2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haklısın o da var belli bi saatten sonra da açmıyorlar telefonuuu :KK62::KK62:
Aynen canim. Ben bi kez yasadim. Bi de diormki benim evim merkeze uzak gelemiyorsanz habr verin arac yok ayarlayayim ben getireyim dedim. Donus yapmadilar. Sonra gittim bu saatte getirmeyin diyo:KK67: telefonlari acsaniz zten getirmezdm dedim:KK62:

Aynen canim. Ben bi kez yasadim. Bi de diormki benim evim merkeze uzak gelemiyorsanz habr verin arac yok ayarlayayim ben getireyim dedim. Donus yapmadilar. Sonra gittim bu saatte getirmeyin diyo:KK67: telefonlari acsaniz zten getirmezdm dedim:KK62:

Hay Allahım yaa aynen yani deseler bişey kıvırıyolar böyleee :KK49::KK49:

Yani sonuçta durumu biliyomuş nişanlın böyle yapmaması lazım ama aralarındaki konusmayı bilmiyosun istemeden sana patlamış olabilirde canım. Ayrıca senin annenin kayınvalideni arama gibi bir zorunluluğu yok yani o arasın anneni
Dimi canım ya, bana patlamayı geç hadi bnde öle sonra özür diledi arkasından yine aynı şeyler bu sefer annesine bağrıyor konumuna düştüm. Nişanlım olgun değil artık anladım. Annemin evet bi mecburiyeti yok, yeri gelio annannem anneannemi araramıo bir ay yani.

Canım bindallıyı gelinliklçin mi verdi ayruıca mı aldın? Bir de ne kadara aldın ve kiralamayı düşünmedin mi bana daha mantıklı geliyor?

Aaaaa inşallah devam ediyordur bu haftasonu sevdicekle gidelim diyoruz starcity'e o_O Kilomu söylemem canım ellerim titrer kalbim sıkışır şu dünya da bi Allah bi ben biliyoruz kilomu :p Sen tartıl boşver gaza getirir seni kilonu öğrenmek bir de son bikaç gündür dikkat ediyorsun az da olsa farkeder tartıda

Popodan benim de ihtiyacım var canım yaa bacak-kalça-basen 0 bende hiçbiri yok dediğin gibi göbek var belimde kalın o kadar göğüslerim dolgun ama büyük değil gayet yeterli büyümesini istemem ama popom azıcık şişse yaaa resmen tepsi popoyum :KK43:
Tepsi mı :-)o da iyiymiş. Bazen annem totoma şaplak atıyor bende niye vuruyon zaten yoktu şimdi içine göçtü diyorum :KK70::KK70:

Ben estetik ameliyat olmayı da düşündüm de durdurdum kendimi :KK70: çünkü takıntı ettim düz ama çok itici bi düz değil sadece çocuk poposu gibi duruyor :KK22: ama silikon taktırma da hala gözüm var :p
Ya patlarsa güm diye :KK70: silikon düşürdüm dersin:KK70: bnim totom seninkinin aynısıaynısından:KK70:

Ya patlarsa güm diye :KK70: silikon düşürdüm dersin:KK70: bnim totom seninkinin aynısıaynısından:KK70:
O da aklıma geliyor yere düşersem yada kendimi hızlıca sert bir yere bırakırsam güm diye patlar falan diye senaryolar geliyor gözümün önüne :KK70: yada yere düşücem popo üstü zıp zıp zıplatacak falan :KK70::KK70: Allahımmmm sinirim bozuldu

