2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

2 aylik nisanliyim ben. Siz kaynananizla filan ne kadar zamanda bi gorusuyosunuz ne sıklıkla gidiyosunuz

2 aylik nisanliyim ben. Siz kaynananizla filan ne kadar zamanda bi gorusuyosunuz ne sıklıkla gidiyosunuz

Canım benim sözlüm bursada olduğu için ailesiyle birlikte ee gidemiyorum haliyle ama haftada 2 kez konuşuyoruz özellikle cuma günleri arıyorum hayırlı cumalar dilemek için konuşuyoruz uzun uzun bize yetiyor :)

Himm bizde 3 kere filan görüştük onlar sık sık gidip gelmeyi seviyolar galiba az mi gorusuyoruz daha mi sık gitmeliyim diye dusundum çalışmıyorum su an onlar da çık çık gel diyolar

Himm bizde 3 kere filan görüştük onlar sık sık gidip gelmeyi seviyolar galiba az mi gorusuyoruz daha mi sık gitmeliyim diye dusundum çalışmıyorum su an onlar da çık çık gel diyolar
Vakit geçirmeyi seviyosan git tabi ama sık gittiğinde evlendikten sonrada aynı şeyi beklicekler

Eğer sende istiyorsan git tabii,evlendikten sonra da alışkanlık yapmasın ama

Telden giriyorum alinti yapamadım kizlar. Kaynanamlar filan pek gelmiyosun gibi konustularda ondan sordum kizlar bizimde nisanlilil donemimiz uzun surecegi icin cok sık gitmem diyodum ama anladigim kadariyla biraz daha fazla gorusmeliyiz sonra gitmek istemiyorum sanacaklar

Onlar hep gelinip gidilsin istiyolar canım normal böyle demesi ama normal bence görüşme sıklıgı :)

Aynen canım Yüzde doksanında alışkanlık yapıyo her pazar kalk gel oluyo gitmeyince bozuluyolar. Bu arada nasılsın ? konusamaz olduk :)

Canım evet sorma iyiyim sen nasılsın :) arada gidip geliyosun ama karşılaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…