2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

cnm perden ne renk olcak sonra halıya uyun felan yapbilirsin yani daha dur cnm halı yok perde yok ortada kuşum güzel olcak ve sürekli bu ortüyü kullanyacaksın ki kusum baska seylerde orteceksin cnm
Evet tatlım artık halıyla perdeyı uydururm ay sevıyorum sızı ya rahatlatıyosunuz kızlar:KK19:

iyi geceeler kızlar :) yeni eve girebildim :) bi kahve içelim diye çıktık saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile:)
bide yarın günüm yoğun olcak sanırım program değişmiş :)görüşürüz yarın öpüldünüz:)

iyi geceeler kızlar :) yeni eve girebildim :) bi kahve içelim diye çıktık saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile:)
bide yarın günüm yoğun olcak sanırım program değişmiş :)görüşürüz yarın öpüldünüz:)
Tatlı yorgunluklarr :) iyi geceler canım sanada :KK15: Görüsürz

Kızlar biliyorsunuz bugün eminönüne gitmiştik annemle bohça için valizleri aldık 2 adet, pierre cardinden beğendiğim bi takım var gecelik sabahlık ve iç çamaşırı onları da aldım fotolarını yüklüyorum bir de 8 tlye çok tatlı bi amerikan servisi aldım 10 adet var içinde kaliteli bişey değil zaten çokta ucuz ama yırtılana kadar kullanırım dedim Hoppa
Eki Görüntüle 1326765
Eki Görüntüle 1326769
Kızlar resimde net değil gibi koyu lacivert ve kırmızı u.s.polodan aldık marka düşünmüyordum ama süper valizler yaa görünce farkı anlıyorsunuz cidden aynısı birbirinin renkleri dışında :D

Eki Görüntüle 1326770
Bunda da iç çamaşırım siyah tabi ki kutuda ki resme aldanmayın :KK49:
Eki Görüntüle 1326771
Amerikan servisim (günlük) bir de 2 tane üzerinde adlarımızın yazdığı amerikan servisi yaptırıcam mutfak masasına sevdiceğimle benim için

Eki Görüntüle 1326772
Bunu da 2 gün önce sevdiceğimle almıştım bu sabahlığa aşık olmuştum dokununca hemen aldırdım oyshodan kızlar mağazaya girin bi dokunun öyle yumuşak :KK68:
Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan:KK68:

Kızlar hepinize Günaydın..herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Dün aksama geçeyim hemen,saat 08:00 de geldi, bizimkiler çok sıcak davrandı, babam çok şaşırttı beni :KK66: Çay ve ikramlar derken saat 12 ye geliyordu gittiğinde..Olumsuz birsey olmadı çok şükür. Iki hafta sonra ailesini davet etti babam tanışmak için..sanırım ocak ta da nişan olacak kismetse. .benden haberler bunlar :KK68:Hoppa:KK68:
Ne kadar güzel canım ya mşallah çok mutlu oldum:KK73::KK36::KK37:

aynı durumdayımm senle canımmmm tükenmişlik sendromlarındayım :)
Kış gelince zor oluyo uyanmak :(
Programım kötü ya. Ben boş gün istemedim ama tam haftanın ortasına boş gün koymuşlar. Diğer günlerde full dolu :KK43:

Kış gelince zor oluyo uyanmak :KK43:
Programım kötü ya. Ben boş gün istemedim ama tam haftanın ortasına boş gün koymuşlar. Diğer günlerde full dolu :KK43:

Hımm kötü olmuş yaa bende ünideyken p.tesi salı okul vardı çarşamba yok perş. cuma devam haftasonuda staj o haftaiçi çok kötü oluyoduu
Sonra cumayı iptal ettiler haftaarası birleşti çok güzel olmuştu :) Değiştirilmesini istesen canım?

Hımm kötü olmuş yaa bende ünideyken p.tesi salı okul vardı çarşamba yok perş. cuma devam haftasonuda staj o haftaiçi çok kötü oluyoduu
Sonra cumayı iptal ettiler haftaarası birleşti çok güzel olmuştu :) Değiştirilmesini istesen canım?
Canım çok zor değiştrmeleri :( 32 öğretmn var onlarında değişmesi gerek :(

Kızlar Günaydın. .doktora gittim bu sabah.adet düzensizliği için. Ultrason ile baktı ve rahim duvarlarının kalın olduğunu söyledi eğer geçmez ise operasyon yapacakmis bu ne demek benim kafam çok karıştı moralim çok bozuk

Kızlar Günaydın. .doktora gittim bu sabah.adet düzensizliği için. Ultrason ile baktı ve rahim duvarlarının kalın olduğunu söyledi eğer geçmez ise operasyon yapacakmis bu ne demek benim kafam çok karıştı moralim çok bozuk

cnm günaydin gecmiş olsun tatlım merak etme korkulacak bir sey yoktur allah izni ile tatlım

Back
X