylediimm![]()
Canim ben de 36 bedenim ve oturarak calistigm icin gobek ve bel bolgemde yaglanma oluyor o da beni cok mutsuz ediyor. Aynada kendimi 100 kilo goruyorumyok cnm estafurullah,sen uyuz deilsin olur mu öyle şey.sadece benim uyuz olduğum insan tipisin,benle alakalı yani
ayy Tubb şuan hayatta en sevdiğim insanlardan birisin,ne ısmarlayayım cnm sana,dile benden ne dilersenevlenme teklifini sana hatta ben edeyim derdim ama şimdi yanlış anlaşılır
ya ben sanırım iyice komplekse girdim,oturarak çalısmaktan yaglanmıs hissediyorum,36 bedenim ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum
bana göre de mesela fotolarda sen çok zayıfsın.gayet fitsin.heralde kendi kendimize kuruntu yapıyoruz bu durumda
![]()
Canim ben de 36 bedenim ve oturarak calistigm icin gobek ve bel bolgemde yaglanma oluyor o da beni cok mutsuz ediyor. Aynada kendimi 100 kilo goruyorumdiyetisyene gittm gecen ay kabul etmedi beni . Klasik seyler soyledi su ic fln gibi
Ben hicc blmiormm canim ama bakk sana kendi nişan mekanimi atayim..allah kismet ederse burayi istiyoruzkızlar bu arada istanbulda bildiğiniz şık restaurantlar var mı?
manzarası güzel olmalı
benim aklımda 2-3 yer var ama kararsızım
Boyun ve kilon kac peki? Bana baya zayif geldin cunku sen. Biz kizlar biraz piskopatz bence bu knudaseninle malesef sorunumuz aynı iştebenim söz fotolarımı gördün mü? gerçi instagramda yoktu onlar,özelden atarım :) giydiğim elbise 36 beden,ama göbeğim bariz belli
korse flnda giymeyi sevmiyorum o yüzden saklanmıyorda
![]()
Ben hicc blmiormm canim ama bakk sana kendi nişan mekanimi atayim..allah kismet ederse burayi istiyoruzEki Görüntüle 1312619 Eki Görüntüle 1312620 Eki Görüntüle 1312621
Boyun ve kilon kac peki? Bana baya zayif geldin cunku sen. Biz kizlar biraz piskopatz bence bu knuda
burası güzelmiş canım inşallah olur :)Ben hicc blmiormm canim ama bakk sana kendi nişan mekanimi atayim..allah kismet ederse burayi istiyoruzEki Görüntüle 1312619 Eki Görüntüle 1312620 Eki Görüntüle 1312621
benimde boyum 1.68 kilom 54 55 civari degisiyorboyum 1.66 ya da 1.68. çünkü iki kere ölçtürmüştüm farklı yerlerde,birinde 1.66 biğerinde 1.68 çıkmıştı.kilomda 53 ama dediğim gibi benim bölgesel sorunum war.yani kilo wermek gibi bi derdim yok ama sıkılaşmam lazım.gecen yaz çok yürüyordum iş çıkışı baya sıkıydım,bu sene kilom mesela aynı ama görüntüm değil çünkü malesef bu sene hiç yürümedim,iyice tembele bağladımama nişana 2 ay kaldı şurda artık mekik fln çekmeye başlamalıyım
![]()
Ben pide soyledim![]()