Kızlar bişey sorucam size saatlerdir o topik senin bu topik benim arayıp duruyorum birşey bulamadım. Şimdi öncelikle aranızda saç kremi kullanan var mı bu bir? İkincisi neden kullanıyorsunuz, isteğinizi karşılıyormu ve hangi saç kremini kullanıyorsunuz bu iki? Ben elidoru bikaç kez denedim feci saçlarımı döktü bikaç hafta önce yoğun tavsiye ve tecrübeye dayanarak elseve'in arginine serisinin saç kremini aldım iddiası saç dökülmelerini durduruyor ve saçın hızla uzamasını etkiliyor falan tam ihtiyacım olan iki şey ama uzaması hakkında bişey diyemicem de saçlarımı aynı elidor gibi döküyor. Şimdi sizce benim saçlarım saç kremine karşı mı yoksa bunların saç dökmesi normal benimkini de döküyor ama saç bakımı için şu iyi diyeceğiniz bir ürün var mı? Yağları sormuyorum yapıyor birşeyler ama bu tarz saç kremi saç spreyi yada şampuanı gibi?....

Kızlar bişey sorucam size saatlerdir o topik senin bu topik benim arayıp duruyorum birşey bulamadım. Şimdi öncelikle aranızda saç kremi kullanan var mı bu bir? İkincisi neden kullanıyorsunuz, isteğinizi karşılıyormu ve hangi saç kremini kullanıyorsunuz bu iki? Ben elidoru bikaç kez denedim feci saçlarımı döktü bikaç hafta önce yoğun tavsiye ve tecrübeye dayanarak elseve'in arginine serisinin saç kremini aldım iddiası saç dökülmelerini durduruyor ve saçın hızla uzamasını etkiliyor falan tam ihtiyacım olan iki şey ama uzaması hakkında bişey diyemicem de saçlarımı aynı elidor gibi döküyor. Şimdi sizce benim saçlarım saç kremine karşı mı yoksa bunların saç dökmesi normal benimkini de döküyor ama saç bakımı için şu iyi diyeceğiniz bir ürün var mı? Yağları sormuyorum yapıyor birşeyler ama bu tarz saç kremi saç spreyi yada şampuanı gibi?....
canım ben saç kremi için geçen sene saçım siyahken açtırıp kahve yaptırmıştım baya işlem gördü yani. arkadaşım kuafördü ondan satın aldım saç kremini. elidor filan değil yabancı bi marka ama argan yağlı. açıcıdan sonra oyuncak bebek gibi olan saçlarımı yumuşacık yaptı. 1sene oldu hala da bitmedi :KK76: dökülme ile ilgli bir şey diyemicem çünkü benim saçlarım zaten her zaman çok çok fazla dökülür. bir tek lavanta kullanabilirsin
çay gibi demliyorsun en son onunla duruluyorsun saçını hem uzatıyor hem de dökülmeyi azaltıyor. bi araştır burda da var konuları lavanta kürü filan diye :):KK68:

canım ben saç kremi için geçen sene saçım siyahken açtırıp kahve yaptırmıştım baya işlem gördü yani. arkadaşım kuafördü ondan satın aldım saç kremini. elidor filan değil yabancı bi marka ama argan yağlı. açıcıdan sonra oyuncak bebek gibi olan saçlarımı yumuşacık yaptı. 1sene oldu hala da bitmedi :KK76: dökülme ile ilgli bir şey diyemicem çünkü benim saçlarım zaten her zaman çok çok fazla dökülür. bir tek lavanta kullanabilirsin
çay gibi demliyorsun en son onunla duruluyorsun saçını hem uzatıyor hem de dökülmeyi azaltıyor. bi araştır burda da var konuları lavanta kürü filan diye :):KK68:
Evet canım lavanta aklımda ama şu elseve takıldım yani çok umutluydum bundan kullanan herkes övüyordu falan üzüldüm yaa :KK43: Dediğin gibi lavantayı kullanıcam aklımda sağol kuzucum :KK19:

country-mutfak-modelleri-14.jpg

countryde neymiş diye sylenen odunun begendiği mutfak kızlar :KK70:

selam cnm ay cok güzel ya bayıldım ya =)

