- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
iyiyim kuzum cumadan beri kendi çapımda diyetteyim ama kiç koluyum bilmiyorumGeldim geldim ecük kaynatalımSen nasılsın kuzum ?
kuzum ya sende bişi yoktu niye diyete girdin ?iyiyim kuzum cumadan beri kendi çapımda diyetteyim ama kiç koluyum bilmiyorum
sen nasılsın :)
artık var kuzum baya almıştım şu an kaçım bilmiyorum ama göbegim varkuzum ya sende bişi yoktu niye diyete girdin ?
Ah ne olsun , takılıyorum kk da orda burda
pof benimde göğüsüm yok popom yok , ayva göbüşüm var ve bacaklarım kalın .göğüsten ve popodan kilo alma yöntemi var mı kiartık var kuzum baya almıştım şu an kaçım bilmiyorum ama göbegim var
:)) valla çalısıyorum ben böyle çok sık görüşmüyoruz telefon tamam da öbür türlü ayda bir anca2 aylik nisanliyim ben. Siz kaynananizla filan ne kadar zamanda bi gorusuyosunuz ne sıklıkla gidiyosunuz
Nişandan beri ayda 2-3 kez belki daha fazla... neden sordun ki ?2 aylik nisanliyim ben. Siz kaynananizla filan ne kadar zamanda bi gorusuyosunuz ne sıklıkla gidiyosunuz
2 aylik nisanliyim ben. Siz kaynananizla filan ne kadar zamanda bi gorusuyosunuz ne sıklıkla gidiyosunuz
Vakit geçirmeyi seviyosan git tabi ama sık gittiğinde evlendikten sonrada aynı şeyi bekliceklerHimm bizde 3 kere filan görüştük onlar sık sık gidip gelmeyi seviyolar galiba az mi gorusuyoruz daha mi sık gitmeliyim diye dusundumçalışmıyorum su an onlar da çık çık gel diyolar
Himm bizde 3 kere filan görüştük onlar sık sık gidip gelmeyi seviyolar galiba az mi gorusuyoruz daha mi sık gitmeliyim diye dusundumçalışmıyorum su an onlar da çık çık gel diyolar
Aynen canım Yüzde doksanında alışkanlık yapıyo her pazar kalk gel oluyo gitmeyince bozuluyolar. Bu arada nasılsın ? konusamaz olduk :)Eğer sende istiyorsan git tabii,evlendikten sonra da alışkanlık yapmasın ama
Onlar hep gelinip gidilsin istiyolar canım normal böyle demesi ama normal bence görüşme sıklıgı :)Telden giriyorum alinti yapamadım kizlar. Kaynanamlar filan pek gelmiyosun gibi konustularda ondan sordum kizlar bizimde nisanlilil donemimiz uzun surecegi icin cok sık gitmem diyodum ama anladigim kadariyla biraz daha fazla gorusmeliyiz sonra gitmek istemiyorum sanacaklar
Aynen canım Yüzde doksanında alışkanlık yapıyo her pazar kalk gel oluyo gitmeyince bozuluyolar. Bu arada nasılsın ? konusamaz olduk :)
Uzakta olunca çok görüşmüyoruz. Nişanlımda benim yanımdayken annesiyle konuşurken konuşuyoz:)2 aylik nisanliyim ben. Siz kaynananizla filan ne kadar zamanda bi gorusuyosunuz ne sıklıkla gidiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?