2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaaiiiyyy bayıldım oyshooo cokkk tatlııı yaaa yumusacık ama pıyasaya göre bıra tuzlu kaca aldın kuzum, valızlerınde fıyatını merak edıyorum bende alcam cunku bohca ıcın:KK53: Çamasırlarda güzel.zaten önemli bi detay :)) ben bayaa kozmetık parfum bakım urunu camasır pıjama gunluk bluz esofman tsort hırka stokluyorm ama eksıgım cok :) genel ceyız lıstem bıtsın en sona kişisel ürünleri alıcam
Kuzu oysho cidden pahalı tam olarak 99 tlye aldık ama hem süper sıcak tutar hemde uzun vadede aynı hesaba geliyor diye aldık en çokta benim kendisine bayılmam sayesinde :p valizlere gelirsek acaip tatlı pembeli mavili valizler var onlara içim gitti niyetimde onlardı ama markaları bilindik değil onların eminim ki sağlamlardır ama polo kalitesi yoktu tabi neyse sıkı pazarlıkla onların tanesini 120-150 arası bulursun ama benim ki markalı olunca yine sıkı pazarlıkla tanesini 180e aldık ama nasıl pazarlık yaptık çünkü parekende satış fiyatı 280 tl adama 180e düşürttük yani he bu arada piyasada baya çakması var dikkat et :KK20:

evet cnm benim sana resim felan yollarım bildimiz taç degil ama degişik seyler yap cnm ve bu sene moda kokulu sabunlar var ben düğünde dagıtacam ama olsun sende kınada felan dagıta bilirsın tatlım
Ay bana iyi fıkırler verdın bak sımdı;) resım ısterım meral ettım aldıkca atarsın bana fıkır olur:)

Kızlar bohça için pijama takımı alıcaz yarın hani markalar var ben tamamen unutttum bi ay ıldız var bi polo var sanırım polodan aldırım oysho süper ama daha fazla aldrtmayım ordan kuzuma yazık (yerim ben onu:KK8:) bir de çanta-ayakkabı-eşarp üçlüsü oluyor ya o şekilde bir set almak istiyorum ama çanta markalarını bilmiyorum pek ilgim yok neler var kızlar yaa ??? o_O

Kuzu oysho cidden pahalı tam olarak 99 tlye aldık ama hem süper sıcak tutar hemde uzun vadede aynı hesaba geliyor diye aldık en çokta benim kendisine bayılmam sayesinde :p valizlere gelirsek acaip tatlı pembeli mavili valizler var onlara içim gitti niyetimde onlardı ama markaları bilindik değil onların eminim ki sağlamlardır ama polo kalitesi yoktu tabi neyse sıkı pazarlıkla onların tanesini 120-150 arası bulursun ama benim ki markalı olunca yine sıkı pazarlıkla tanesini 180e aldık ama nasıl pazarlık yaptık çünkü parekende satış fiyatı 280 tl adama 180e düşürttük yani he bu arada piyasada baya çakması var dikkat et :KK20:
Cok ıyı almıssın kuzum bende oyshdan bı takım alıcam böle pamuklu yumusak gervekten kalıteli. Valıze gelıncede inş keklemezler benı:) servıs takımlarına gelınce ben bu model fuşya istiyorum gördünmü hiç emınonunde

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 42
Cok ıyı almıssın kuzum bende oyshdan bı takım alıcam böle pamuklu yumusak gervekten kalıteli. Valıze gelıncede inş keklemezler benı:) servıs takımlarına gelınce ben bu model fuşya istiyorum gördünmü hiç emınonunde
Keçeyse eğer gördüm canım her yerde var mısır çarşısında :KK69:

ay cnm tabi atrım kusum ben hata gelin ciçekim bile aldım ama gelinlik yok daha alklımda ya offf
Bişey diyimmi bence hıc stres yapma nekadar stres yaparsan okadar aksi gidiyo işler illakı gönlünene sinen gelınlıgı gıyersın:)

Hosgeldın hayırdır canım noldu
Hoşgeldin canımm hayırdır neyin var ne oldu?
Hoşgeldin canım inşirah suresini oku rahatlarsın biraz bir de olumlu güzel şeyler düşün kafanı dağıt Hoppa
hosgeldin cnm hayrdır cnm ne sıktı canın tatlım
Ya aslında bi sebebi yoktu kızlar. İç skntısı gibi bişe. Ama şimdi nişanlıma canım skıldı :( tam uzandım yatağıma. Anahtar sesi duydum gibi oldu. Nişanlımda da anahtarı var. O geldi sandım ama çıkmaya da korktum. Aradım baktım o değil anlattım durumu. Çık bak bakalım diyo. Evde birş olsa da bana bişe yapsa yetişecek sanki. Dedim çıkamam korkarım diye. Kapıyı kitle yat diyo. Ben bide yattığım odanında kapısını kitlerim onuda biliyo.şimdi bide üstüne o sinirimi bozdu.

Ya aslında bi sebebi yoktu kızlar. İç skntısı gibi bişe. Ama şimdi nişanlıma canım skıldı :KK43: tam uzandım yatağıma. Anahtar sesi duydum gibi oldu. Nişanlımda da anahtarı var. O geldi sandım ama çıkmaya da korktum. Aradım baktım o değil anlattım durumu. Çık bak bakalım diyo. Evde birş olsa da bana bişe yapsa yetişecek sanki. Dedim çıkamam korkarım diye. Kapıyı kitle yat diyo. Ben bide yattığım odanında kapısını kitlerim onuda biliyo.şimdi bide üstüne o sinirimi bozdu.
Hala duyuyor musun sesler çıktın mı odandan? o_O

Back
X