2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım günaydın öncelikle.. Canım olur böyle şeyler ailesi önemli her evlat için sende aileni önemsemiyomusun?Haklısın biraz çok ağır konuşmuş sen kimsin daha demiş kötü yapmış Nişanı atıcam deyip gerilme bu zamanlarda olur bunlar düğün yaklaştıkça .. Üzülme sen lütfen sabır biraz konuşun halledin bu kadar kolay mı nişan atmak herşey belli tarihi var.

Canım seni üzmemek icin bisey yazmamıstim ama dayanamadım. Senin bir ailen yokmu? Sahipsizmi görüyo bunlar seni. Kendini neden kullandirttiriyosun seni resmen kullaniyolar. Ya sen bir ogretmensin ayaklarinin uzerinde duruyosun ve kendi parani kazaniyorsun bu ne ya minnetinmi var senin onlara tamm sen seviyorsun bu kadr sorun yasayip goz gore gore neden kendinj atese atiyosun senin ailen nerde onlar neden sesini cikarmiyor. Onlarla paylasmiyormusun?. Eger bu sekilde bu kadr olumsuz durum uzerine israrla bu yuvayi kurarsan cok ezilir ve cok sıkıntı cekersin. Ha sana birak nisan at demiyorum al karsina adamakilli konus. Ha hala seni kullanmaya calisip seni bir hic olarak gorurlerse ozmn ipleri kopartirsin ama seviyorum diyipte evlenirsen bu sekildr mutlu olamazsin ezilirsin canim Allah yardimcin olsun canim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun

Canım dur saçmalama sakin kafayla düşün öfkeyle birden karar verme
Ben ailesine bişe demedim ki tek güvencemiz o bizim dedim. Benim elimde olsa bende yardım ederim ama biz borca girecez dedim. Tamm anne baba atılmaz ama artık çekirdek aileni düşün dedim. Sen kimsinle başladı olay işte. Varını yoğunu verirmiş ailesine ilerde gerekirse evini verirmiş ama konu benim aileme gelince işler değişiyo kaddeşime her ay para gönderemezmişim. Sonra ben dedim ki. Tamam ben o altınları veriyorum hiç bişe de istemiyorum dedim. Düğünden sonra da çıkarıp ben verecem bunlar sizin diye. Bana akrabalarımın taktıklarını da anneme bırakacam

Canım bu olay dün oldu. Annemle paylaşmaım ama dün geceden sonra paylaşacam. Şimdi aramış gece boyu özür mesajı atmış hiç birine ceavap vermedim. Hatta kapıyı bile açmadım. Zaten bugün o ikisinden biri olacak. Ya nişan atılacakk yada beyefendi aile kurduğunu anlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…