2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben fiyonktan çok hoşlanmıyorum canım ama yinede sen bilirsin :)
İnşallah çok daha güzel olucak canımm :) Bence fiyonk yaptırma arkasına böyle çok güzel ve ağır duruyor çok hoş ama içinde kalmasın istersen sen bilirsin karar senin :KK66:

ben fiyonktan çok hoşlanmıyorum canım ama yinede sen bilirsin :)

Oyle cok hevesim felan yok acaba daha hosmu olur diye dusundumde sizede sorayim dedim :) ozmn fiyonk yaptirmiyorm :)

Kızlar provadan resim cektim nasıl oluyor nisanlıgım :)

141779721295217
Sen giydiken sonra bende giyeyim ya çok şeker :KK19: sende çok tatlıymışsın:KK33:

kendimi begendiğim zaman
valla korkudan tartıya çıkmadım ne zaman göbek giderse o zaman tartıya çıkcam:KK70:
Bende de göbek var çok değil ama rahatsız ediyor beni ayva göbek tarzından :)
ah ah ben incecik göbeksiz kızdım sevgilim sağ olsun yedirdi yedirdi bu hale geldim birazda toto(ay hiç sevmem bu kelimeyi de neyse ) var :)
Bende kıstım biraz yemeğimi ama spor şart :)

Ben sıcak pek sevmıyorum ya :KK43: heryer yapıs yapıs üstelik kına ıstanbul dugun maras nıkah bayburt foto cekımı kapodokya (kesın degl henz) e balayı fılan derken memleketın bütün illerini dolasıcam yaa hemde o sıcakta :mad:
Hahahahha koptummmmkıyamam kuzum sana yaa harbiden türkiyeyi dolaşıcaksın :KK70: çok güzel macera olur size ama çokta yorulursunuz sizin balayının dinlendirici olması lazım canım sakın ola ki geziye yönelik bi balayı düşünmeyin perişan olursunuz

günaydın güzel gelincikler ben artık diyete girdim yani tam olarak diyette değil abur cubur hamur işi şeker artık hayatımda yok....
bugün aynaya baktımda grüntümden çok hoşlanmadımm vee kısmet olursa bi kaç ay sonra nişanım var :KK43:
bu şekilde olmaz :KK43:
bu sabah başladım beyaz peynir yumurta 4 zeytin ve şekersizz çay...
kalktığımdan beri 1 litre su içtim
20 mekik çektim
umarım işe yarar :KK43:
Hayırlı olsun canım yarar yarar mekiğe önem ver dediğin gibi kalorili yiyeceklerden de uzak dur ister istemez verirsin he bide suyu unuttum Hoppa

Bende de göbek var çok değil ama rahatsız ediyor beni ayva göbek tarzından :)
ah ah ben incecik göbeksiz kızdım sevgilim sağ olsun yedirdi yedirdi bu hale geldim birazda toto(ay hiç sevmem bu kelimeyi de neyse ) var :)
Bende kıstım biraz yemeğimi ama spor şart :)
bugün 2 litreye yakın su içtim
40 mekik çektim
vee hiç ekmek yemedim :)

Hayırlı olsun canım yarar yarar mekiğe önem ver dediğin gibi kalorili yiyeceklerden de uzak dur ister istemez verirsin he bide suyu unuttum Hoppa
ayyy baya tosun paşa gibi dolanıyomuş ortalıkta
kendime dedim ki mutlu ya yemeye devam eder istediğin kıyafeti giyemezsin yada azcık ye istediğini giy:KK54:
bugün hiç ekmek yemedim
bi paket etiform yedim :KK30:
2 litreye yakın su içtim:KK57:
40 mekik çektim:KK22:

