- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
sanırım ruh eşimsinnBazen de kızıyorum kendime, şükret, nankör olma diye
hiç yle düşünmemiştimmmmRuh eşi karşı cins olmuyor mu yahu
yanlışBende öyle hatırlıyorum sanki
Kış ya kuzum soğuk olur yağmur yağar mı diye düşünüyoruz. Yoksa evin önü ye düşündükKına olmalı bencede, haklısın..Bizde kınayı kız tarafı yapar,erkek karışmaz.. evin bahçeli falansa orda yapsan?
yanlış
aynı gün doğmuş insanlarada ruh eşi derler
şu an uydurmuş olabilirimalla alla öyle mi
Canım tente tarzı birşey yapsanız, ya da eve yakın kapalı küçük bir cafe tarzı yer kiralasanız ?Kış ya kuzum soğuk olur yağmur yağar mı diye düşünüyoruz. Yoksa evin önü ye düşündük
Evet kuzum altın konusunda bende öyle düşünüyorum.Ayy en güzeli ya, adamın durumu var ise zaten yapar dimi..öyle berbat durumlara şahit oldum ki en yakınımdan, o duruma gelmek istemiyorum asla..
bilmiyorum kuzum valla onu tam.kınayı kız yapmıyo mu canım
Bizde öyle düşündük küçük bi yer dedik babam gerek yok diyo. Toplasan 50 kişi bile olmaz diyo. Ama ben istiyorumCanım tente tarzı birşey yapsanız, ya da eve yakın kapalı küçük bir cafe tarzı yer kiralasanız ?
Bizde öyle düşündük küçük bi yer dedik babam gerek yok diyo. Toplasan 50 kişi bile olmaz diyo. Ama ben istiyorum
math27 Hiç kınasız olur mu canım bindallı giyiceksin ellerine kına yakılıcak .. hadi düğün nikah farketmez ikiside olur diyoruz ama kınasız gelin gider mi hiç anlamadım ben bu işi Az kişi de olsa en azından ufak bir yerde yapılabilir eğlence gibi çokta uzun sürmez 2 3 saatlik birşey olur zaten. (Bu arada kınayı kız tarafı yapıyor evettt )
greenandblue hayalseverrr
Bir insanın size "Bu sizin ruh eşinizdir veya ruh
ikizinizdir" deme şansı yok çünkü bu olayın belli bir kuralı yok.
Buna cevap verebilecek olan kişi tamamen sizsiniz.
İlk olarak birinin gözlerinde kendi gözlerinizdeki şeyi görüyorsanız ruh ikiziniz olma ihtimali vardır. Ya da tamamen aynı frekansta
titreşiyor ve birbirinizi çekiyor da olabilirsiniz, o zaman ruh
eşinizle birliktesiniz demektir. Buna ancak yüreğiniz ve iç görünüz
karar verecektir başkası değil..
Ah yavrum hiç üşenmemiş te yazmış, ellerine sağlık
Canım babam evin içinde yapılsın istiyo işte. Evin içindede olmaz işte. Ne yapacam bilmiyorummath27 Hiç kınasız olur mu canım bindallı giyiceksin ellerine kına yakılıcak .. hadi düğün nikah farketmez ikiside olur diyoruz ama kınasız gelin gider mi hiç anlamadım ben bu işi Az kişi de olsa en azından ufak bir yerde yapılabilir eğlence gibi çokta uzun sürmez 2 3 saatlik birşey olur zaten. (Bu arada kınayı kız tarafı yapıyor evettt )
İlk olarak birinin gözlerinde kendi gözlerinizdeki şeyi görüyorsanız ruh ikiziniz olma ihtimali vardır. Ya da tamamen aynı frekansta
Canım babam evin içinde yapılsın istiyo işte. Evin içindede olmaz işte. Ne yapacam bilmiyorummath27 Hiç kınasız olur mu canım bindallı giyiceksin ellerine kına yakılıcak .. hadi düğün nikah farketmez ikiside olur diyoruz ama kınasız gelin gider mi hiç anlamadım ben bu işi Az kişi de olsa en azından ufak bir yerde yapılabilir eğlence gibi çokta uzun sürmez 2 3 saatlik birşey olur zaten. (Bu arada kınayı kız tarafı yapıyor evettt )
Ne demek canım benim her soruna bir cevabım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?