- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Yok ben karar verdim balık hafıza var bunlarda:)E derste yapabılıyolar diyosun sınava adapte olamıyolarmı kı kuzum ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben karar verdim balık hafıza var bunlarda:)E derste yapabılıyolar diyosun sınava adapte olamıyolarmı kı kuzum ya![]()
Yazık kız deme öyle çocuklara :):):):):)Yok ben karar verdim balık hafıza var bunlarda:)
aman tü tüüü maşallahNazar değdirme dur:))) bu aşk gelmişken kalsın bende:)
Bana yazık değil miYazık kız deme öyle çocuklara :):):):):)
Yazlıda bitti :) notlar e okula girilcek oda haftasonu artık:)aman tü tüüü maşallah![]()
Sende haklısın :)Bana yazık değil mi![]()
Canım rahibe duvak düşündüm ama karar veremedim. Yüzüm kapanmıcak rahibe duvakla:) taç da aldım napsam bilmiyorum :)Kızlar gelin başına karar veren varmı?
Canım bence tacı takma duvak zaten boncuklu falan gordugum kadaryla cok karısık durabılır ama kuaforde daha ıyı bısey soyler sana yınede... bak smdı bende bılemedm rahobe duvak takanlar nasıl kapatıyo kı yuzunuCanım rahibe duvak düşündüm ama karar veremedim. Yüzüm kapanmıcak rahibe duvakla:) taç da aldım napsam bilmiyorum :)
canım duvakla tacı takarsam rahibe duvak olmaz zaten :) rahibe duvakta kapanmıyomuş işteCanım bence tacı takma duvak zaten boncuklu falan gordugum kadaryla cok karısık durabılır ama kuaforde daha ıyı bısey soyler sana yınede... bak smdı bende bılemedm rahobe duvak takanlar nasıl kapatıyo kı yuzunu
orya açıklamasını yapmış canım ...![]()
Anam bizim maşrapayı beğenmedi :) çiçekli güllü dallı olanı da var:)Ay cokk cahilim. Ya bunun modern olani yok mu ki bu ne ya![]()
Hahahaha köye niye kaçtı baban6 kez vayy beee harbiden zormuş kız almak yine pes etmemişler helal olsun
ben prenses düşünmüyorum ama dantel gerçekten asil duruyor bi gelini çok zarif gösteriyor :)
bu ne hamaratlık hatun :)
ayyy dışarı çıkınca alıyım bi tane
şifon uzun kol yada fakir kol olabilir bence farklı renk desenleride var :)
ayy babamda tanışmaya gelceklerinin önceki akşamı beni uyandırıp syle kızım gelmesinler babam iş için Ankaraya gitti ne zaman gelir bilmiyoruz de![]()
Bide o sorun var yer meselesi bizim ev 90 m2 benim dolabıma ve üstüne zaten aldığımız çeyizleri koyduk kapının yanında ki yüklükte benim eşyalarla dolu odamın bi köşesinde durur herhaldedaha büyük olsa zaten mağazada bırakırdım zamanı gelince alırdım
Ay inanamıyorum kuzum yaa dersle ilgileri yok demek kiMiss_bonn kuzu 100 almasınlarda 45 50 alsınlar yukarısında gözüm yok:) bu sınıfın yazılısını iptal ettim aynısını sordum yine 5yok
![]()
Kuzum çok iyi düşünmüşsünçıkar kitabi ilk ben alıcam
Aynen kuzum benm maşrapam yok ama mandalım var nihalem varrr
Kuzum benm bizim bir akrabamızda öyle yaptı kızını istemeye geldiler baba evden gitti köyebenm babada çok zor biri yaa Allah'tan askere gitti de benmki ufak ufak şaka Arasında geçiyoruz Lafı
canım sen nereliydin
![]()
Varsa bende alırım kuzum bildiğin 50 yıl önceki maşrapalarAy cokk cahilim. Ya bunun modern olani yok mu ki bu ne ya![]()
Canım kuaförü ayarladın mı?Canım rahibe duvak düşündüm ama karar veremedim. Yüzüm kapanmıcak rahibe duvakla:) taç da aldım napsam bilmiyorum :)