2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bohça için pijama takımı alıcaz yarın hani markalar var ben tamamen unutttum bi ay ıldız var bi polo var sanırım polodan aldırım oysho süper ama daha fazla aldrtmayım ordan kuzuma yazık (yerim ben onu:KK8:) bir de çanta-ayakkabı-eşarp üçlüsü oluyor ya o şekilde bir set almak istiyorum ama çanta markalarını bilmiyorum pek ilgim yok neler var kızlar yaa ??? o_O
Neden set seklınde alıyosun canım bence ayrıda olusturabılırsın gayet güzel olur pijama takımı daginın cok güzel arkdsm ceyızıne aldı. Esarpta git akerden bak cok güzel oluyo ayakkabı da zaten bir sürü cesıt marka var cantaya gelince orjınal markalar pahalı oluyo yanı ınternetten bak ama bence markaya pek takılma kalıtesıne bak

Yok canım üst kattan geliyodur. Geçti çünkü bi anlık bi korkuydu o
Tamam kuzu dikkat et senin yerinde olsam bende sinirlenirdim nişanlıma insan biraz merak etmesini telaş yapmasını izliyor yada gelmeye çalışması gerekiyordu dikkat et demese etmeyeceksin sanki

Neden set seklınde alıyosun canım bence ayrıda olusturabılırsın gayet güzel olur pijama takımı daginın cok güzel arkdsm ceyızıne aldı. Esarpta git akerden bak cok güzel oluyo ayakkabı da zaten bir sürü cesıt marka var cantaya gelince orjınal markalar pahalı oluyo yanı ınternetten bak ama bence markaya pek takılma kalıtesıne bak
Kuzu set olunca desen aynı oluyor ondan dedim yoksa set şart değil tabi ki çantalardan hiç anlamıyrum o yüzden bilemiyorum ki fiyatları nedir pahalısı kaçtan başlar falan

Tamam kuzu dikkat et senin yerinde olsam bende sinirlenirdim nişanlıma insan biraz merak etmesini telaş yapmasını izliyor yada gelmeye çalışması gerekiyordu dikkat et demese etmeyeceksin sanki
Ya ben tavrına sinir oldum. Hemen yan apartmanda bide uzakta değil. Ya kızlar böyle değildi çok değişti nişandan sonra ne yapcam ben ya:(

Ya aslında bi sebebi yoktu kızlar. İç skntısı gibi bişe. Ama şimdi nişanlıma canım skıldı :KK43: tam uzandım yatağıma. Anahtar sesi duydum gibi oldu. Nişanlımda da anahtarı var. O geldi sandım ama çıkmaya da korktum. Aradım baktım o değil anlattım durumu. Çık bak bakalım diyo. Evde birş olsa da bana bişe yapsa yetişecek sanki. Dedim çıkamam korkarım diye. Kapıyı kitle yat diyo. Ben bide yattığım odanında kapısını kitlerim onuda biliyo.şimdi bide üstüne o sinirimi bozdu.
Sessızlık oldugu ıcın en ufak tıkırtı dıkkatını ceker korkma kapını camını kıtle Allahın ıznıyle bıseycık olmaz

Neyse benim o öküze sinirimi unutayım şimdilik yarın burnundan fazlasıyla getircem zaten.
buda benim gelin çiçeğim :)

Eklentiler

• 20141126_120159.webp
    20141126_120159.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 56
Ya ben tavrına sinir oldum. Hemen yan apartmanda bide uzakta değil. Ya kızlar böyle değildi çok değişti nişandan sonra ne yapcam ben ya:KK43:
Sana öyle gelıyo olabılırmı belkı sen korktugun ıcın sana öyle geldıgını dusunmustur:( oyuzden öyle tepkı vermıstır. Bırde bız kızların genel bı durumu bu hanı nısanlanınca yada evlenınce degsırımı korkusu.hemen teşhis koyma nısanlına kenınıde uzme:(

Sana öyle gelıyo olabılırmı belkı sen korktugun ıcın sana öyle geldıgını dusunmustur:KK43: oyuzden öyle tepkı vermıstır. Bırde bız kızların genel bı durumu bu hanı nısanlanınca yada evlenınce degsırımı korkusu.hemen teşhis koyma nısanlına kenınıde uzme:KK43:
Yok canm tek bu konu değil. Birden fazla durum var bunu ispatlayan

Kuzu set olunca desen aynı oluyor ondan dedim yoksa set şart değil tabi ki çantalardan hiç anlamıyrum o yüzden bilemiyorum ki fiyatları nedir pahalısı kaçtan başlar falan
Valla ben söz alısverısımde 120 liraydı galıba tam hatrlamıyorum bı canta aldım gayette guzel her fıyata uygun var sen kalıte ve model sec gerısı gelır

o ağızları torba gibi büzesim var da..
Kızlar biliyorsunuz bugün eminönüne gitmiştik annemle bohça için valizleri aldık 2 adet, pierre cardinden beğendiğim bi takım var gecelik sabahlık ve iç çamaşırı onları da aldım fotolarını yüklüyorum bir de 8 tlye çok tatlı bi amerikan servisi aldım 10 adet var içinde kaliteli bişey değil zaten çokta ucuz ama yırtılana kadar kullanırım dedim Hoppa
Eki Görüntüle 1326765
Eki Görüntüle 1326769
Kızlar resimde net değil gibi koyu lacivert ve kırmızı u.s.polodan aldık marka düşünmüyordum ama süper valizler yaa görünce farkı anlıyorsunuz cidden aynısı birbirinin renkleri dışında :D

Eki Görüntüle 1326770
Bunda da iç çamaşırım siyah tabi ki kutuda ki resme aldanmayın :KK49:
Eki Görüntüle 1326771
Amerikan servisim (günlük) bir de 2 tane üzerinde adlarımızın yazdığı amerikan servisi yaptırıcam mutfak masasına sevdiceğimle benim için :KK68:

Eki Görüntüle 1326772
Bunu da 2 gün önce sevdiceğimle almıştım bu sabahlığa aşık olmuştum dokununca hemen aldırdım oyshodan kızlar mağazaya girin bi dokunun öyle yumuşak :KK68:

Çok beğendim çok güzel şeyler almışsın. o pierre cardin sabahlığında hala gözüm var alamadım :)) güzel gecelerde giy :))

Back
X