2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar biliyorsunuz bugün eminönüne gitmiştik annemle bohça için valizleri aldık 2 adet, pierre cardinden beğendiğim bi takım var gecelik sabahlık ve iç çamaşırı onları da aldım fotolarını yüklüyorum bir de 8 tlye çok tatlı bi amerikan servisi aldım 10 adet var içinde kaliteli bişey değil zaten çokta ucuz ama yırtılana kadar kullanırım dedim Hoppa
Eki Görüntüle 1326765
Eki Görüntüle 1326769
Kızlar resimde net değil gibi koyu lacivert ve kırmızı u.s.polodan aldık marka düşünmüyordum ama süper valizler yaa görünce farkı anlıyorsunuz cidden aynısı birbirinin renkleri dışında :D

Eki Görüntüle 1326770
Bunda da iç çamaşırım siyah tabi ki kutuda ki resme aldanmayın :KK49:
Eki Görüntüle 1326771
Amerikan servisim (günlük) bir de 2 tane üzerinde adlarımızın yazdığı amerikan servisi yaptırıcam mutfak masasına sevdiceğimle benim için :KK68:

Eki Görüntüle 1326772
Bunu da 2 gün önce sevdiceğimle almıştım bu sabahlığa aşık olmuştum dokununca hemen aldırdım oyshodan kızlar mağazaya girin bi dokunun öyle yumuşak :KK68:
Canim amerikan servislerini ben yapaym :)

Gunaydin kizlarr. Sabah sevgilimle disciye gittik onun 20ligi vardi ben de ayni saate randevu aldm dolgu yaptirdim. Ama sevdicegime kiyamam hic 20 lik berbat bisey :(

meraba kızlarr çoktandır yokumm nasılsınız bakalımmm:KK37::KK37:
bizi çok yalnız bırakıyosun gelincik :)

Tamam canım şimdi web sitesinden baktım cidden beğendim bir sürü modeli Hoppa peki nerelerde mağazası var foreverın?

marmarapark marmara forum starcity ve capacityde var diye biliyorum canım :)

Kızlar ben yatak örtümü atmıstım sizce pudramı daha ıyı olur kremmi yatak odasında. E mobılyam acık renk olacak krem yada beyaz yanı. Yatak örtüde krem alacaktım halılarda aynı sekılde bırtek perdedekı farbela renklı olacaktı. Mobılyada yatak baslıgında dolabında ınce detay olarak baska bı renk olurmu olmazmı bılmıyorumda sızce napsam lutfen fıkır verın ona göre alacagım :KK43:

ben günlük yatak örtüsünü ve fonları mobilyaları seçtikten sonra diktircem kuzum :)
ama sen yatak örtüsü krem yada pembe alsanda halı ve perdede uyum yakalarsın :)

Kızlar Günaydın. .doktora gittim bu sabah.adet düzensizliği için. Ultrason ile baktı ve rahim duvarlarının kalın olduğunu söyledi eğer geçmez ise operasyon yapacakmis bu ne demek benim kafam çok karıştı moralim çok bozuk
Canım bilmiyorum ama araştır bi inşallah bişe çıkmaz:(

Kızlar ben yatak örtümü atmıstım sizce pudramı daha ıyı olur kremmi yatak odasında. E mobılyam acık renk olacak krem yada beyaz yanı. Yatak örtüde krem alacaktım halılarda aynı sekılde bırtek perdedekı farbela renklı olacaktı. Mobılyada yatak baslıgında dolabında ınce detay olarak baska bı renk olurmu olmazmı bılmıyorumda sızce napsam lutfen fıkır verın ona göre alacagım :KK43:
Canımm krem her renge uyum sağlar skntı yapma o konuda

Kızlar Günaydın. .doktora gittim bu sabah.adet düzensizliği için. Ultrason ile baktı ve rahim duvarlarının kalın olduğunu söyledi eğer geçmez ise operasyon yapacakmis bu ne demek benim kafam çok karıştı moralim çok bozuk
çok geçmiş olsun canım inan daha önce hiç duymadım inşallah önemli bişey değildir:(

greenandblue greenandblue Canımm günaydın bende daha önce duymadım ama moralini bozma dr görmüş iyi ki iyi düşün görmeseydi daha mı iyiydi?Eğer operasyonluk bi durum olursa açıklarlar sana zaten bu kadar korkma oldu mu daha bişey olmadı ki sadece ne olduğunu söylemiş geçmezse yaparız demiş ilaç yada herhangi birşey verdi mi?Kendiliğinden mi kalınlığı gider dedi.

tv-unitesi-arkasi-tas4.jpg

kızlarrrr tv köşesine bunu karar verdik sizce nasıl? böyle taş görünümlü olcak 2 ince sütun ve arkalarında led ışık :)

çok geçmiş olsun canım inan daha önce hiç duymadım inşallah önemli bişey değildir:KK43:

greenandblue greenandblue Canımm günaydın bende daha önce duymadım ama moralini bozma dr görmüş iyi ki iyi düşün görmeseydi daha mı iyiydi?Eğer operasyonluk bi durum olursa açıklarlar sana zaten bu kadar korkma oldu mu daha bişey olmadı ki sadece ne olduğunu söylemiş geçmezse yaparız demiş ilaç yada herhangi birşey verdi mi?Kendiliğinden mi kalınlığı gider dedi.

Ben anlmadım ki som iki aydır adetlerim düzensizdi..zaten kendimi bildim bileli ağrılı olurum..Ultrosanla baktı, rahim iç zarında kalınlaşma var dedi..Normal de adetle birlikte atılıyormuş o tabaka..10 gün önce regli oldum zaten.Birde regli iken gidicem.

Ben anlmadım ki som iki aydır adetlerim düzensizdi..zaten kendimi bildim bileli ağrılı olurum..Ultrosanla baktı, rahim iç zarında kalınlaşma var dedi..Normal de adetle birlikte atılıyormuş o tabaka..10 gün önce regli oldum zaten.Birde regli iken gidicem.

Canımm benim telaş yapma kendine dediğin gibi bir de regl ilen git baksın dr. kendini sıkma sen Allahın izniyle birşey olmaz içini ferah tut :KK60:

cnm merak etme bir sey olmayacak kuşum düsünüp üzülme tatlım

kötü düşünüp ktüyü çağırma canım bi çok kadının başına gelmiştir mutlaka çok ciddi bişey olsa doktor aydınlatırdı bu konuda...
ay tatlım cok guzel harika tatlım güle güle kulan cnm hayrılı olsun cnm
çok begendik bunu ama gözüm hala başka fikirlerde :)

kötü düşünüp ktüyü çağırma canım bi çok kadının başına gelmiştir mutlaka çok ciddi bişey olsa doktor aydınlatırdı bu konuda...

çok begendik bunu ama gözüm hala başka fikirlerde :)

tamam cnm daha bak bakılm ne var ne yok ben de bakacam daha bunlara tatlım

Back
X