• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar ya araya reklam sıkıştırayım hemen. zaten bir çoğunuz instagram hesabımı takip ediyor ama hazır yeni yıl yaklaşırken takvim yapmaya başladım.
sevdiceklerinize harika bi hediye olur :KK68:

Eklentiler

• takvim.webp
    takvim.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 70
Ben o kodu arattım ptt den ama çıkmıyor ki..
hmmm o zaman takipsiz kargo ile yollamışlar öyle yolladıkları baya geç geliyor ve sorgulama yapamıyoruz ptt den.. biraz daha bekle canım gelmezse open dispute yap gitsin

Zaten köye gitmek için bahane arıyor, Adamı zor tutuyorum burda :KK55: Ben karadenizliyim canım..Benim babam çok zor biri, ve dışardan gören insan uzaklaşır yani o derece sert duruşu var :KK53: O yüzden ben herşeyi gidip kendim anlattım, daha iyi oldu..Sende ufaktan demeye devam et :KK9:

Ayyy BUTUN babalar ayni kuzu :-) bende karadenizliyim niye Zor bizim babalar :-( yarabbi GOR su kullarini :(

arkadaşlar ben 05-05-2015 tarihinde evlenmeyi planlıyordum fakat istediğimiz gibi gitmedi ağustosa erteledik eğer güzel bir tarih olsun isterseniz benden bi tavsiye :)

İşte ilk yaptım canım. Satıcıyı iyi araştırman gerekiyor.
Anladım canım baktım bırazda bısey bulamadım ıhtıyac olan bısey yok sımdı almadım hıc bısey bırazda guvenemedım :) Şimdi oysho magazasını cok met edıyolar malları cok guzelmıs ordan alısverıs yapmak ıstıyorum ama alısverıs sıtelerndede yok hıc oysho internet satışı yok sanırım

Back
X