- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdaaaa :)Hatunlar nerlerdesiniz ?![]()
ahaaaaa gönder bana alayım ifadesini![]()
Eki Görüntüle 1330118 Eki Görüntüle 1330120 Kızlar bu kombinler nasıl :)
Gerek yok canım benimm :) Aradım öğlende kargomuz var diye bu saat oldu yoklar ortada aradım tekrar dedim gelicektiniz falan öyle bi kaydınız yok dedi dedim aradım ben ama bir beyle görüştüm dedim yok ben 3 arkadaşada sordum dedi keşke ismini sorsaydınız dedi kadın dedim ya siz açıyosunuz yada beyefendi açıyo ben her seferinde isimlerinizi mi sorucam dedim yarın aldırabiliriz kargoları ancak diyo bir de dedim gerek yok ben şimdi elemanı yolluyorum geitiricek haberiniz olsun.. (çünkü bir de bazen almıyolar alım saatleri doluyomuş) gönderdim şimdi elemanı hele almasınlarr vururum kafalarına kafalarına![]()
Tanışma için değildir umarım bunlar![]()
![]()
Evet kuzu tanışma için :) Ama o etek o kadar kısa olmayacak, ve o elbisenin dekoltesi de olmayacak..İkisinde boyları diz üstü olacak, tabi bulursam![]()
Yılan hikayesi mi cinayet mi ne dersen deHımm elbise güzel göğsü kapalı ve eteği uzun olsa.. Ama diğer kombin tanışma için uygun değill canım
![]()
Bizimle değilsinnn![]()
Ben de cok yasadim onu. Evde bekliorm kargo alcklar die gelmiyo ariyorm acmiyolar bi deGerek yok canım benimm :) Aradım öğlende kargomuz var diye bu saat oldu yoklar ortada aradım tekrar dedim gelicektiniz falan öyle bi kaydınız yok dedi dedim aradım ben ama bir beyle görüştüm dedim yok ben 3 arkadaşada sordum dedi keşke ismini sorsaydınız dedi kadın dedim ya siz açıyosunuz yada beyefendi açıyo ben her seferinde isimlerinizi mi sorucam dedim yarın aldırabiliriz kargoları ancak diyo bir de dedim gerek yok ben şimdi elemanı yolluyorum geitiricek haberiniz olsun.. (çünkü bir de bazen almıyolar alım saatleri doluyomuş) gönderdim şimdi elemanı hele almasınlarr vururum kafalarına kafalarına![]()
onun adını kısalttım ben canımKiiiz. Senin mendilde t c yaziyor ama durumunda aliye aşik bi hatun yaziyo![]()
Bencede biraz değişik olur tanışma için bunlar
Canım ben sadece fikrimi söyledim kırılmadın inşallahnormal bir gün olsa üzerinde olsa bu kıyafet yakışır sana eminim ama hani tanışma için pek uygun olucağını sanmıyorum. Tamam sonuçta sonradan her halini giyimini görücekler ama bilemedim.Sen bilirsin yine de senin kararın sonuçta
![]()
onun adını kısalttım ben canım
yani ilk tanıştığımızda ali dedi o da kısaltmış ismini pek sevmiyo ama mendil işlenirken karışıklık olmasın diye tam adının baş harfini işlettim :)
Ben de cok yasadim onu. Evde bekliorm kargo alcklar die gelmiyo ariyorm acmiyolar bi de
Yok canım ne kırılması..eleştiriye açık olmasam buraya yüklemem ki![]()
Kuzum bk bu tarz daha uygun olur bencYok canım ne kırılması..eleştiriye açık olmasam buraya yüklemem ki![]()