2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar gelin başına karar veren varmı?
Canım rahibe duvak düşündüm ama karar veremedim. Yüzüm kapanmıcak rahibe duvakla:) taç da aldım napsam bilmiyorum :)

Eklentiler

• 20141126_120212.webp
    20141126_120212.webp
    41 KB · Görüntüleme: 49
  • 20141126_120212.webp
    20141126_120212.webp
    41 KB · Görüntüleme: 59
  • 20141126_113533.webp
    20141126_113533.webp
    43 KB · Görüntüleme: 57
Canım rahibe duvak düşündüm ama karar veremedim. Yüzüm kapanmıcak rahibe duvakla:) taç da aldım napsam bilmiyorum :)
Canım bence tacı takma duvak zaten boncuklu falan gordugum kadaryla cok karısık durabılır ama kuaforde daha ıyı bısey soyler sana yınede... bak smdı bende bılemedm rahobe duvak takanlar nasıl kapatıyo kı yuzunu

Canım bence tacı takma duvak zaten boncuklu falan gordugum kadaryla cok karısık durabılır ama kuaforde daha ıyı bısey soyler sana yınede... bak smdı bende bılemedm rahobe duvak takanlar nasıl kapatıyo kı yuzunu
canım duvakla tacı takarsam rahibe duvak olmaz zaten :) rahibe duvakta kapanmıyomuş işte

ben prenses düşünmüyorum ama dantel gerçekten asil duruyor bi gelini çok zarif gösteriyor :)

bu ne hamaratlık hatun :)

ayyy dışarı çıkınca alıyım bi tane :D

şifon uzun kol yada fakir kol olabilir bence farklı renk desenleride var :)
ayy babamda tanışmaya gelceklerinin önceki akşamı beni uyandırıp syle kızım gelmesinler babam iş için Ankaraya gitti ne zaman gelir bilmiyoruz de:KK70:

Tamam canım bakıcam en kısa sürede..Hatta inşallah beğenip, alıp fotoğraf yüklücem buraya hissediyorum :KK53::KK53:

Senin babanda, benim babacıkla aynı maşallah :KK50:

Bide o sorun var yer meselesi bizim ev 90 m2 benim dolabıma ve üstüne zaten aldığımız çeyizleri koyduk kapının yanında ki yüklükte benim eşyalarla dolu odamın bi köşesinde durur herhalde o_O daha büyük olsa zaten mağazada bırakırdım zamanı gelince alırdım

Ayy canım onu hiç sorma inan yer kaplayacak, nereye koyucam diye çeyiz almıyorum ben :KK57::KK57: Sevmiyorum heryerde bir eşya olmasını..En son aldıklarımı odama koydum, Oda zaten küçük..Son zamanlara doğru odayı çeyizlere bırakıp salonda yatarım heralde :KK53::KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kuzum çok iyi düşünmüşsün :-) çıkar kitabi ilk ben alıcam :KK45:

Aynen kuzum benm maşrapam yok ama mandalım var nihalem varrr :-)

Kuzum benm bizim bir akrabamızda öyle yaptı kızını istemeye geldiler baba evden gitti köye:KK43: benm babada çok zor biri yaa Allah'tan askere gitti de benmki ufak ufak şaka Arasında geçiyoruz Lafı:-) canım sen nereliydin :oops:

Zaten köye gitmek için bahane arıyor, Adamı zor tutuyorum burda :KK55: Ben karadenizliyim canım..Benim babam çok zor biri, ve dışardan gören insan uzaklaşır yani o derece sert duruşu var :KK53: O yüzden ben herşeyi gidip kendim anlattım, daha iyi oldu..Sende ufaktan demeye devam et :KK9:

Back
X