2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzum benim sabah kahvaltısı alışkanlığım hiç yoktu zaten yeni yeni başladım rahat saat 2 ye kadar bişey yemeden durabilirdim...
2 den sonra ne bulsam yiyodum o ayrı tabi:)
eti form gerçekten tok tutuyor canım:)
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var..Özellikle aile tanışmasını atlatan kişilerden Ben ne giyicem, nasıl davranıcam, nasıl olacak yahuu
sakin olcaksın tabi ki:)
ben siyah giymiştim tanışma olduğu için özellikle bana yakışan renkleri isteme ve nişana bırakmıştım:)
akşam yemegine gelmişlerdi
kapıda hoşgeldiniz dedikten sonra herkes oturunca ellerini öpmüştüm biraz sohbetten sonra yemekler yendi sonra çay ve tatlı verdik:)
bence tanışmada sakın kahve yapma istemeye yakışır :)

çok geçmiş olsun canım :)
Eki Görüntüle 1329527 Nişan tepsisi olarak da bu tarz birşey yaptırıyorum..Renk olarak kırık beyaz olacak..Sizce yükselti tarzı birşey de yapılmalı mı?
aaaa bu benim tepsimden ya canım :) ben yükselti yaptım kuzum daha şık duruyor :)

greenandblue Canım etek bluz tarzıda olur dediğin gibi . Bu arada tepsi güzelmiş aynalı int ten mi alıcaksın?Özel olarak bir yere mi yaptırıyosun? Yükselti istersen koyarsın ama olmazsa da olur yanii :)

Tebrik ederim canm şimdiden ne güzel telaş bunlar yaa inş darısı başımıza ya ayağını sürt kuzum işlerim hızlansın yada az yanaş bana sürtün az :)

Canm bulunduğum ilçede yok yemek yapan bi yer evim yakın ama gidince geri okula dönmek zor oluyo

Hmmmm anladım canım benm evden birşeyler götürsen olmaz mi ki

Evet canım, ameliyattan sonra kendimi pek seksi hisseder oldum

Geçmiş olsun tatlım.. Ne ameliyatı oldun?

greenandblue tanısma evresindesin canım sende sanırım bence siyah bordo gri askeri yeşil kahve tonları oldukça hoş renkler olur bu güzel gün için saçların da evde de yapabilirsin bence istersen git bi kuaföre hafif bişeyler yaptır ayyy bizede nasip olsun böyle güzel telaşlar çok güzel çok :) tepsinede bayıldımmm :)

Sana dedim ben bu tepsiye bayıldım diye, göz koydum tepsine..Aynısını buldum bende :) Şimdi yükselti yapmayı istiyorum da hepsi aynalı olunca nasıl olur acaba ?

Canım tupperım gelsin salata götürcem sabah kahvaltılarına da çözüm bulmam şart :)

Teşekkür ederim kuzu, sen de beğendin demek ..Canım netten baktım, eve giderken gözüme bir yer çarptı tablo, ve bu tarz şeyler yapıyormuş..Yüklediğim resimdekinden duvara asmışlardı..bende hemen daldım içeri, Şimdi kırık beyaz olarak yaptırıyorum

Zaten biz kahve yapınca kayınbabam isticekmiş nişanlım durdurmuş :) sözdede kahve içilmiş bitmiş baba hala istemiyomuş :) abi demiş baba konunun zamanı geldi diye:))

Allah isteyen herkese nasip etsin canım, inan ben bile şu an idrak edemiyorum
Çünkü benimde hiçbirşeyim pek kesin değildi..Herşey 23 kasımdan sonra hızlandı..Bende şimdi ne oluyoruz durumundayım İstanbuldaysan yanaşabilirim sana

Beğendim canım benim bende nişanım için aynalı düşünüyorum zaten .. Fiyat olarak ne kadar peki? Yükselti almaya karar verirsen onları da öğrenebilir miyim canım :) :) Eminim yaptırdığın çok güzel olucaktır

Ayy evet ya bu saydığın renklerin hepsi çok güzellll ..Niye aklıma gelmedi ki? Toprak ve yeşil tonları harika fikir..Bir ara haki rengine takmıştım zaten..ayy çok teşekkür ederimmmm

Olsun olsun hızlı olsun tatlım beklediğimiz günlere sayılsın bu hız Hahaha benm asker sağsalim gelse hele bakalım hızlancaz mı evet canım istanbuldayım hele gel bakem yamacıma

Sana dedim ben bu tepsiye bayıldım diye, göz koydum tepsine..Aynısını buldum bende :) Şimdi yükselti yapmayı istiyorum da hepsi aynalı olunca nasıl olur acaba ?
komple aynadan yaptırmasanda bi renk seçsen hem yükseltide hem makasın püsklünde olsa bütünlük sağlamış olursun canım :)
Zaten biz kahve yapınca kayınbabam isticekmiş nişanlım durdurmuş :) sözdede kahve içilmiş bitmiş baba hala istemiyomuş :) abi demiş baba konunun zamanı geldi diye:))
eee adamın aklını karıştırmışsınız napsın

Canım tepsi 50 tl..yükselti için net fiyat söylemediler..Çünkü yükselti için başka bir yere sormuştum..O da 50 tl olur gibi dedi..Şimdi akşam tepsi siparişi verdiğim yere sorucam onlar yapabilir mi diye...Bitince paylaşıcam burda fotoğrafını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…