Kızlarr ben geldım ceyızlerım geldı yemek takımı süpürge kahvaltı takımı epılasyon aletı yatak örtüsü demlik kasık takımı baharat takımı ütü masası suan ıncelemeye baslayacagım ıcınde kırılan varmı dıye ama büyük hayal kırıklıgı yasadım 200lira verdım braun es3 color düzlestirici aldım resmen şok yasıyorum :( degıstırmek ıstedıgım ıcın calıstırıp denemedım bıle. Okadar para verdım sankı sınbodan almısım gıbı ya kılıt kısmı da mı olmaz resmen ayrık duruyo catal gıbı üstelik ısı ayarı yok sadece kalın tel ınce tel normal tel sac secenegı var ama benı tatmın etmedı. Ve ustelik kucuk bı posette kutuda cıktı.:( arkadasım remıngton s8590 pro keratın almıstı hem düzlestiriciyi birlestiren kılıdı yanı ayrık durmuyo hem ısı ayarı hemde guzel bı derı cantanın ıcındeydı:( ben mı sansızm sureklı aldıgım seylerde bıse cıkıyo ya:KK61:

Kızlarr ben geldım ceyızlerım geldı yemek takımı süpürge kahvaltı takımı epılasyon aletı yatak örtüsü demlik kasık takımı baharat takımı ütü masası suan ıncelemeye baslayacagım ıcınde kırılan varmı dıye ama büyük hayal kırıklıgı yasadım 200lira verdım braun es3 color düzlestirici aldım resmen şok yasıyorum :KK43: degıstırmek ıstedıgım ıcın calıstırıp denemedım bıle. Okadar para verdım sankı sınbodan almısım gıbı ya kılıt kısmı da mı olmaz resmen ayrık duruyo catal gıbı üstelik ısı ayarı yok sadece kalın tel ınce tel normal tel sac secenegı var ama benı tatmın etmedı. Ve ustelik kucuk bı posette kutuda cıktı.:KK43: arkadasım remıngton s8590 pro keratın almıstı hem düzlestiriciyi birlestiren kılıdı yanı ayrık durmuyo hem ısı ayarı hemde guzel bı derı cantanın ıcındeydı:KK43: ben mı sansızm sureklı aldıgım seylerde bıse cıkıyo ya:KK61:

selaöm cnm bende yeni geldim tatlım guzel seyler almışın o begenmedini gitti degiştir cnm benim olmaz mı

Gogus büyütme ameliyati canım, 4.5 ay oldu.

Süper :) benimkilerde ufak :KK43: memnun musun önerir misin :)

Selam kızlarrr bugün kalkar kalkmaz tartıldım sonra bir bardak suya 8/10 damla limon suyu damlatıp içtim (hem toksinlerden arınma hemde metabolizmayı hızlandırma işlevi var :KK39:) hala hala hala kahvaltı yapmadım canım bişey yemek istemiyor ama olabildiğince erken kahvaltı yapmak lazım bugün yapamadım ama :110: neyse kızlar diyet günlüğüm şimdilik bu kadar sırada çeyizler :p... Yarın airport avmye gidip gelin bohçası için neler olduğuna bakıcam çok beğendiğim bişeyler bulursam alırım yada haftasonu sevgilim geldiğinde onunla gider alırız. Sadece haftasonları olduğu için sevgilimin süremiz kısıtlı oluyor tabi bi de 4 buçukta hava kararınca :KK34: bende boşken aradan çıkartmak istiyorum böyle yerleri ki vaktimiz boşuna geçmesin.. Sizden ne haber hatın kızlar :D
[/QUOTE]

Merhaba diyetçi:) gez gez ve bizimle deneyimlerini paylaş sen sanırım Avrupa Yakasında oturuyorsun tatlım?

Süper :) benimkilerde ufak :KK43: memnun musun önerir misin :)
Ben çok memnunum canım, eğer şimdiki halinle mutlu değilsen yaptırmanı tavsiye ederim. Elbette komplikasyon riski var ama her ameliyatta olan bir şey bu.. Benim sıfır memeydi, o yüzden biraz da zorunlu bir şeydi benim için ama iyi ki de olmuşum bu ameliyatı.. Hoppa Fikir olması açısından fotoğraflarıma bakabilirsin, izlemeye alalım birbirimizi..

Back
X