2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Maşallah kuzu birşey kalmamış yaaa:nazar: Büyük'leri halletmişsin gerisi Çorap söküğü gibi gelir :KK66:
valla kuzum artık onun rahatlığı oluştu bende :)
5 taş sevdasına düştün kalan çeyizlerin üstüne düşmüyon artık dimi:)
ayy sorma renklerini parlaklık derecelerini kesimlerini karatlarını herşeyylerini ögrendimm o taşlar benim olcak:KK70:

Bende elma kolyeye sardım bugün hemde ne kadar biliyomusun 890 tl :)ama karat ını falan bilmiyorum ama görünüş olarak çok güzeller :)

var varr olmaz mı mesela ben:KK19:
Ben istanbuldayım avrupa yakası bıldıgın guzel yer varmı :( ya en son benım arkadas evlendı 1.500 aldılar kızıda rezıl ettıler kına ekıbı dedıgın kuser trıbe gırermı veya damadı sureklı sömürmeye calıstılar kız mahcup oldu cunku sonucta parasını odedı ama ac gozluluk yaptılar suan nereye bakıcam hıc fıkrım yok:(

Ben düşünmüştüm hatta gittim görüştüm ama onların vaad ettiği şeyi ben 4 kat ucua halledebilceğim için yaptırmamaya karar verdim çünkü senin benim yapamıcagım seyler değil :)
Aynen bende cok arastırıyorum bugun bı arkadasımla görüştüm oda senın dedıgını dedı :KK54: Kına organızasyonunu guzel bulamazsan bız yaparız kızlarla sakıra kemerı magnetler konusma balonları keseler degısık kına kutusu kompetı vs vs eger adam gıbı yer bulamazsam gıdıcem emınönune atıcam kendımı artık o dukkan senın bu dukkan benım :KK49:

Aynen bende cok arastırıyorum bugun bı arkadasımla görüştüm oda senın dedıgını dedı :KK54: Kına organızasyonunu guzel bulamazsan bız yaparız kızlarla sakıra kemerı magnetler konusma balonları keseler degısık kına kutusu kompetı vs vs eger adam gıbı yer bulamazsam gıdıcem emınönune atıcam kendımı artık o dukkan senın bu dukkan benım :KK49:
Emin ol çok daha ucuza mal edersin ve içine sinerek olmuş olur hepsi :)

Bende elma kolyeye sardım bugün hemde ne kadar biliyomusun 890 tl :)ama karat ını falan bilmiyorum ama görünüş olarak çok güzeller :)
elma kolye mi ilk kez duydum nasıl bişey ki :)
Ben istanbuldayım avrupa yakası bıldıgın guzel yer varmı :KK43: ya en son benım arkadas evlendı 1.500 aldılar kızıda rezıl ettıler kına ekıbı dedıgın kuser trıbe gırermı veya damadı sureklı sömürmeye calıstılar kız mahcup oldu cunku sonucta parasını odedı ama ac gozluluk yaptılar suan nereye bakıcam hıc fıkrım yok:KK43:

aynı şeyi bende düşünüyorum aslında kararsızım süslemeler detaylar bizim elimizden çıkar çokta güzel yaparız ama kızlar kına yakma gelinin giriş kısmı filan var ya o beni çok fazla cezbediyo :)

elma kolye mi ilk kez duydum nasıl bişey ki :)

aynı şeyi bende düşünüyorum aslında kararsızım süslemeler detaylar bizim elimizden çıkar çokta güzel yaparız ama kızlar kına yakma gelinin giriş kısmı filan var ya o beni çok fazla cezbediyo :)
Elmas canım ya :) Ah şu benim eksik yazışlarım hep başka şey cıkıyo yazdıgımdan :D:D

Alasını yaparız canım organizasyonun yaptığının valla burda herkesden ayrı bi fikir çıkıyo sonuçta şahsen ben evde yapıcam sadece kadınlara olucak ve kuzenımle butun detayları halledicez kısmetse :)

Elmas canım ya :) Ah şu benim eksik yazışlarım hep başka şey cıkıyo yazdıgımdan :D:D

Alasını yaparız canım organizasyonun yaptığının valla burda herkesden ayrı bi fikir çıkıyo sonuçta şahsen ben evde yapıcam sadece kadınlara olucak ve kuzenımle butun detayları halledicez kısmetse :)
ayyyy elma diye arattım :KK70:

evde olursa organizasyon firmasına gerek bile yok kız ben gelir sana yardım edersim en güzelinide yaparım valla :)
eee kaç kişi olmayı planlıyosunuz ki :)

@greenandblue Maşallahhh gelinliklere bakılmaya başlanmış hemde bensizz :KK12::p Bu arada en iyisi diktirmek zaten beğensen bile bir modeli cuk diye üstüne oturmaz içine sinmez diktirmek en güzeli :KK66: ablamda bir mankende beğenmişti gelinliğini giydi tam oldu herşeyi ama kadın biz yinede dikelim üzerine göre dedi :)
Tombuldut Tombuldut Hoşgeldin aramıza halime ,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :KK66:
@CHRKSSNGHN En güzel canım bende set sevmem hiç.. Banada söz bileziği taktı annem(kayınvalidem) ama çok güzel bilezik dediğim aynı @serp07 nin gösterdiği türden kelepçeli bileklik ben çok beğendim nerden aldıklarını bilmiyorum doğrusu hiçte sormadım merak etmediğim için :) Akşam eve gidince çekerim resmini gösteririm aynısını nerde bulursun,beğenir misin bilmem ama en azından fikir olur :KK66:
math27 math27 Ben senden çok heyecanlıyım kız senin için :KK70:
Benim halim ne olcak ya;) korkuyorum kendimden :)

Back
X