İşte bu yüzden ben altınları vermek istemedim. Ama artık altınlarda evde umrımda değil. Çünkü daha büyük problemimiz var ve onu çözmeliyiz bizGunaydin kizlarhayalseverrr Orya greenandblue nasilsiniz??
math27 gunaydin canim.. Ben cok yorum yapmak istemedim. İnsallah duzelirsiniz bir an once. Ama briyle evlendigin zaman ailesiyle de evleniyorsun. O yuzden sadece sevgi yetmiyor. Bdv de her gun 10 konu aciyorlar sizin yasadiginiz sikintilar ve devaminda. Konunu orada acsan eminim herkes direk ayril der fakat uzaktan konusmasi daha kolay. Beni sakin yanlis anlama ben sana ayril vs diyemem. Ayni olay bende olsa napardim bilmiyorm. Ama seni tanidigim kdriyla yeteri kadar olgun bi insansin. Nisanlinin ailesinin bazi seyleri sakindigi asikar. Ama altinlar sizin hakkiniz ve guvenceniz. İlerde ailesi belki borc batagna dusuck Allah korusun babasi hastalanacak calisamayacak o zaman size ev alirken soz verdikleri halde hic birsey yapamayacaklar. Yarinin ne getirecegi belli olmaz. Ben borc para islerine de hep karsiyim altinlari verip ilerde yardim etmeye de karsiyim. Acarsiniz bi banka hesabi yatirirsiniz altinlari ilerde ev alirsinz. O sizin hakkiniz ve nisanlin siz diye bi kavram oldugunu ogrenmeli.
ben senin bize anlattıklarından onu düşündüm canım...Canım beni benimsiyo burda. ama ailesi konu olunca bizim çekirdek aile olmamızı düşünemiyo. Ben de konuşcam artık bunları. Artık onun memleketine gitmekte de kararsızım
Canım oraya yerleşirsem daha çıkamam ben ordan. Şimdi aradı açtım ben aileme sormamıştım sana dedim önce dedi. Bende konu altın değil artık dedim. Sen beni yanında ailen olarak görmüyosun dedim. Ben anneni babanı bırak bana gel demedim dedim. Ama bizim bi evimiz bi geçimimiz olacak bu konuda da aileler karıştırılmayacak dedim. Bunu ne zaman anlarsan o zaman evlenelim dedim.ben senin bize anlattıklarından onu düşündüm canım...
yani bu çekirdek aile kavramını düşünmeyen kişi evliliğe hazır mıdır ki?
inşallah dooğru karar verirsin canım bence git onun memleketine bak bakalım neler oluyor
Canım oraya yerleşirsem daha çıkamam ben ordan. Şimdi aradı açtım ben aileme sormamıştım sana dedim önce dedi. Bende konu altın değil artık dedim. Sen beni yanında ailen olarak görmüyosun dedim. Ben anneni babanı bırak bana gel demedim dedim. Ama bizim bi evimiz bi geçimimiz olacak bu konuda da aileler karıştırılmayacak dedim. Bunu ne zaman anlarsan o zaman evlenelim dedim.
iyi demişsin canımCanım oraya yerleşirsem daha çıkamam ben ordan. Şimdi aradı açtım ben aileme sormamıştım sana dedim önce dedi. Bende konu altın değil artık dedim. Sen beni yanında ailen olarak görmüyosun dedim. Ben anneni babanı bırak bana gel demedim dedim. Ama bizim bi evimiz bi geçimimiz olacak bu konuda da aileler karıştırılmayacak dedim. Bunu ne zaman anlarsan o zaman evlenelim dedim.
Güzel söylemişsin canım nişanlın ne dedi peki ?
aileler olmadan olmaz diyo. Bende dedim ki aileler olmazsa olmaz ama bu para konuları biz evimizi düzenimizi kurana kadar açılmayacak bi daha dedim. Gelince ayrıntılı konuşcaz ama ben akşma görüşelim iyi değilim dedim. Regl olmuşum zateniyi demişsin canım
Hey Allahım size güvenmeseymiş canım iyi yapmışsın ev kurunca siz kullanırsınızYok canım bize olsa neyse babası alıyo bana takılan altınları vercekmişim işte. Ama nişanlıma bunun çok sert bi şekilde uyarısını yaptım
Canım babası istemiyo zaten benim nişanlım yapıyo bunu.Hey Allahım size güvenmeseymiş canım iyi yapmışsın ev kurunca siz kullanırsınız
kızlar doğum günü için set aldım ya şimdi sevgililer gününü planlamam lazım :)
böyle bi kek sepeti hazırlasam
evimiz için kişiye özel anahtarlık yaptırıp minik bi kutuya koysam güzel bi notla..
vee kaktüss biraz tuhaf gelebilir kızlar ama kaktüsün çiçeklerin dilende güzel anlamları var bunlardan esinlenip birde mektup yazarım nasıl olur?
Belki gelir tutkum ya soruşturayım mı?
yılbaşı zaten doğum günü onun için aldım hediyesi minik bi pasta bide mum o gün tamamdır
Huhuhhh yılbaşı, sevgililer günü var dimi..ben hep unutmuşumm
Sana fikir vermek isterdim ama, bu konuda durumum malum
Canım hemen böyle kötü şeyler düşünme. Kızgınlıkla söylediği sözlerdir onlar, sen onun ailesi olacaksın olur mu öyle şey. Biraz sakinleşin tekrar konuşun. Hayırlısıyla anlaşmaya varacaksınız. Belli ki çok gerginsinizKızlar çok kötüyüm. Çok büyüm bi kavga ettik. Güvenmiyorum ona artık. Çok güzel yaraladı beni. Hayatımı bi ömür senle geöircem diye söz veren adam diyo ki benim ailem önemli. Sen daha kimsin çekirdek aile diye bile yoktur diyo. Bende git annenle babanla yaşa o zaman dedim. Sanırım nişanı atcam dayanamıyorum artık. Dua edin bana olur mu
yılbaşı zaten doğum günü onun için aldım hediyesi minik bi pasta bide mum o gün tamamdır
sevgililer günüde böyle planladım ama hoş olur mu bilmiyorum
ayy daha yıl dönümü var ohaa ya[/QUOTE
ehh biraz şanslısın demekki..hem yılbaşı, hem doğum günü..
Pastayı sen mi yapacaksın?
Merhaba güzel gelin adaylarıBende 24yaşında 7aylık nişanlı bi hatunum.. Canımıniçi, güzel gözlü biricik sevgilim şuan askerde Askerden snra 2016 mayısında ilkbahar gelini olucam allah izin verirse Hepimiz sevdiceklerimizle çooook mutlu, musmutlu olalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?