- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Onlarıda hallederde o şimdi beş taş peşinde benimde aklıma soktu tabiki :)Maşallah kuzu birşey kalmamış yaaaBüyük'leri halletmişsin gerisi Çorap söküğü gibi gelir
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlarıda hallederde o şimdi beş taş peşinde benimde aklıma soktu tabiki :)Maşallah kuzu birşey kalmamış yaaaBüyük'leri halletmişsin gerisi Çorap söküğü gibi gelir
![]()
valla kuzum artık onun rahatlığı oluştu bende :)Maşallah kuzu birşey kalmamış yaaaBüyük'leri halletmişsin gerisi Çorap söküğü gibi gelir
![]()
ayy sorma renklerini parlaklık derecelerini kesimlerini karatlarını herşeyylerini ögrendimm o taşlar benim olcak5 taş sevdasına düştün kalan çeyizlerin üstüne düşmüyon artık dimi:)
Ben istanbuldayım avrupa yakası bıldıgın guzel yer varmıvar varr olmaz mı mesela ben![]()
Senin bıldıgın guzel ve uygun bı yer varmı ıstanbulda
Aynen bende cok arastırıyorum bugun bı arkadasımla görüştüm oda senın dedıgını dedıBen düşünmüştüm hatta gittim görüştüm ama onların vaad ettiği şeyi ben 4 kat ucua halledebilceğim için yaptırmamaya karar verdim çünkü senin benim yapamıcagım seyler değil :)
Emin ol çok daha ucuza mal edersin ve içine sinerek olmuş olur hepsi :)Aynen bende cok arastırıyorum bugun bı arkadasımla görüştüm oda senın dedıgını dedıKına organızasyonunu guzel bulamazsan bız yaparız kızlarla sakıra kemerı magnetler konusma balonları keseler degısık kına kutusu kompetı vs vs eger adam gıbı yer bulamazsam gıdıcem emınönune atıcam kendımı artık o dukkan senın bu dukkan benım
![]()
İnşaallah ya zaten en kötü yer bıle 2binden aşşa yapmıyo bakalım artık kısmette ne varsaEmin ol çok daha ucuza mal edersin ve içine sinerek olmuş olur hepsi :)
Kadın erkek karışıkmı düşünüyosun canım sen mekanmı tutcaksın evdemı yoksa ?İnşaallah ya zaten en kötü yer bıle 2binden aşşa yapmıyo bakalım artık kısmette ne varsa![]()
elma kolye mi ilk kez duydum nasıl bişey ki :)Bende elma kolyeye sardım bugün hemde ne kadar biliyomusun 890 tl :)ama karat ını falan bilmiyorum ama görünüş olarak çok güzeller :)
Ben istanbuldayım avrupa yakası bıldıgın guzel yer varmıya en son benım arkadas evlendı 1.500 aldılar kızıda rezıl ettıler kına ekıbı dedıgın kuser trıbe gırermı veya damadı sureklı sömürmeye calıstılar kız mahcup oldu cunku sonucta parasını odedı ama ac gozluluk yaptılar suan nereye bakıcam hıc fıkrım yok
![]()
aynı şeyi bende düşünüyorum aslında kararsızım süslemeler detaylar bizim elimizden çıkar çokta güzel yaparız ama kızlar kına yakma gelinin giriş kısmı filan var ya o beni çok fazla cezbediyo :)Aynen bende cok arastırıyorum bugun bı arkadasımla görüştüm oda senın dedıgını dedıKına organızasyonunu guzel bulamazsan bız yaparız kızlarla sakıra kemerı magnetler konusma balonları keseler degısık kına kutusu kompetı vs vs eger adam gıbı yer bulamazsam gıdıcem emınönune atıcam kendımı artık o dukkan senın bu dukkan benım
![]()
Elmas canım ya :) Ah şu benim eksik yazışlarım hep başka şey cıkıyo yazdıgımdanelma kolye mi ilk kez duydum nasıl bişey ki :)
aynı şeyi bende düşünüyorum aslında kararsızım süslemeler detaylar bizim elimizden çıkar çokta güzel yaparız ama kızlar kına yakma gelinin giriş kısmı filan var ya o beni çok fazla cezbediyo :)
ayyyy elma diye arattımElmas canım ya :) Ah şu benim eksik yazışlarım hep başka şey cıkıyo yazdıgımdan
Alasını yaparız canım organizasyonun yaptığının valla burda herkesden ayrı bi fikir çıkıyo sonuçta şahsen ben evde yapıcam sadece kadınlara olucak ve kuzenımle butun detayları halledicez kısmetse :)
Benim halim ne olcak ya@greenandblue Maşallahhh gelinliklere bakılmaya başlanmış hemde bensizzBu arada en iyisi diktirmek zaten beğensen bile bir modeli cuk diye üstüne oturmaz içine sinmez diktirmek en güzeli
ablamda bir mankende beğenmişti gelinliğini giydi tam oldu herşeyi ama kadın biz yinede dikelim üzerine göre dedi :)
Tombuldut Hoşgeldin aramıza halime ,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
@CHRKSSNGHN En güzel canım bende set sevmem hiç.. Banada söz bileziği taktı annem(kayınvalidem) ama çok güzel bilezik dediğim aynı @serp07 nin gösterdiği türden kelepçeli bileklik ben çok beğendim nerden aldıklarını bilmiyorum doğrusu hiçte sormadım merak etmediğim için :) Akşam eve gidince çekerim resmini gösteririm aynısını nerde bulursun,beğenir misin bilmem ama en azından fikir olur
math27 Ben senden çok heyecanlıyım kız senin için
![]()
valla senin şu rahatlığın beni öldürcek benim evlenmeme 2 ay kalsa ohoooBenim halim ne olcak yakorkuyorum kendimden :)
Kuzu vaktim yok ki heyecanlanmaya:) ama evimi gelin evi gibi düzeltmeye başladım :))valla senin şu rahatlığın beni öldürcek benim evlenmeme 2 ay kalsa ohooo![]()
inşallahh çok mutlu olursunuz canım yaa :)Kuzu vaktim yok ki heyecanlanmaya:) ama evimi gelin evi gibi düzeltmeye başladım :))
Balayı valizimi hazırlıyorum yavaştan :)inşallahh çok mutlu olursunuz canım yaa :)
eee bi yerden başlamak lazım :)
neler koyuyosun valize bize tecrübe lazımBalayı valizimi hazırlıyorum yavaştan :)
Canım tatilde giycem kıyafetlerim ayakkabı çantam :) pijema takımı iç çamaşırı gecelik falan tam netleştirmedim daha :) sizede söylerim netleşirse:)neler koyuyosun valize bize tecrübe lazım![]()