• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar ya araya reklam sıkıştırayım hemen. zaten bir çoğunuz instagram hesabımı takip ediyor ama hazır yeni yıl yaklaşırken takvim yapmaya başladım.
sevdiceklerinize harika bi hediye olur :KK68:

Eklentiler

• takvim.webp
    takvim.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 71
Zaten köye gitmek için bahane arıyor, Adamı zor tutuyorum burda :KK55: Ben karadenizliyim canım..Benim babam çok zor biri, ve dışardan gören insan uzaklaşır yani o derece sert duruşu var :KK53: O yüzden ben herşeyi gidip kendim anlattım, daha iyi oldu..Sende ufaktan demeye devam et :KK9:

Ayyy BUTUN babalar ayni kuzu :-) bende karadenizliyim niye Zor bizim babalar :-( yarabbi GOR su kullarini :(

arkadaşlar ben 05-05-2015 tarihinde evlenmeyi planlıyordum fakat istediğimiz gibi gitmedi ağustosa erteledik eğer güzel bir tarih olsun isterseniz benden bi tavsiye :)

İşte ilk yaptım canım. Satıcıyı iyi araştırman gerekiyor.
Anladım canım baktım bırazda bısey bulamadım ıhtıyac olan bısey yok sımdı almadım hıc bısey bırazda guvenemedım :) Şimdi oysho magazasını cok met edıyolar malları cok guzelmıs ordan alısverıs yapmak ıstıyorum ama alısverıs sıtelerndede yok hıc oysho internet satışı yok sanırım

Back
X