- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
Ben ümidi kesmeye başladım artık..
tikka aliexpress den mi bahsediyorsun. benim de 2 ürün gelmedi iptal ettim süre dolunca bir ürünümde 3. ay da gelmişti :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ümidi kesmeye başladım artık..
Canım 2 ay olacak 2 gün sonra siparişi verdiğim.. Türkiye'ye geleli 1 ayı geçti ama bana ulaşmıyor ya.. Deli oldumtikka aliexpress den mi bahsediyorsun. benim de 2 ürün gelmedi iptal ettim süre dolunca bir ürünümde 3. ay da gelmişti :S
canım ptt kargo dan sorgulasana ordaki kendi verdikleri bilgi yanlış oluyor. ptt den baktıysan sonu CN ile biten kodlar sorgulanabiliyorCanım 2 ay olacak 2 gün sonra siparişi verdiğim.. Türkiye'ye geleli 1 ayı geçti ama bana ulaşmıyor ya.. Deli oldum![]()
Ben o kodu arattım ptt den ama çıkmıyor ki..canım ptt kargo dan sorgulasana ordaki kendi verdikleri bilgi yanlış oluyor. ptt den baktıysan sonu CN ile biten kodlar sorgulanabiliyor
hmmm o zaman takipsiz kargo ile yollamışlar öyle yolladıkları baya geç geliyor ve sorgulama yapamıyoruz ptt den.. biraz daha bekle canım gelmezse open dispute yap gitsinBen o kodu arattım ptt den ama çıkmıyor ki..
Aynen öyle yapcam canım :)hmmm o zaman takipsiz kargo ile yollamışlar öyle yolladıkları baya geç geliyor ve sorgulama yapamıyoruz ptt den.. biraz daha bekle canım gelmezse open dispute yap gitsin
hmm anladım canım basa dönüp okumamıstım dedım noluyo yıne :)Yok canım kargodan ümidimi kestim![]()
Bişi yok canım, şu an moralim gayet iyi, çok şükür :)hmm anladım canım basa dönüp okumamıstım dedım noluyo yıne :)
Maşallah de canım Allah bozmasın :)Bişi yok canım, şu an moralim gayet iyi, çok şükür :)
Zaten köye gitmek için bahane arıyor, Adamı zor tutuyorum burdaBen karadenizliyim canım..Benim babam çok zor biri, ve dışardan gören insan uzaklaşır yani o derece sert duruşu var
O yüzden ben herşeyi gidip kendim anlattım, daha iyi oldu..Sende ufaktan demeye devam et
![]()
Amiiiiin..Maşallah de canım Allah bozmasın :)
Canım sen daha önce alışveriş yaptınmı bu aliexpresten? Ben suan bakıyorum ama ne kadar guvenılır bılmıyorm?Aynen öyle yapcam canım :)
Ben nişanlıma osmanlı fincanlarına yapmıştım kahvesini ama nottur kurdaledir hiç aklıma gelmedi nota ne yazcaksın :)
İşte ilk yaptım canım. Satıcıyı iyi araştırman gerekiyor.Canım sen daha önce alışveriş yaptınmı bu aliexpresten? Ben suan bakıyorum ama ne kadar guvenılır bılmıyorm?
![]()
bu tarz bişey canım :)
Anladım canım baktım bırazda bısey bulamadım ıhtıyac olan bısey yok sımdı almadım hıc bısey bırazda guvenemedım :) Şimdi oysho magazasını cok met edıyolar malları cok guzelmıs ordan alısverıs yapmak ıstıyorum ama alısverıs sıtelerndede yok hıc oysho internet satışı yok sanırımİşte ilk yaptım canım. Satıcıyı iyi araştırman gerekiyor.
![]()
bu tarz bişey canım :)