ya bizim sitede oldu komşu oluyor kendileri birde polis . 2 sene den beri her görüyo selam veriyor tamm toplum ortamı die merhaba diyoruz ama sorasında nbr nasılsı görüşemiyoruz gibi şeyler diyordu bi zaman sora bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştım ama kendisinin yüzüne söylemedim. İyi niyetlemi kötü niyetlemi anlayamadım. 1 Sene önce felanda markette karşılaşmıştık ozmnda görmemezlikten geldim başka reyondaydım yanıma geldi nbr nasılsın neler yapıyorsun gibi o akşam eve gittiğimde anneme dedim bu adam böyle böyle rahatsız oluyorum onlarda iyi niyetlidir felan deyip kapanmıştı. Geçende yine işten eve geliyorum siteden içeri girerken o şahısta aracıyla geldi kapının önüne çekti bende görmezden gelerek direk kapıya geçtim kapıyı açarken seslendi nbr nasılsın die bende nezaketen teşekkür ederim siz nasılsınız o sırada aracından poşetleri çıkartıp kapıya doğru geliyordu bizim dış kapı biraz ağır bende kapıyı açtım arkamdan geldiğini farkettiğim için yüzüne kapanmasın die 1-2 sn tuttum kapıyı ve ben 1. katta şahıs 5. katta oturuyor. merdivenlerin orda ben konuşmayı uzatmamak için iyi akşamlar deyip merdivene adım attım tam o anda kolumdan çekiştirdi bi an şaşırdım ne oluyor die sora bana sen kapıyı açtın bende asansörn kapısını açıyorum asansörle çıkalım dedi bende ne gerek avr zaten 1. katta oturuyorum dedim oda olsun gel gel dedi bi anlık boşluğuma geldi aslında sırf onla daha konuşmayayım die nasılsa 1. katta hemen inecem die bindim. Tabi biner binmez çok konuşmasın die önüme baktım ve o sıra kendisi düğmelere bastığı için benim içinde basar die düşündüm meğersem basmamış asansörde ne var ne yok gibi şeyler dedi bende ne olsun işte iş güç havalarda soğuk şahıs o anda eliyle yüzüme dokunup üşüdünmü dedi. Ben kıpkırmızı oldum ve şok. Bİan gözüm düğmelere gitti ve 1. katı geçtiğimiz farkettim tabi şahsın soruları devam ediyor görüşemiyoruz görüşelim konuşalım sanki kırk yıllık dostum. Tabi ben sırayla 2-3 basmaya başladım düğmelere korku içerisinde .2. katıda durmadan geçti asansör 3. geldi duracağı sıra bana eliyle sus işareti yaparak inme poşetlerimi bırakıp geliyim konuşalım demezmi direk kapıyı açar açmaz eve koştum aileme anlattım durumu sonrası işte 2 aile birbirmize girdik karısı bizim evde adam şahsa saldırdı felan 2side polis . Ama karakolda farklı ifade verdiler durumlar böyle işte bu yüzden sinirlerim çok bozuk :KK43:
Ayyyy çok kötü yaa geçmiş olsun diyim canım keşke adamı dinlemeyip merdivenle çıksaydın salağa bak ne hakla dokunur sana................. Kuzu ayıp olmasın diye bişey yok sakın tanımadığın erkeklerden çekinme onun sennle konuşmaya utanması lazım asansörü sana bırakıp merdivenden çıkması lazım yada asansöre binince seni beklememesi lazım ısrara falan takılma bi daha sakın karşı cinse ısrar edilmez adam ediyorsa malesef niyeti kötüdür de ne derse desin uzaklaş boşver yaa ayıp olmasın diye bişey yok bi daha sakınnnn

Kızlar en ıyısını sanırım ben yaptım :KK62: Yolda yürürken adamın biri koskoca yolda üstüme üstüme yürümeye basladı ılerden. Tam yanyana geldık amacı zaten dokunmak belli.kendımı hemen yana attım ve elimde sert bi cantam vardı döndüm adamın ensesıne kafasına gecırdım bıde laf sayfım ama adam bikere dönüpte neden vurdun bıle demedı ya:KK57: Bıde kalabalıga guvendım ıssız yer olsa ses edemezdım o derece. Ama iyi yapıstırdım:KK11:
Harikasın yaaaa :KK70:

ayyy baya tosun paşa gibi dolanıyomuş ortalıkta
kendime dedim ki mutlu ya yemeye devam eder istediğin kıyafeti giyemezsin yada azcık ye istediğini giy:KK54:
bugün hiç ekmek yemedim
bi paket etiform yedim :KK30:
2 litreye yakın su içtim:KK57:
40 mekik çektim:KK22:
İyi yaptın canım bencede en az 2 lt iç ennn azzzzzz. Hedefin kaç kg olmak canım?

Back
X