2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar anne deme meslesi benide dusunduruyo. Nasıl dicem bilmiyorum. Bende hep sizli felan konusuyorum. Kendisi bana yavrum die hep hitap etti. Aileler tanistiktan sora artik bana anne de alis . Anne diceksin artik dedi :)
Benimki öyle dese daha rahat derdim heralde ama demedi bende sizli bizli konuşuyorum daha gerçi 2 kez görüştük sadece henüz erken ama şimdiden dertleniyorum kendi kendime o_O

Hahahah küçük mü kız kardeşi? :)
Universiteye gidiyor :) aslinda kucuk degil aramizda iyi ama kiskanc biraz :) mesela gecen sene erkek arkadasimin babaannesini kaybettgimzde onlara gittim yardim icin helva vs yaptik fln.. bunun icin kuzeni bana ve erkek arkadasima sapka ordu hediye etti. Dunde onu taktm erkek arkadasimda takti annesi de cok yakismis fln ddi. Kiz kardesi nerden cikti bana niye ormedi de ona ordu fln dedi :KK57: ben genelde bisey demiyorum bu tarz tepkilerine. Ama bazen bozuluyor gibi hissediyorum. Mesela gecen hafta hem ben hem de erkek arkadasimin abisinin sevgilisi onlardaydik hep suratini asti fln. Aslnda aramizda iyi niye boyle anlamadm:KK12:

Kızlar kayınvalidenize ne zaman anne demeyi düşünüyorsunuz? Ya da belli bi zamanı var mı bunun?
Ben diyorum nişandan sonra dedim. Hiç teyze falan demedim ama. Nişanlımda babama geçen telefonda dedi ama babam tanıyamadım demiş:KK70::KK70:sonra baba ben ismail demiş daha hangi ismail diye soruyomuş:)

Ben diyorum nişandan sonra dedim. Hiç teyze falan demedim ama. Nişanlımda babama geçen telefonda dedi ama babam tanıyamadım demiş:KK70::KK70:sonra baba ben ismail demiş daha hangi ismail diye soruyomuş:)

Koptum yaa :KK70: Ben benimkine X teyze diyorum hep.. Uzun bir süre de böyle hitap edeceğim, anne demeye alışmak çok zor olacak. Ya ben aslında şu kayınvalideye anne deme olayına karşıyım, benim bir tanecik annem var, başkasına anne demek istemiyorum.

Sagol canım.Normalde sade seyler severim ama set alsaydım kapalı oldugum icin takamazdim. Normalde su yolu takimlari begeniyordum hem kullanamayacagim hemde fazla zarar edildigi icin set yerine boyle bisey istedim badilerin bluzların uzerinde hos olur die dusundum. Eskitme tarzı güzel oluyor. Ayrıca icindeki 200 yıllık bir resat:)

waoooww:KK49: Canim dedigin dogru en mantiklisini almissin, takamayacagin seyi almaya gerek yok:KK76:

Kızlar anne deme meslesi benide dusunduruyo. Nasıl dicem bilmiyorum. Bende hep sizli felan konusuyorum. Kendisi bana yavrum die hep hitap etti. Aileler tanistiktan sora artik bana anne de alis . Anne diceksin artik dedi :)

Ben sizli hitap etmiyorum en baştan beri teyze diyorum ama hiç telefonla konuşmadık, yüzyüze de görüşmedik, hep faceten konuşuyoruz. Bana canım falan diyor öptümmm diyor :P O bayağı samimi de ben çok samimi olamıyorum.

Kızlar aileler işin içine girdikten sonra herşey 10kat daha zorlaşıyomuş. Düğüne az kaldı onunda stresi var. Çok alınganım zaten. Bilmiyorum hiç iyi değilim. 1saattir ağlıyorum. Nişanlım da farkında sen üzülme ağlama ben her şeyi senin istediğin gibi yapacam diyo. Ama yinede benim can skıntım geçmiyo

Koptum yaa :KK70: Ben benimkine X teyze diyorum hep.. Uzun bir süre de böyle hitap edeceğim, anne demeye alışmak çok zor olacak. Ya ben aslında şu kayınvalideye anne deme olayına karşıyım, benim bir tanecik annem var, başkasına anne demek istemiyorum.
Benim kayınbabamda bana abla diyo :) evet insan ihanet etmiş gibi düşünüyo. Annem anne de diyince dedim ama yine annemlerin yanlarında söyleyemedim :)

Kızlar aileler işin içine girdikten sonra herşey 10kat daha zorlaşıyomuş. Düğüne az kaldı onunda stresi var. Çok alınganım zaten. Bilmiyorum hiç iyi değilim. 1saattir ağlıyorum. Nişanlım da farkında sen üzülme ağlama ben her şeyi senin istediğin gibi yapacam diyo. Ama yinede benim can skıntım geçmiyo

Az kaldı canım sabret, şu an en zor dönemdesin. Birkaç ay sonra çok mutlu olacaksın inşallah..

Bence 1 numara canım
Kızlar bugün düğün için aşağıdaki gibi çerçeveli kolye alcam. Şimdiden alıyoruz aradan çıksın die altın düşmüşken. Sizce nasıl bi modelde alsam?
pr_01_175633_min.jpg
kucuk-ce5e69f98b.jpg

Back
X