2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar herkese gunaydin:KK49:

@Tikkabilla canim cok uzuldum kararina. Ama anliyorum da cunku aynisini ben yapmistim 2013gelinleri topiginde. Senin icin boylesi iyi olacaksa boyle olsun. Ama seni seviyoruz gelirsin insallah yine:KK50:

@tubb Canim cok guzel dusunmussunuz bence. Askerlik gercekten sıkınti. Hatta 2gun once ruyamda sevdicegim askere gitmisti, bende simdi napicam diyorum, mesaj aticam cevap gelmicek konusamicaz, cok kotuydu:eek:
Evet canim evliyken o yatakta onsuz uyumak istemiyorum hem dedigim gibi birikim yapma imkanimiz olacak evimizi alabilecegiz :)

Canım benim iyiyim sen nasılsın :)
Hayır canım farklı bişi "ORYA" :KK16:
Tamam canimm tahmindi benimkisi :))
günaydınn gelinciklerr :)
Gunaydin canimm nasilsin

:) ama boğazımı da tutamıyorum ki:KK43:
Diyetisyen ne dedi peki canm ne verdi?

Evet canim evliyken o yatakta onsuz uyumak istemiyorum hem dedigim gibi birikim yapma imkanimiz olacak evimizi alabilecegiz :)

Tamam canimm tahmindi benimkisi :))

Gunaydin canimm nasilsin

Diyetisyen ne dedi peki canm ne verdi?
Canım diyetisyene gitmedim. Kendimi biliyorum o yüzden gitmedim tatlım.

Bence faydasini gorursn ben diyetisyene gittim giderken piskolojk olarak yemiyosn yarin kontrolum var ayip olmasn diye:KK70:
Canm benim kendimi kontrol etmmem lazım. Diyetisyen boş çünkü bana:) o bana yeme derse ben daha çok yerim :)

kızlar ankastre set alcakmısınız?
alcaksanız ankastrenin dışında mikrodalga fırın filan alcak mısınız :)

Canım karaca pierre cardin hep 2000 civarı ama
Canım pıerre cardin hiç görmedim burda oldugunu bılmıyodum arastrmadım arastırsam vardır belkı. Karacada hep 2600 civarı falan o yüzden begendgımı almak mantıklı gelmıstı henuz almadım ama senin dediklerinide arastırırm bi düğüne yakın almayı düşünüyorum onu. Beğendiğimin resmini gönderiyim bak :)

Biz kirada olacağımız için, ona göre bakacaz evi..Ankastresi olan evler tercihimiz :)
Aynen beimde ankastre olan eler tercihim ev ararken öyle gelirse almıcam öyle denk gelmezsede arçeliğin ankastre görünümlü set üst ocağı var ocak fırın mikrodalga 1200 tl demişlerdi onları alıcam illaki ankastre istiyosan ve kiradaysan bence bi bak sende öyle tercih edebilirsin canım ankastreden hiç bi farkı yok :)

Back
X